Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Weet jij hoe het is om in een van onze villa's in Benitachell te wonen?

19 feb 2018

Als u niet weet wat het is om te kunnen wonen in een van de villa's in Benitachell die onze makelaar biedt, kunt u een idee krijgen om deze achtergrond te lezen. Select Villas biedt u een aantal tips, zodat u kunt kiezen voor een van onze woningen.

  • In onze villa's kunt u in exclusieve huizen wonen. Sommige bevoorrechte gebieden om ten volle te genieten van de voordelen die de prachtige stad Benitachell biedt.
  • Als u een groot gezin bent en u heeft een groot huis nodig, dan zijn de villa's die ons vastgoedaanbod biedt ideaal om te leven met alle geliefden die u maar wilt. De eigenschappen bevatten grote onafhankelijke gebieden voor elk gezinslid om de activiteit uit te oefenen die zij verkiezen.
  • De meeste van onze villa's zijn uitgerust met uitstekende privézwembaden, zodat u uw vrienden kunt uitnodigen en samen kunt genieten van leuke dagen. Op dezelfde manier kunt u uw barbecues of favoriete gerechten maken terwijl uw kinderen genieten van spetteren in het water.
  • We hebben aangegeven dat uw gezin op een comfortabele en comfortabele manier in onze villa's kan wonen. Dat dankzij de distributie van onze eigendommen. U kunt uw huis zoveel als u wilt structureren, dankzij het aantal verdiepingen.

En Benitachell, wat biedt het als ik wed dat de villa's van dit onroerend goed?

De villa's in Benitachell bevinden zich in een wonderbaarlijk gebied van Spanje. Als u besluit om de eigenschappen van onze eigendommen te proberen, kunt u op slechts een steenworp afstand van de Middellandse Zeekust (Alicante) wonen.

Zo zijn het klimaat en het strand de hoofdrolspelers van dit gezellige stadje. Het weer in Benitachell is indrukwekkend. Hun winters worden gekenmerkt door zacht, aangenaam en niet erg regenachtig. Hun zomers aan de andere kant verschillen door het overwinnen van hoge temperaturen. Een zeer heet en droog klimaat.

Ontdek de rest van de verrassingen van onze villa's in Benitachell

Als u de rest van de verrassingen wilt ontdekken die bij u op onze villa's in Benitachell wachten, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Bij Select Villas zijn we ons ervan bewust dat het kopen van een nieuw huis altijd synoniem is met verantwoordelijkheid. Daarom zullen onze makelaars in onroerend goed optreden als adviseurs om u te allen tijde te helpen en zo de beste beslissing te kunnen nemen.

Kom en ontmoet ons persoonlijk aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Als u telefonisch of per e-mail met ons wilt communiceren, kunt u dit ook doen. Bel ons op +34 966 490 861 of +34 677 197 159 of schrijf ons een e-mail naar info@select-villas.es.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS