Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Geniet van deze winterzon in onze huizen te koop in Moraira

10 dec 2018

Kun je jezelf in het solarium van je nieuwe huis voorstellen terwijl je een boek op een ontspannen manier leest? Nu kunt u uw dromen waarmaken en van de zon genieten tijdens deze winter als u een van onze huizen te koop in Moraira koopt.

Moraira is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het wordt omringd door de Middellandse Zee en de kustlijn wordt gekenmerkt door gevarieerd en mooi.

Het heeft magische turquoise blauwe baaien waar je verschillende sportdisciplines kunt oefenen, zoals snorkelen of duiken.

In zijn spectaculaire stranden heb je alle benodigde diensten voor je dag om comfortabel van het strand te genieten. Ontspan onder de parasols of op de ligstoelen om te huren, plezier te hebben met een hydro-skate, of geniet van een ijsje of een drankje in de vele strandbars en kiosken die zich verspreiden op de unieke promenade.

Als u bovendien gepassioneerd bent door watersport, heeft u in Moraira uw Yacht Club waar u uw jacht kunt huren, een boot kunt huren of kuntoën, roeien, zeilen, jetskiën, etc.

Vergeet niet de prachtige restaurants waar u de heerlijke typische gerechten van de Costa Blanca kunt proeven, gemaakt met de vis die dagelijks aankomt in de haven en met de groenten die onlangs zijn geoogst in de omliggende tuin.

Als u van de zee houdt, zijn de huizen te koop in Moraira de beste optie om het hele jaar door comfortabel te wonen

Als u aan zee wilt wonen en het hele jaar door aangename temperaturen wilt ervaren, vindt u in onze huizen te koop in Moraira de beste optie.

In de Spaanse Costa Blanca schommelen de gemiddelde jaartemperaturen rond de 20 graden. De hoeveelheid neerslag is laag, wat een milde en zonnige winter betekent, ideaal voor het beoefenen van uw favoriete buitenactiviteiten.

Bovendien is Moraira zeer goed verbonden via de nationale snelweg en de snelweg AP-7 met de belangrijkste omliggende steden en de internationale luchthaven van Alicante, van waarvandaan vluchten regelmatig vertrekken naar de belangrijkste Europese steden.

In Moraira vindt u alle diensten die nodig zijn om comfortabel te leven, zoals winkelcentra, diversiteit aan winkels, apotheken of gezondheidszorg.

Maar ze hebben ook een breed scala aan recreatieve en culturele activiteiten.

Je hebt talloze restaurants, locaties voor livemuziek, flamenco, disco, evenals het spectaculaire Teulada auditorium, ongeveer 6 kilometer van Moraira, met een gevarieerd programma.

 
We zullen graag al uw vragen beantwoorden over onze huizen te koop in Moraira

Bezoek onze website en blader door het brede aanbod van huizen te koop in Moraira dat wij aanbieden. Aarzel niet om ons de vragen te stellen die u daarover worden gesteld.

We hebben een team van makelaars tot uw beschikking, zeer professioneel en meertalig. Op deze manier zult u geen enkel communicatieprobleem met ons hebben en zullen we alle vragen met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje kunnen verhelderen.

Als u wilt, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van al ons vastgoednieuws.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, verwelkomen wij u graag in onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS