Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Bent u gepassioneerd door huizen met uitzicht op zee? Deze prachtige villa in Moraira is nu op de markt

22 apr 2021

Als u zich een leven aan zee voorstelt , dan is deze prachtige villa in Moraira met privézwembad iets voor u. Vanuit elk deel van het huis kunt u genieten van een fantastisch uitzicht van 360º op de baai van El Portet en de omliggende groene vallei . Zo'n huis vind je niet elke dag! Gelukkig hebben we bij Select Villas deze woning exclusief. Profiteer dus van uw kans!

villa en venta en Moraira

Deze woning met vier slaapkamers is gelegen in de urbanisatie Arnella , een van de meest aantrekkelijke woonwijken om te wonen in de Costa Blanca Noord, Spanje. De zon schijnt ongeveer 300 dagen per jaar en dit charmante huis heeft gelukkig genoeg buitenruimtes om het uitzonderlijke klimaat van het gebied te waarderen . Het prachtige en grote terras is ongetwijfeld een van de mooiste plekjes om van te genieten.

Deze villa kan niet beter gelegen zijn. Het is gelegen op een perceel van 864 m2 , omgeven door prachtige mediterrane tuinen met weinig onderhoud en een overloopzwembad met uitzicht op het echte paradijs van Moraira . Je verliest jezelf tussen de groene valleien en bergen en het turkooizen blauw van de zee. Dit is de perfecte plek om lange tijd door te brengen met de mensen van wie je het meest houdt .

chalet en venta en Moraira


Bekijk het interieur van deze spectaculaire villa te koop in Moraira

Stel je de ontspannende momenten voor die je kunt beleven in deze charmante villa in Moraira naast het spectaculaire panoramische uitzicht op de natuur . Met zijn kamerhoge ramen is het huis ontworpen om optimaal te genieten van de schoonheid van het mediterrane landschap zonder dat je het huis hoeft te verlaten : vanuit de bank in de woonkamer, de slaapkamer of tijdens het koken van een typisch Spaans gerecht.

Als je verrast bent door de uitzichten die deze familievilla biedt, wacht dan tot we onthullen wat er binnenin zit. Met een volledig uitgerust en gezellig interieur is het huis perfect voorbereid om nieuwe eigenaren te ontvangen die enthousiast zijn over een beter leven aan de zonnige Costa Blanca.

Gebouwd op twee niveaus , biedt het pand een lange lijst met voorzieningen:

Lager niveau

  • Privégarage met voldoende ruimte voor een fitnessruimte of speelkamer .

BUITEN: overloopzwembad, mooie onderhoudsvriendelijke tuinen en een ruim zwembadterras met ligstoelen om te ontspannen .

Begane grond

  • Ruime woon / eetkamer met veel zonlicht en toegang tot het terras bij het zwembad.
  • Volledig ingerichte moderne keuken met hoogwaardige apparatuur en granieten eetbar.
  • Bijkeuken / wasruimte .
  • Twee dubbele slaapkamers met inbouwkasten.
  • Familie badkamer .
  • Doucheruimte .

Comfortabele trappen binnen leiden naar het volgende niveau:

Hoogste niveau:

  • Hoofdslaapkamer met dressing en inbouwkasten, badkamer met ligbad en toegang tot balkon.
  • Dubbele slaapkamer met inbouwkasten, badkamer en balkon.

Alle kamers hebben een uniforme stijl, met lichte tinten, overwegend wit en houten details , in een echte mediterrane stijl!

propiedad en Arnella Moraira


Voldoet deze woning in Moraira aan uw verwachtingen van zon, strand en rust?

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca met de kenmerken van onze villa te koop in Moraira, kunt u meer informatie vinden op: https://select-villas.es/property/3451/stunning-sea-view-villa-for-sale-in-moraira/ .

Om de woning te bezoeken hoeft u alleen contact op te nemen met onze makelaars in Moraira via:

  • Vaste lijn: +34966490861
  • Mobiele telefoon: +34616002993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS