Appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira

Heeft u interesse in een appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira? Ons makelaarskantoor in Costa Blanca Noord biedt u drie fantastische appartementen in de beste delen van Moraira.

  • Aan de ene kant bieden wij u een prachtig appartement op de begane grond met een woonoppervlak van 86 m2 en met een gemeenschappelijk zwembad en een fantastisch uitzicht op de Benitachell-vallei.
  • Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een gezelliger huis, maar van gelijke of hogere kwaliteit dan de vorige, bieden onze professionals een luxe appartement op de eerste verdieping . Het pand biedt 73m2 bewoonbaar, gemeenschappelijk zwembad en op 5 minuten rijden van het strand.
  • Last but not least heeft Select Villas een gerenoveerd appartement te koop in Moraira Centro . Als u een woning in het hart van de stad wilt kopen, kan dit huis u interesseren. Het huis biedt 65 m2 woonruimte, goede verbinding met het strand (slechts 3 minuten lopen), 7m2 terras, dubbel glas aluminium, etc.

Bekijk een van onze drie appartementen met 2 slaapkamers in Moraira en kies de woning die het beste bij uw smaak en gezinsprioriteiten past. We zijn ervan overtuigd dat alle huizen van je zullen houden.

Bent u op zoek naar een plek en een woning om elke dag van de zon te genieten? Kies ons appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira

Als u ons appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira koopt, garanderen wij u dat u elke dag in een perfecte omgeving woont om van de zon te genieten. Moraira ligt ten noorden van de Costa Blanca - Alicante, Spanje.

De geografische ligging geeft Moraira een mediterraan klimaat . Dit betekent dat de temperaturen worden gekenmerkt door het aanbieden van milde, aangename en weinig regenachtige winters. De zomers zijn zonnig, droog en erg heet. Kortom, de zon is meestal de hoofdrolspeler van de dag die zonnestralen draagt die het huis in de wintermaanden warm houden en in de zomermaanden met een bad kunnen worden bestreden.

De stranden van Moraira zijn erg mooi. Als je van wandelen houdt, kun je in de winter langs de kust wandelen en een onvergetelijke zonsondergang bekijken. Dichtbij de stranden van Moraira zijn geweldige restaurants die heerlijke gerechten aanbieden die de smaak van het mediterrane dieet versterken.

Neem contact op met Select Villas als u een appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira wilt kopen

Als u ons appartement met 2 slaapkamers te koop in Moraira heeft bekeken en meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaars in Moraira.

Om te communiceren met onze makelaar in Moraira - Alicante:

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es . Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Als u wilt, kunt u ons bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of bezoek ons op onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - Moraira (03724) Alicante.

Ons Moraira onroerend goed bedrijf wacht op u om u te helpen uw droom te vervullen om een huis aan de Costa Blanca te kopen.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search