Appartementen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Benitachell

Select Villas biedt haar klanten prachtige en luxe appartementen aan in Benitachell, een stad in de regio Marina Alta. Een aantal prachtige huizen waar de eigenaar het plezier van welzijn en comfort kan strelen.

Ons makelaarskantoor heeft 17 exclusieve eigendommen, gelegen in de ongelooflijke gebieden van Benitachell. Als u van fotografie houdt, kunt u in onze appartementen een fantastisch uitzicht over de stad vereeuwigen naar de natuur die u omringt: valleien, bergen, bergen. Bovendien kunt u dankzij de nabijheid van de Middellandse Zeekust verbazingwekkende panoramische uitzichten op de zee maken.

Wat kunt u nog meer krijgen als u een van onze appartementen te koop in Benitachell koopt?

We hebben eerder aangegeven dat onze appartementen te koop in Benitachell zijn gelegen in de belangrijkste gebieden om mooie afdrukken te bekijken. Maar zonder gezellige en elegante terrassen, zou het niet mogelijk zijn om er met volle teugen van te genieten. Ons makelaarskantoor biedt dus een aantal huizen met kwaliteitsterrassen zodat u niet alleen verliefd wordt op de uitzichten van Benitachell, maar u kunt ook elke activiteit doen die u wilt (zonnebaden, romantische diners ...).

Benitachell heeft in totaal 2 kilometer kustlijn. Een kwaliteit die het geweldige stranden oplevert. Op deze manier, als u tijdens de zomermaanden graag van het zand en de zee wilt genieten, kunt u elke dag van het strand genieten.

Zodat dit alles ten volle kan worden genoten, moet u een goed klimaat zien dat het mogelijk maakt; en Benitachell heeft het. Het is een van de belangrijkste redenen waarom deze stad erg toeristisch is. Het weer in Benitachell is fantastisch tijdens de 12 maanden van het jaar. Als u wilt wonen in een huis waar het weer in de winter mild en aangenaam is en in de zomer is het warm en droog, onze eigendommen in Benitachell bieden het u.

Neem contact met ons op en profiteer van onze appartementen te koop in Benitachell

Als je het meeste uit een huis wilt halen, neem dan contact op met onze appartementen te koop in Benitachell. Neem contact met ons op en ontdek alle details van onze eigendommen.

Bel ons op +34 966 490 861 of +34 677 197 159 en stel uw vragen aan onze agenten. U kunt ons ook persoonlijk bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Onze klantenservice e-mail is info@select-villas.es

Appartementen te koop in Benitachell

Wilt u dicht bij één van de meest paradijselijke en gegeerde baaien van de hele Spaanse Levante wonen? Ontdek onze Appartementen te koop in Benitachell om in een landschap van ansichtkaarten te wonen.

In dit kleine en charmante stadje dat aan Moraira grenst, kunt u van alle geneugten van het leven genieten:

  • Golfterreinen
  • Paradijselijke baaien
  • Uitstekende gastronomie
  • Toegang tot belangrijke verbindingen
  • Vrije tijd en vermaak
  • Watersporten
  • Zonneschijn 12 maanden per jaar
  • Zwart aluminium dubbele beglazing
  • Airconditioning warm/koud
  • Eigen garage

Onze woningen zijn gelegen in populaire urbanisaties: Golden Valley, Alcasar, Vista Montaña, La Joya, Valle del Portet? die zijn geclusterd in de buurt van de nieuwe grote supermarkt Mercadona. In deze supermarkt vindt u een grote verscheidenheid aan verse producten en levensmiddelen met een onverslaanbare kwaliteit-prijsverhouding.

In het oosten vindt u de grote op een heuvel gelegen woonwijk Cumbre del Sol. Vanwege de hoge ligging is het uitzicht op zee prachtig en er is een uitstekend aanbod van voorzieningen, evenals een eigen baai, de Cala del Moraig.  Binnen 5 - 10 minuten rijden vindt u alle voorzieningen en stranden van Moraira.

Prachtig panoramisch uitzicht op de natuur vanuit onze Appartementen te koop in Benitachell

Wij bieden u Appartementen te koop in Benitachell die aan uw behoeften beantwoorden met op maat gemaakte woningen: appartementen met zwembad, terras en tuin, penthouses met zicht op zee en op de bergen en dakterrassen met barbecues... Hier vindt u eigendommen aan een zeer aantrekkelijke prijs, want ze kunnen 10-20% goedkoper zijn dan die in Moraira.

U vindt hier gerenoveerde en wederverkochte appartementen met verschillende slaapkamers, omdat we ons aanpassen aan de behoeften van elk gezin: 2, 3 of 4 slaapkamers, sommige met tweepersoonsbed en een eigen badkamer.

Hun keukens zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft: keramische kookplaat, afzuigkap van roestvrij staal, vaatwasser, koelkast, vriezer, elektrische oven van roestvrij staal en spoelbak onder granieten werkblad.

Onze woningen zijn gelegen in urbanisaties die allerlei voorzieningen bieden, met een volledig uitgeruste gemeenschappelijke fitnessruimte en zelfs een zwembad en dakterras met uitzicht op het platteland en de zee. De zwembaden en terrassen bieden een uniek uitzicht met 360 graden uitzicht op de zee en de valleien, evenals op de bergen die Benitachell omringen. Ze bieden u ook:

Het comfort dat onze huizen u bieden heeft een toegevoegde waarde, aangezien u allerlei diensten en winkels op slechts een paar minuten lopen hebt. U hebt vanuit de appartementen ook toegang tot prachtige wandelingen in de omgeving.

Als de Appartementen te koop in Benitachell u bevielen, neem dan nu contact op met SELECT VILLAS

Koop een van onze appartementen te koop in Benitachell of een van de nieuwe eigendommen te koop in Moraira gelegen in exclusieve residentiële complexen en in zeer gewilde zones.

Als de selectie die wij u aanbieden u bevalt, neem dan contact met ons op via het kanaal dat voor u het meest geschikt is:

  • Telefoons: (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159
  • Mail info@select-villas.es
  • Kantoor: Avenida de Madrid 5, in Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search