Appartementen te koop in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Moraira Spanje

Wanneer u onze appartementen te koop in Moraira Spanje bezoekt, zult u begrijpen dat u het huis van uw dromen hebt gevonden. Moraira is de plaats die door inwoners van veel Europese landen wordt gekozen om lange vakantieseizoenen door te brengen. Het is het perfecte toevluchtsoord tussen het strand en de berg om te zonnebaden wanneer u maar wilt. In Moraira schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar. De winters zijn zonnig en gematigd , dus het is zeer aangenaam om door het landschap of het strand te wandelen.

Aan de andere kant vindt u in Moraira alle diensten en gaven die nodig zijn om de comfortabele en ontspannen levensstijl te leiden die u altijd al wilde hebben. U zult genieten van de typische flamenco-tablaos, waar u een aangename avond zult doorbrengen gewikkeld in de puurste Spaanse kunst. Maar je kunt ook dansen tot het ochtendgloren op disco-muzieklocaties voor alle leeftijden.

Op de stranden van Moraira vindt u tal van strandbars waar u een uitstekende paella of de traditionele aardappelomelet kunt proeven terwijl u naar de zee kijkt. In de stad vindt u beroemde restaurants waar u heerlijke, typische gerechten wordt geserveerd, bereid met verse vis die dagelijks in de haven aankomen.

Wij bieden u op onze uitgebreide website informatie van groot belang over Moraira, zodat u deze prachtige mediterrane stad een beetje beter kent.

Wat voor soort appartementen te koop in Moraira Spanje bezoekt u het liefst?

Als u op zoek bent naar appartementen te koop in Moraira Spanje, heeft SELECT VILLAS een breed portfolio van appartementen en doorverkoopzolders . Onze huizen hebben verschillende aantallen slaapkamers en badkamers, zodat u degene kunt kiezen die het meest geschikt is voor u. Wij bieden u huizen gebouwd met een typisch traditioneel ontwerp dat wordt gekenmerkt door zijn artistieke roosters op balkons en ramen, zijn gebogen portieken, zijn witte muren, ...

Onze zonnige appartementen worden gemeubileerd en met apparatuur aangeboden, klaar om in te trekken. Ze zijn binnen:

  • het stedelijk centrum
  • Aan het strand
  • in prestigieuze omliggende urbanisaties

Ze hebben een volledig ingerichte keuken met apparatuur , ingebouwde kasten, airconditioning en een groot terras, ideaal om te ontspannen terwijl u een boek leest of naar uw favoriete muziek luistert. Wij bieden u ook appartementen in mooie privé-woonwijken waar u kunt zonnebaden naast een indrukwekkend zwembad. U kunt een praatje maken met een multiculturele buurt in de weelderige tuinen of deelnemen aan een smakelijke barbecue en profiteren van het goede weer in Moraira.

Vertel ons welk type huis u verkiest. We luisteren graag naar u om u het huis te bieden dat bij u past. We hebben een uitgebreide selectie villa's, appartementen, bungalows, penthouses, ... verspreid over de Costa Blanca Noord.

Appartementen te koop in Moraira Spanje, de beste oplossing om aan zee te wonen

In onze appartementen te koop in Moraira Spanje zult u comfortabel leven op elk moment van het jaar. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze huizen op internet. Als u de gewenste woning niet heeft gevonden, helpen wij u deze te vinden.

Om contact met ons op te nemen, bieden we een breed schema van klantenservice van maandag tot zaterdag. Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es of het contactformulier invullen dat op het web verschijnt.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search