Appartementen te koop in Moraira Town Centre

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Moraira Town Centre

Als u op een ontspannen plek wilt wonen, waar de zon het hele jaar schijnt en u van de zee kunt genieten, maar niet het comfort wilt opgeven dat een stedelijke omgeving te bieden heeft, dan hebben wij de beste oplossing: Appartementen te koop in Moraira Stadscentrum.

Moraira is een klein stadje dat in de zomer zijn inwoners verdrievoudigt. Het is zeer goed voorbereid en beschikt over alle noodzakelijke diensten om zowel de vaste als de willekeurige bevolking te huisvesten, wat alleen in de plaats voor lange zomerseizoenen gebeurt.

In Moraira vindt u een breed scala aan commerciële en recreatieve activiteiten. Er zijn veel plaatsen die flamenco of live muziek bieden tot het ochtendgloren.

Ze hebben een fantastische straatmarkt, die elke week wordt geïnstalleerd in de straten van de stad. Hier kunt u verse producten kopen die vers zijn geoogst uit de nabijgelegen tuin, evenals andere generalistische producten.

Het heeft ook een medisch centrum en apotheken nodig om medicijnen af te geven.

Als u van de cultuur houdt, staat Moraira ook voor u klaar om aangename culturele momenten door te brengen in de bibliotheek, tentoonstellingsruimte en auditorium.

Op minder dan zes kilometer van het stadscentrum vindt u het prachtige Teulada Auditorium, gebouwd op een voorgebergte vanwaar u de traditionele landbouwvallei en de Middellandse Zee kunt zien.

Nu heb je de mogelijkheid om een appartement te koop in Moraira te kopen en te genieten van de prachtige baaien waar je kunt duiken en verschillende watersporten kunt beoefenen.

Maar u kunt ook ontspannen op het zachte zand van het strand terwijl u speelt met de kleinste van de familie die zandkastelen maakt.

Geniet van de zonnige winterdagen aan de Costa Blanca, om te genieten van de zee en watersporten. In Moraira vindt u de ideale plek.

Laat u verrassen door onze appartementen te koop in Moraira Town Centre

Wanneer u onze appartementen te koop in Moraira Town Centre bezoekt, zult u aangenaam verrast zijn om hun kwaliteiten te zien.

We hebben luxe appartementen in nieuwbouw met hoogwaardige bouwmaterialen en perfecte afwerkingen.

Onze appartementen hebben toegangsdeur tot het gepantserde huis, keuken volledig ingericht en uitgerust met de nieuwste generatie apparatuur, inbouwkasten, installatie van airconditioning, dubbele beglazing in ramen, evenals aluminium luiken.

Wij bieden appartementen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Bezoek onze appartementen te koop in Moraira Town Centre en vertel ons wat u ervan vindt

Bezoek onze website voor Appartementen te koop in Moraira Town Centre en vertel ons wat je ervan vindt. Aarzel niet om ons eventuele vragen te stellen.

We hebben een uitstekend professioneel team, hooggekwalificeerd, dat al die problemen oplost die u nodig hebt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en we houden u regelmatig op de hoogte van ons nieuws.

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook en je zult onze uitgebreide activiteit op sociale netwerken zien.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor in Moraira, Avda. De Madrid, 5 - 03724 (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search