Benissa Costa onroerend goed te koop

Bestellen op
Tonen als

Benissa Costa onroerend goed te koop

Wilt u onroerend goed in Benissa Costa te koop kopen? Bezoek dan onze website en u vindt een interessant aanbod aan woningen. Benissa Costa, gelegen aan de Costa Blanca Noord, wordt gekenmerkt door zijn fantastische zand- of kiezelstranden. De ondiepe baaien en het heldere water zijn ideaal om te ontspannen in de zon of om watersporten te beoefenen. Het is heel gebruikelijk om catamarans, zeilen, kajaks, ... te observeren in de Nautische Club "Les Basetes" hebben ze een zeilschool waar het erg aantrekkelijk zal zijn om contact te maken met de navigatie. Daarnaast verhuren zij u alle benodigde uitrusting voor het beoefenen van deze sporten. Ze organiseren ook duikcursussen waarmee u de schoonheid van de posidonia-weiden van de zeebodem kunt ontdekken, evenals allerlei recreatieve activiteiten, excursies en populaire evenementen met gratis deelname. In het exclusieve restaurant met groot terras aan zee geniet u van een voortreffelijk gastronomisch aanbod .

Door het uitstekende klimaat van Benissa Costa kunt u het hele jaar door buitenactiviteiten ondernemen, aangezien de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. Als u van fietsen of wandelen houdt , zult u het leuk vinden om interessante routes te nemen die u met informatieborden in verschillende talen vindt en om de geschiedenis, cultuur en de botanische en geologische kenmerken te ontdekken.

Als je een passie hebt voor watersporten en een gezond leven, koop dan onroerend goed in Benissa Costa te koop

Bijna de helft van de inwoners van Benissa Costa komt oorspronkelijk uit Noord-Europa. Deze boeiende hoek van de Costa Blanca biedt ons een unieke natuurlijke schoonheid die ons uitnodigt tot een ontspannen en gezond leven . Deze redenen zijn van invloed op het kopen van onroerend goed in Benissa Costa te koop en genieten van een comfortabel verblijf tijdens de vakantie of om na uw pensionering het hele jaar door te zonnebaden. Bij SELECT VILLAS hebben we een portefeuille van eigendommen in Benissa Costa , waaronder we talrijke villa's met privézwembaden, luxe villa's met uitzicht op zee, appartementen met gated communities met tuinen en gemeenschappelijk zwembad , enz. Markeren. We hebben huizen gebouwd in een moderne stijl of met een traditioneel ontwerp. Ze zijn omgeven door prachtige mediterrane tuinen en bevinden zich in de beste urbanisaties van Benissa Costa:

  • Montemar
  • Kaal
  • Saint James
  • De Fustera
  • Les Basetes
  • Goed uitzicht
  • Enzovoort.

We herinneren u eraan dat veel van onze eigendommen de VIDEO TOUR 360-service hebben, waarmee u het huis comfortabel vanuit uw huis kunt bezoeken via een virtueel bezoek.

Onze makelaars zullen u vriendelijk informeren over de voordelen van het kopen van onroerend goed in Benissa Costa

Onze makelaars zullen u graag informeren over al die vragen met betrekking tot het kopen van onroerend goed in Benissa Costa. Bij SELECT VILLAS spreken we vloeiend Engels, Frans, Spaans, Duits, Russisch, Nederlands ... waardoor u zich op uw gemak voelt om met ons te praten in uw taal.

We nodigen je uit om ons te volgen op sociale netwerken om ons beter te leren kennen en te ontdekken wat onze klanten denken.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ook de telefoons +34966490861 | bellen +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search