Benitachell onroerend goed te koop

Bestellen op
Tonen als

Benitachell onroerend goed te koop

Bij SELECT VILLAS bieden we u een indrukwekkend onroerend goed te koop aan in Benitachell. Wij nodigen u uit om met ons mee te doen aan de noordelijke Costa Blanca en u zult het huis ontdekken waar u altijd al van gedroomd heeft. Benitachell is een typisch klein stadje in de Spaanse Middellandse Zee, gelegen in de regio Marina Alta en grenst aan zeer toeristische steden zoals Jávea of Teulada. Via de mediterrane snelweg of de nationale snelweg heeft u gemakkelijk toegang tot de belangrijkste steden van de Costa Blanca of de internationale luchthavens van "Manisses" in Valencia of "El Altet" in Alicante .

Deze uitstekende luchtverbindingen met Europa hebben veel inwoners van het Verenigd Koninkrijk ertoe gebracht hun gewone verblijfplaats in Benitachell te vestigen of een huis te hebben waar ze lange vakantieseizoenen kunnen doorbrengen. Bovendien zult u genieten van het zonnige en heldere weer met hete zomers en milde winters . De kleine kustlijn van Benitachell zal je fascineren. Het bestaat uit kleine baaien met rotsblokken en indrukwekkende kliffen vanwaar je een panoramisch uitzicht op de zee kunt zien. Het is een paradijs voor duikliefhebbers. U zult interessante onderwaterholtes, grotten en grotten ontdekken die alleen toegankelijk zijn vanaf de zee, zoals de Cova dels Arcs , een brede en interessante holte met verschillende kamers in een van de mooiste baaien van Benitachell. Je zult het zeker leuk vinden om met je vrienden op sociale netwerken de mooie foto's te delen die je in deze prachtige hoek van de Costa Blanca zult maken.

Bent u op zoek naar Benitachell eigendommen te koop?

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Benitachell , raden we u aan onze interessante selectie van huizen in Benitachell te bezoeken , waaronder appartementen en chalets. Onze moderne nieuwbouw- of wederverkoopappartementen bevinden zich in Cumbre del Sol, een van de meest exclusieve woonwijken aan de kust. U zult verliefd worden op de ruime en lichte kamers met inbouwkasten. De keukens zijn volledig ingericht en uitgerust met ultramoderne apparaten. De ruime terrassen zijn het hele jaar door ideaal om te zonnebaden. Het ontwerp van de badkamers, modern en actueel, zal u boeien. De appartementen zijn gelegen in een luxe afgesloten ruimte waar u interessante gemeenschappelijke diensten heeft: zwembad, tuinen, solarium, parkeerplaats voor voertuigen, ...

In de omgeving van het stedelijke centrum van Benitachell bieden wij u luxe chalets aan, gelegen in exclusieve urbanisaties. De moderne en avant-gardistische stijl, met rechte lijnen en grote glasoppervlakken op de gevels zal u fascineren. Kun je je voorstellen dat je vanuit elke hoek van je huis naar de zon kijkt? Als u de voorkeur geeft aan een chalet met een traditioneel ontwerp, kunt u onze huizen aan de kust niet missen, waar de okerkleurige daken contrasteren met de lichte muren en stenen muren.

Koop onroerend goed te koop in Benitachell en woon het hele jaar door aan zee

De helderheid van de Costa Blanca is aantrekkelijk en uniek. Als u onroerend goed te koop in Benitachell koopt, zult u het hele jaar door genieten van dit prachtige natuurlijke licht. Neem contact met ons op en onze makelaars spreken vloeiend in uw taal. Bij SELECT VILLAS spreken we Spaans, Engels, Frans, Duits, Nederlands, ...

Om contact met ons op te nemen, kiest u het formulier dat voor u het meest geschikt is:

  • Vul het contactformulier in dat u op internet vindt
  • Bel de telefoons: +34966490861 | Mobiel +34616002993
  • Stuur een e-mail naar inquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

Benitachell onroerend goed te koop

Wilt u ontspannen en gezond leven op de beste plek aan de Middellandse Zee? We hebben een woning te koop in Benitachell waar u het gemakkelijk en comfortabel kunt doen, omdat het u de mogelijkheid biedt om in een bevoorrechte natuurlijke hoek te wonen met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Benitachell , gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, is een traditionele Spaanse mediterrane stad, met zeer gastvrije inwoners en mensen van verschillende Europese nationaliteiten. Deze toeristische stad combineert natuur en traditie door zijn velden waar amandelbomen en wijngaarden worden verbouwd. Bovendien heeft de 2 kilometer lange kustlijn spectaculaire kliffen (sommige tot 100 meter hoog) waarin magische uithoeken van de zee verborgen zijn, zoals baaien met kristalhelder water .

Zonder twijfel heeft Benitachell een unieke strategische positie, gelegen tussen de populaire gemeenten Moraira en Jávea, waardoor de vraag naar residentieel toerisme aanzienlijk is toegenomen. De meest luxueuze, gewilde en meest interessante wooncomplexen zijn: Cumbre del Sol, Les Fonts, Golden Valley, Los Molinos... Nu heb je ook de mogelijkheid om een exclusieve levensstijl aan zee te leiden in een huis van topkwaliteit en in contact met de natuur. Andere voordelen van wonen in Benitachell zijn:

  • Onverslaanbare weersomstandigheden: 320 dagen per jaar stralende zon en milde winters
  • Mediterrane gastronomie: door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) beschouwd als een van de beste ter wereld
  • Routes midden in de natuur en bewegwijzerd om te wandelen of fietsen
  • Voorzieningen: supermarkten, apotheken, benzinestations, restaurants...

SELECT VILLAS biedt u exclusief onroerend goed te koop aan in Benitachell nabij de Middellandse Zee

Wij stellen u ter beschikking in onroerend goed te koop in Benitachell dat het beste past bij uw behoeften, smaken en voorkeuren. We hebben een breed scala aan eigendommen in gewilde wooncomplexen en in sommige ervan is het mogelijk om het intense blauw van de zee te waarderen.

Onze tweedehands woningen zijn zeer comfortabele en warme woningen , maar ook zeer exclusief en verfijnd. We hebben huizen in moderne stijl en typisch Spaanse designhuizen met indrukwekkend vrij uitzicht en omgevingen die alle privacy bieden die u zoekt. De prachtige tuinen met allerlei soorten planten (palmbomen, bougainvillea, olijfbomen, enz...), de enorme zwembaden en de royale ligweiden zullen al snel uw favoriete plekken worden, want naast het gebruik ervan in de zomer, kunt u kan er in de winter van genieten voor de stralende zon en aangename temperaturen. Wanneer u de kenmerken van onze villa's bekijkt, zult u zeer verrast zijn:

  • Adequate verdeling van de kamers
  • Ruime slaapkamers met inbouwkasten
  • Volledig uitgeruste en lichte keukens
  • En een lange enz.


Neem contact op met SELECT VILLAS om voor u het meest geschikte onroerend goed te koop in Benitachell te vinden

Weet u niet hoe u het onroerend goed te koop in Benitachell moet kiezen dat het beste bij uw manier van leven past? SELECT VILLAS biedt u persoonlijk advies en een gepersonaliseerde lijst met woningen die het beste passen bij wat u nodig heeft. We hebben ook andere exclusieve winkeldiensten om u een comfortabele en veilige ervaring te bieden.

+34 966 490 861 | +34 616 002 993 | vragen@select-villas.es | Avda. de Madrid, 5 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search