Een appartement verkopen in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Een appartement verkopen in Benissa Costa

Wilt U een appartement verkopen in Benissa Costa ? Neem contact met ons op en ontdek de interessante voordelen die SELECT VILLAS U biedt bij de verkoop van uw eigendom. U zult zien dat wij een serieus en zeer professioneel bedrijf zijn met een lange ervaring in de Spaanse onroerend goed sector. Onze agenten spreken vloeiend 6 talen en onze kantoren zijn gelegen in een zeer commercieel gebied van Moraira met een groot aantal internationale bezoekers. Wij beschikken over een grote vitrine met een selectie van onze eigendommen. Bovendien, als u ons uw eigendom toevertrouwt op een exclusieve basis profiteert u van zeer aantrekkelijke diensten, waaronder we graag willen benadrukken:

 • Verminderde commissie
 • 360º video rondleiding
 • Energie-efficiëntie certificaat
 • Plattegronden

Cliënten die exclusief met ons werken, betalen een lager percentage van de commissie voor onze diensten. Bovendien nemen wij in het vastgoeddossier het ontwerp van de grondplannen van het pand op, zodat potentiële kopers volledig op de hoogte zijn van de indeling van het interieur. We geven ook gratis het energie-efficiëntiecertificaat af, een document dat vereist is bij de verkoop van onroerend goed in Spanje. De 360º video tour is erg populair bij potentiële kopers. Het stelt hen in staat om een virtuele rondleiding door het pand te maken en te stoppen om alle details die ze willen te controleren.


SELECT VILLAS biedt u interessante voordelen als u ons vertrouwt om een appartement in Benissa Costa te verkopen

Veel van onze klanten zouden deze zomer graag ontspannen op het zonnige terras van hun appartement aan de Costa Blanca. Indien U overweegt een appartement in Benissa Costa te verkopen, garanderen wij U bij SELECT VILLAS een aangename en ontspannen transactie. Daartoe werken wij nauw samen met alle partijen tijdens het verkoopproces van de woning, rekening houdend met uw wensen en eisen.

Op de afgesproken dag bezoeken wij het eigendom dat u wenst te verkopen om het te leren kennen, een aantrekkelijke en zeer gedetailleerde beschrijving van het eigendom te maken en een volledige fotosessie. Bovendien maken wij een inventaris op van de uitrusting, het meubilair en alle voorwerpen die bij de verkoop zijn inbegrepen.

Hoewel wij onze klanten op de hoogte houden van alle bezoeken aan hun woning en de percepties van potentiële kopers, wijzen wij onze verkopers ook een privé online ruimte toe die hen in staat stelt om 24 uur per dag gemakkelijk toegang te hebben tot alle informatie met betrekking tot hun woning.

Neem contact met ons op om een appartement te verkopen in Benissa Costa

Wacht niet langer om contact met ons op te nemen als u een appartement in Benissa Costa wilt verkopen. Bij SELECT VILLAS bedienen wij onze klanten aan de Costa Blanca sinds 2006. Wij begrijpen de bezorgdheid van buitenlanders die een woning willen kopen in Spanje omdat ze de wetgeving van een ander land dan hun eigen land niet kennen. Daarom zorgen wij voor al het papierwerk dat komt kijken bij het kopen van een woning en adviseren wij onze klanten over alle aspecten van het verhuizen naar de Costa Blanca.

Kies de voor u meest geschikte manier om contact met ons op te nemen:

 • Vul het formulier in op onze website
 • Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Een appartement verkopen in Benissa Costa

Moe van het proberen om een appartement te verkopen in Benissa Costa op uw eigen? Veel mensen besluiten hun eigendom aan een particulier te verkopen omdat ze denken dat het beter is, maar wanneer ze alle problemen zien die ze tegenkomen en de weinige investering die het oplevert, laten ze het uiteindelijk over aan een agentschap zoals SELECT VILLAS om voor te zorgen:

 • Investeren in positionering in portals
 • Schrijven van aandachttrekkende teksten
 • Beheren van vervelende procedures
 • Communiceren in een vreemde taal als de geïnteresseerde een buitenlander is.
 • Onderhandelen over de prijs van het onroerend goed
 • Marketing- en communicatiemiddelen

Er zijn veel obstakels die een succesvolle verkooptransactie in de weg staan als u het privé doet. Daarom helpt SELECT VILLAS u met alle zaken die u in de weg staan, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is in uw leven en kunt vergeten waar u geen zin meer in heeft. Benissa Costa is een van de meest TOP bestemmingen in Spanje en met een grote internationale aantrekkingskracht. Daarom heeft de verkoop van uw woning vele mogelijkheden om gekocht te worden en tegen een zeer goede prijs.


Wilt u een appartement in Benissa Costa gemakkelijk en in een korte tijd verkopen?

Neem dan een kijkje op de lange en uitgebreide lijst van enkele van onze diensten die uw kansen op de verkoop van een appartement in Benissa Costa zullen verhogen.

 • Meertalig team: wij spreken in totaal zeven talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Duits, Frans, Spaans en Valenciaans).
 • Wij taxeren uw eigendom gratis: wij bepalen samen met de klant de meest geschikte prijsstrategie.
 • Wij beschikken over een groot netwerk van samenwerkingsverbanden: dit verhoogt de zichtbaarheid van uw eigendom op de internationale markt.
 • Marketingacties: wij maken reclame voor uw onroerend goed via verschillende acties (vitrine op kantoor, gerenommeerde portaalsites, nieuwsbrief, sociale netwerken, enz.)
 • Aantrekkelijke beschrijvingen en foto's: tot een totaal van 40 hoge resolutie beelden van uw woning.
 • Privéruimte: met online informatie over de status van uw woning (aanvragen, bezoeken, enz.) die u overal en op elk moment kunt raadplegen.

Als u al een ander makelaarskantoor heeft vertrouwd om uw woning te verkopen maar nog geen resultaten heeft behaald, kan dit verschillende oorzaken hebben: gebrek aan betrokkenheid, slechte aanwezigheid op internationale advertentieportalen, afbeeldingen van slechte kwaliteit, slechte beschrijving of de taxatie van uw woning.


Bent u op zoek naar een appartement te verkopen in Benissa Costa? Neem contact met ons op voor meer informatie

Het verkopen van een appartement in Benissa Costa is zeer eenvoudig met SELECT VILLAS. Wij hebben een ruime ervaring in de markt en een uitgebreide lijst van diensten, middelen en innovatieve tools aangepast aan de huidige digitale wereld die u zullen helpen om uw woning in een zeer korte tijd en zonder problemen te verkopen. Als u wilt weten welke extra voordelen u kunt krijgen als u uw huis exclusief met ons verkoopt, klik dan hier. Contact met ons opnemen is heel eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is..:

 • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
 • Stuur een e-mail: consultas@select-villas.es
 • Bezoek ons kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
 • Als u wilt, kunt u ook ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search