Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje

We willen je een hemelse plek bieden waar je op elk moment van het jaar ontspannen kunt leven. Als u een onroerend goed te koop koopt in Benissa Costa, zult u genieten van alle voordelen waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Benissa Costa ligt aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca en heeft een prachtige kustlijn waar magische baaien worden omringd door dennenbossen met kliffen van uitzonderlijke schoonheid of uitgestrekte steile hellingen.

Deze kustomgeving, binnengedrongen door kleine en diverse ondiepe baaien en helder en transparant water, is ideaal om zonder fles te zeilen of te duiken.

Nu heb je de mogelijkheid om een leuke en optimale activiteit uit te oefenen om de zeebodem te leren kennen met zijn spectaculaire flora en fauna.

Langs zijn vier kilometer lange zand- of kiezelstrand kunt u ontspannen terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee en de warmte van de zon op uw huid voelen.

Het prachtige klimaat van dit bevoorrechte gebied geeft u de mogelijkheid om te genieten van zonnige en gematigde winters, ideaal om de buitengewone plaatsen te ontdekken die de Costa Blanca u biedt.

Wandelen of fietsen liefhebbers kunnen gaan op prachtige routes en zien de schoonheid van de zee of leren, in de indicatieve panelen langs de route, de botanische en geologische rijkdom, evenals de meest relevante historische feiten van de plaats.

Wat voor soort onroerend goed te koop in Benissa Costa, Spanje heb jij de voorkeur?

In deze prachtige omgeving van de Costa Blanca Noord hebben we een breed scala aan woningen om het te koop aangeboden onroerend goed in Benissa Costa in Spanje te kiezen.

Misschien bent u op zoek naar een luxe villa in een prachtige woonomgeving waar u een selecte en beleefde buurt heeft en waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Kun je je dit voorjaar in het solarium van je nieuwe huis ontspannen terwijl je de onmetelijkheid van de zee bekijkt?

 Als u de voorkeur geeft aan een huis waarmee u kunt socializen met uw buren in uw gemeenschap, bieden wij bungalows van verschillende grootten en distributies aan, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

In uw stedelijke urbanisatie kunt u genieten van weelderige tuinen, speeltuin voor kinderen, parkeergelegenheid voor het voertuig en, natuurlijk, een immens zwembad omgeven door een groot solarium.

Als u van plan bent om in een stedelijk gebied te wonen, met veel diensten en entertainment, bieden wij gezellige appartementen aan het strand.

Vertrouw op vastgoeddeskundigen om uw onroerend goed te kopen in Benissa Costa Spanje

Wij adviseren u om ons te vertrouwen om uw woning te kopen in Benissa Costa, Spanje.

Onze makelaars hebben een grote professionaliteit. Ze bieden je een eerlijke service en een geweldige ervaring die ze je ter beschikking stellen zodat de aankoop van je nieuwe huis snel en comfortabel verloopt.

Wij houden toezicht op alle procedures die u in Spanje moet uitvoeren, zoals de NIE-aanvraag, het openen van een bankrekening of het wisselen van valuta.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search