Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje

We willen je een hemelse plek bieden waar je op elk moment van het jaar ontspannen kunt leven. Als u een onroerend goed te koop koopt in Benissa Costa, zult u genieten van alle voordelen waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Benissa Costa ligt aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca en heeft een prachtige kustlijn waar magische baaien worden omringd door dennenbossen met kliffen van uitzonderlijke schoonheid of uitgestrekte steile hellingen.

Deze kustomgeving, binnengedrongen door kleine en diverse ondiepe baaien en helder en transparant water, is ideaal om zonder fles te zeilen of te duiken.

Nu heb je de mogelijkheid om een leuke en optimale activiteit uit te oefenen om de zeebodem te leren kennen met zijn spectaculaire flora en fauna.

Langs zijn vier kilometer lange zand- of kiezelstrand kunt u ontspannen terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee en de warmte van de zon op uw huid voelen.

Het prachtige klimaat van dit bevoorrechte gebied geeft u de mogelijkheid om te genieten van zonnige en gematigde winters, ideaal om de buitengewone plaatsen te ontdekken die de Costa Blanca u biedt.

Wandelen of fietsen liefhebbers kunnen gaan op prachtige routes en zien de schoonheid van de zee of leren, in de indicatieve panelen langs de route, de botanische en geologische rijkdom, evenals de meest relevante historische feiten van de plaats.

Wat voor soort onroerend goed te koop in Benissa Costa, Spanje heb jij de voorkeur?

In deze prachtige omgeving van de Costa Blanca Noord hebben we een breed scala aan woningen om het te koop aangeboden onroerend goed in Benissa Costa in Spanje te kiezen.

Misschien bent u op zoek naar een luxe villa in een prachtige woonomgeving waar u een selecte en beleefde buurt heeft en waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Kun je je dit voorjaar in het solarium van je nieuwe huis ontspannen terwijl je de onmetelijkheid van de zee bekijkt?

 Als u de voorkeur geeft aan een huis waarmee u kunt socializen met uw buren in uw gemeenschap, bieden wij bungalows van verschillende grootten en distributies aan, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

In uw stedelijke urbanisatie kunt u genieten van weelderige tuinen, speeltuin voor kinderen, parkeergelegenheid voor het voertuig en, natuurlijk, een immens zwembad omgeven door een groot solarium.

Als u van plan bent om in een stedelijk gebied te wonen, met veel diensten en entertainment, bieden wij gezellige appartementen aan het strand.

Vertrouw op vastgoeddeskundigen om uw onroerend goed te kopen in Benissa Costa Spanje

Wij adviseren u om ons te vertrouwen om uw woning te kopen in Benissa Costa, Spanje.

Onze makelaars hebben een grote professionaliteit. Ze bieden je een eerlijke service en een geweldige ervaring die ze je ter beschikking stellen zodat de aankoop van je nieuwe huis snel en comfortabel verloopt.

Wij houden toezicht op alle procedures die u in Spanje moet uitvoeren, zoals de NIE-aanvraag, het openen van een bankrekening of het wisselen van valuta.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).


Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje

Wil je een elitaire levensstijl ervaren in de buurt van de meest begeerde stranden van het land? We hebben het Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje dat uw wens zal verwezenlijken. De kust van Benissa geniet internationale erkenning en trekt aan talloze buitenlandse bezoekers die zich jaar na jaar overgeven aan zijn charmes en hier uiteindelijk een woning verwerven. Ze worden verliefd op de zijne:

  • gastronomie
  • steile kliffen
  • droom baaien
  • rijke vegetatie
  • Serene omgeving die de mediterrane levensstijl perfect weerspiegelt.

Het zonnige klimaat vrijwel het hele jaar door en de milde winters zijn extra redenen om te overwegen een woning op deze idyllische locatie te kopen. Bovendien maakt de nabijheid van Moraira en Calpe Benissa de ideale plek om een vredig leven te leiden, weg van de stedelijke chaos, terwijl het toegang biedt tot stedelijke centra vol activiteiten en entertainment.

Vind uw Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje, ideaal om uit te rusten en te genieten van de Spaanse Middellandse Zee

We bieden een breed scala aan opties die tegemoetkomen aan verschillende smaken, zodat u uw ideale Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje kunt kiezen. Onze huizen zijn authentieke schatten gelegen in paradijselijke hoekjes. Je kunt luxe landgoederen verkennen, moderne villa's op één verdieping of verdeeld in vier appartementen, maar ook villa's met avant-garde en uniek design. Al deze woningen zijn gelegen op uitzonderlijke locaties aan de Noord-Costa Blanca en bieden een ongeëvenaard uitzicht op de zee en de bergen.

  • Hof luxe eigendommen traditionele Ze hebben een groot terrein waar u uw dromen de vrije loop kunt laten, of u nu uw eigen voedsel verbouwt in een persoonlijke tuin of uw kostbaarste planten verzorgt in een kas.
  • Onze eigendommen nieuw gebouwd Ze zijn ontworpen om aan al uw levensverwachtingen te voldoen en bieden hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie die het leven comfortabeler en leuker maken.

Met onze exclusieve eigendommen te koop in Benissa heeft u alles binnen handbereik. Naast genieten van het leven in een droomwoning, omgeven door weelderige vegetatie, bevindt zich op enkele minuten rijden van de meest indrukwekkende baaien, essentiële diensten, uitgaansgelegenheden, golfbanen en tennisbanen, naast andere diensten.

Aarzel niet om het Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje dat je het leukst vond

Neem contact met ons op en boek een afspraak om al uw twijfels over uw favoriete Eigendom te koop in Benissa Costa Spanje weg te nemen. Als u al een tijdje overweegt om in een van deze exclusieve woningen te gaan wonen, dan is dit het juiste moment. We hebben een verscheidenheid aan opties om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen, van nieuwbouwwoningen tot elegante tweedehands woningen, elk met een unieke stijl en ontwerp, variërend van de meest moderne tot de meest traditionele. Blijf op de hoogte van nieuws en relevante content door onze blog te volgen!

  • Telefoonnummers: 34 966 490 861 | +34 616 002 993.
  • E-mail naar enquiries@select-villas.es.
  • Kantoor aan de Avda. de Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search