Eigendom te koop in Benitachell Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Benitachell Costa Blanca

Bezoek het onroerend goed te koop in Benitachell Costa Blanca dat wij u aanbieden en u zult een van de mooiste hoekjes van de Middellandse Zeekust ontdekken. Dit charmante traditionele Spaanse stadje behorend tot de Comarca de la Marina Alta, heeft 4600 inwoners. maar het heeft alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven. Daarnaast is de nabijheid van de toeristische steden Moraira en Jávea van groot belang.

Benitachell heeft twee kilometer prachtige kustlijn, gekenmerkt door zijn gebroken kliffen , waarvan sommige 100 meter boven zeeniveau reiken en vanwaar panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee te zien is. In deze paradijselijke hoek van de noordelijke Costa Blanca vinden we tussen de kliffen kleine steenachtige stranden met warm en kristalhelder water. Het zijn gewoonlijk aantrekkelijke grotten en grotten, ideaal om te duiken of snorkelen . Het is een prachtige en magische plek zonder gebouwen, maar is met de auto bereikbaar.

Je zult ook interessante, goed gemarkeerde wandelpaden ontdekken die toegang geven tot de drie beroemdste baaien:

  • Cala Moraig met de indrukwekkende holte Cova dels Arcs bestaande uit verschillende kamers.
  • Cala Llebeig
  • Cala dels Testos

Vergeet niet om foto's te maken en deel deze prachtige hoek van de Spaanse Middellandse Zee met je Instagram- of Facebook-vrienden.

Om te zonnebaden terwijl u naar de zee kijkt, koopt u een onroerend goed te koop in Benitachell Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Benitachell Costa Blanca, raden we u aan de fantastische huizen in Cumbre del Sol te bezoeken die SELECT VILLAS u biedt. De elite urbanisatie Cumbre del Sol ligt op een heuvel vanwaar u kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de zee. We hebben luxe droomvilla's gebouwd met een moderne stijl en hoogwaardige bouwmaterialen. Veel van de gevels zijn geglazuurd, zodat u vanuit alle kamers de zee kunt zien. De overloopzwembaden met avant-gardistische ontwerpen zullen u raken. Het is de perfecte plek om te zonnebaden terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

U zult genieten van de stijl van onze appartementen met gemeenschapsontwikkeling . U kunt een praatje maken met uw nieuwe buren terwijl u ontspant in het solarium rond het zwembad. De zon in Benitachell schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar, dus je zult graag meerdere activiteiten buiten doen en in contact met de natuur.

Bent u geïnteresseerd in onroerend goed te koop in Benitachell Costa Blanca?

Als u onze website heeft bezocht en u bent geïnteresseerd in een woning te koop in Benitachell Costa Blanca, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We sturen u graag meer gedetailleerde informatie en foto's van de huizen die u wilt per e-mail. U kunt ook onze nieuwsbrief invullen en wij houden u op de hoogte van ons nieuws. We hebben een uitstekend, zeer professioneel en meertalig team . Volg ons op sociale netwerken en het zal u helpen ons beter te leren kennen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of schrijft u ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es . Bel ons desgewenst op +34966490861 | +34616002993.

Het adres van onze kantoren is: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search