Eigendom te koop in El Portet Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in El Portet Moraira Spanje

Zoek niet verder en neem contact op met SELECT VILLAS. We hebben het onroerend goed te koop in El Portet Moraira Spanje dat u wilt. Playa del Portet is een prachtige hoek van de Middellandse Zee. Dit idyllische strand behoort tot de gemeente Moraira , een van de meest representatieve steden aan de noordelijke Costa Blanca.

Het strand van El Portet draagt de Blauwe Vlag , zowel vanwege de grote natuurlijke schoonheid als vanwege de hoogwaardige diensten. Dit kleine, schelpvormige strand heeft kristalhelder, gematigd water dat perfect is voor watersporten. Ze zijn ook een uitstekende optie om met uw gezin van te genieten. Het fijne zand op het strand is geweldig om met uw kinderen fantastische zandkastelen aan zee te bouwen. Het hele jaar door is het ideaal om comfortabele kleding te dragen en langs de oever van het strand te wandelen terwijl u luistert naar het geluid van de golven van de zee. Stel je voor dat je op het zonnige terras van een strandbar zit terwijl je naar de blauwe zee kijkt en geniet van een heerlijke paella.

Als je een passie hebt voor natuur en gezond leven, zul je het heerlijk vinden om de wandelpaden te lopen die beginnen bij Playa del Portet en de onvergelijkbare schoonheid van deze hoek van Spanje te observeren.

Koop een onroerend goed te koop in El Portet Moraira, Spanje en krijg een kleurtje aan de Middellandse Zee

Bij SELECT VILLAS zijn wij specialist in de verkoop van woningen aan de noordelijke Costa Blanca. Als u een woning te koop koopt in El Portet Moraira, Spanje, kunt u genieten van de gezonde levensstijl die u altijd al wilde hebben.

We hebben een uitgebreid portfolio van nieuwe en herverkoop eigendommen waarmee u het type huis dat u wilt kunt kiezen: villa's, luxe villa's, appartementen en penthouses, bungalows, herenhuizen, ... De ruime terrassen van onze appartementen zijn de favoriete plek voor onze klanten om te ontspannen terwijl ze een boek lezen en de verfrissende zeebries voelen. Onze huizen zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. De kamers zijn ruim en licht. U zult genieten van de volledig ingerichte keukens die zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur.

We hebben ook percelen op uitstekende locaties en met een prachtig uitzicht waarmee u uw volledig gepersonaliseerde huis kunt bouwen. Bij SELECT VILLAS adviseren we u graag betrouwbare professionals die de gemeentelijke vergunningen beheren, de bouwprojecten uitvoeren en het huis van uw dromen bouwen.

Vertrouw op SELECT VILLAS en u zult het onroerend goed te koop in El Portet Moraira Spanje vinden dat u zoekt

Bij SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector, dus als u contact met ons opneemt, zal het voor u heel gemakkelijk zijn om het onroerend goed te koop in El Portet Moraira Spanje te vinden dat u altijd al wilde hebben.

Onze makelaars zullen op een geanimeerde manier met u praten om de kenmerken te kennen die u van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca verlangt. Vergeet niet dat we vloeiend Engels, Duits, Spaans, Frans, Russisch, Nederlands, ... spreken

Om contact met ons op te nemen, kiest u het formulier dat voor u het meest interessant is:

  • Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search