Eigendom te koop in La Fustera Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in La Fustera Benissa Costa

Gelegen aan de Costa Blanca Noord, vinden we een van de mooiste gebieden van de mediterrane kustlijn waar er kleine paradijselijke baaien zijn met warm en kristalhelder water. SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van woningen te koop in La Fustera Benissa Costa, een droomstrand om van te genieten op elk moment van het jaar.

La Fustera is een prachtig strand met blauwe vlag gelegen in Benissa. Het zachte gouden zand is ideaal voor het hele gezin om plezier te hebben. Het beschikt over een kinderspeelplaats, WC, strandwacht en een strandbar vanwaar u met plezier naar de zee zult kijken terwijl u geniet van een heerlijke paella met zeevruchten. Omgeven door weelderige dennenbossen, heeft het ook picknickplaatsen waar u graag zult picknicken op zonnige winterochtenden. Het kristalheldere water is ideaal om te snorkelen of te duiken. U zult niet onverschillig blijven bij het ontdekken van de gevarieerde zeefauna en de prachtige posidonia-weiden. 

De winter is ook het ideale moment om te wandelen langs het ecologische pad dat door de belangrijkste baaien van Benissa loopt. U zult talloze foto's van prachtige plekken maken die u met uw vrienden op sociale media zult willen delen. Deze idyllische plek is gekozen door duizenden inwoners van Duitse of Engelse afkomst om naar te verhuizen na hun pensionering of om lange vakanties door te brengen en te genieten van een prachtige natuurlijke omgeving waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt.

 
Onze eigendommen te koop in La Fustera Benissa Costa zijn ondergedompeld in een prachtige natuurlijke omgeving

SELECT VILLAS biedt u de mogelijkheid om te wonen in deze prachtige locatie aan de Costa Blanca Noord. Wij hebben woningen te koop in La Fustera Benissa Costa, evenals in andere luxe urbanisaties in de omgeving, zoals Les Basetes, Pedramala, Buenavista, San Jaime, Baladrar, enz. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe huis in Spanje uitkijkt over de zee met de Peñon de Ifach? Wij bieden u eigendommen van een of meerdere verdiepingen, waaronder wij benadrukken:

  • Fabuleuze appartementen in private gated communities
  • Luxueuze villa's op wandelafstand van het strand
  • Kavels met uitzicht op zee of dicht bij de golfbaan

Onze villa's zijn gebouwd in typisch Spaans design. Omgeven door een zonnige natuurlijke omgeving, zullen ze u bekoren met hun gewelfde veranda's, balustrades op trappen en terrassen, natuurstenen plinten op de gevels ... Ze hebben ruime en lichte kamers. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de keuken is gemeubileerd en voorzien van elektrische apparatuur.


Kunt u zich voorstellen te leven in onze woningen te koop in La Fustera Benissa Costa?

Wonen in onze eigendommen te koop in La Fustera Benissa Costa zal zeer gemakkelijk zijn als u vertrouwt op SELECT VILLAS. Wij beschikken over een deskundig team van professionals die zorg zullen dragen voor alle formaliteiten met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje.

Volg ons op sociale netwerken en het zal u helpen om ons beter te leren kennen, te weten wat onze volgelingen over ons denken en op de hoogte te zijn van de interessante eigenschappen die wij u aanbieden. Neem contact met ons op:

  • Door het formulier in te vullen dat op onze website verschijnt.
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search