Eigendom te koop Moraira Alicante Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop Moraira Alicante Spanje

Als het uw droom is om een onroerend goed te koop in Moraira Alicante, Spanje te kopen, dan feliciteren wij u met uw uitstekende beslissing. Als professionals in de vastgoedsector aan de Costa Blanca bevestigen wij dat Moraira een van de plaatsen is met de grootste vraag op de Spaanse vastgoedmarkt. Moraira is een toeristisch stadje in de provincie Alicante. De uitstekende voordelen en diensten die deze stad haar inwoners biedt en de idyllische natuurlijke omgeving waarin ze zich bevindt, zijn de belangrijkste redenen waarom meer dan de helft van de huidige bevolking uit andere Europese landen komt.

Moraira heeft een infrastructuur van uitstekende kwaliteit die haar buren allerlei soorten winkels, supermarkten, winkelcentra, internationale en lokale gastronomische restaurants, een gezondheidscentrum, apotheken, ... biedt, evenals tal van uitgaansgelegenheden, livemuziek, flamenco, discomuziek naast het strand, ... Via de nationale wegen en de Autovía del Mediterráneo heeft u gemakkelijk toegang tot een van de twee nabijgelegen en op gelijke afstand gelegen internationale luchthavens :

 • Altet Airport - Alicante
 • Luchthaven Manises - Valencia

U zult de vele goedkope bedrijven zien die opereren met bestemmingen naar de belangrijkste Europese steden. Door deze omstandigheid kunt u met de gewenste frequentie naar uw land van herkomst reizen of uw familie en vrienden ontvangen wanneer u maar wilt.

Als u op een plek wilt wonen waar de zon elke dag schijnt, koop dan een onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje

De noordelijke Costa Blanca wordt gekenmerkt door meer dan driehonderd dagen per jaar een stralende, heldere en aantrekkelijke zon . Als u een onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje koopt, zult u genieten van een uniek klimaat, ongeacht de tijd van het jaar waarin u zich bevindt. In onze appartementen en halfvrijstaande villa's in Moraira vindt u het speciale huis dat u altijd al wilde hebben . Onze halfvrijstaande chalets met modern design zullen u boeien. De grote glazen ruimtes laten zonlicht binnen in alle kamers en bieden ruime en lichte slaapkamers. De percelen met tuinen hebben een zwembad omgeven door een solarium waar u kunt ontspannen terwijl u zonnebaadt. Stel je voor dat je deze zomer een leuke barbecue deelt met je vrienden in de tuinen van je nieuwe huis in Alicante. Vergeet niet onze exclusieve eigendommen te bezoeken op onze website, die we u alleen aanbieden bij SELECT VILLAS.

Wij helpen u bij het vinden van de Woning te koop Moraira Alicante Spanje die u deze zomer wilt wonen

SELECT VILLAS stelt de nieuwste vastgoedinnovaties tot uw beschikking, zodat het voor u zeer comfortabel en gemakkelijk is om het onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje te vinden dat uw gezin gelukkig zal maken. Onze makelaar stelt u de VIDEO TOUR 360 ter beschikking waarmee u een virtueel bezoek kunt brengen aan het huis aan de Costa Blanca dat u beviel. Comfortabel, vanaf de bank in uw huis op duizenden kilometers afstand, zult u alle details kunnen zien alsof u een persoonlijk bezoek brengt.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of door een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es . Bezoek ons persoonlijk bij Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante). Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje

We kijken ernaar uit u te helpen bij het kopen van uw nieuwe woning te koop Moraira Alicante Spanje. Wij bieden u een scala aan kwaliteitseigendommen, een uitgebreide aankoopservice en een uitzonderlijke internationale klantenservice. Moraira is een maatstaf in residentieel toerisme dat erin geslaagd is een van de meest gekozen plaatsen te worden om de zomer door te brengen of permanent te wonen. Mensen uit heel Europa (Brits, Duits, Nederlands, Belgisch…) zijn naar deze gemeente aan de Costa Blanca verhuisd vanwege de vele voordelen:

 • Mediterrane gastronomie en eersteklas restaurants
 • Exclusieve levensstijl : jachthaven, golfclub, jachtclub, luxueuze woningen...
 • Middellandse Zeekust: de kust van Moraira heeft de beste stranden van de Spaanse Middellandse Zee. Gekenmerkt door zijn schone en kristalheldere water en gelegen in natuurlijke omgevingen van grote ecologische schoonheid.
 • Sporten: tennis, paddle tennis, snorkelen, duiken, golf, zeilregatta's, viswedstrijden...
 • Natuur: wijngaarden, agrarische valleien, bergen vol dennenbossen...

Bovendien bewaart Moraira perfect zijn tradities als vissers- en landbouwstad en past het zich tegelijkertijd aan de nieuwe tijden aan met een moderne infrastructuur van diensten: supermarkten, banken, apotheken, kappers, sportfaciliteiten, allerlei soorten winkels en gebouwen, pubs... Een andere waarde die deze stad in Alicante meer bekendheid geeft, is de rust die in elke hoek ademt . Als u even weg wilt van het lawaai van de stad en verbinding wilt maken met de natuur in zijn puurste staat, dan is Moraira de beste locatie om een nieuw huis te kopen.

Aan de voet van de handel of met uitzicht op zee? Kies het gebied en het model van onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje dat u wilt

Is het u duidelijk naar welk type onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje u op zoek bent? Wij bieden u verschillende modellen woningen aan:

 • Centraal gelegen appartementen in het hart van het stedelijke centrum van Moraira
 • Luxe design en gemeubileerde villa's met uitzicht op de Middellandse Zee
 • Villa's in klassieke stijl midden in de natuur
 • Nieuwbouwwoningen met grote kavels en vrij panoramisch uitzicht
 • Woningen met privé zwembad gelegen in de meest exclusieve urbanisaties

We hebben nieuwbouwwoningen met state-of-the-art technologische kenmerken en tweedehands eigendommen tegen lagere prijzen . Hoewel onze huizen te koop zijn, lijkt het alsof u in een nieuw huis woont, aangezien ze een uitgebreid protocol en controle hebben doorlopen om te garanderen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Onze meertalige agenten zullen het proces versnellen om uw nieuwe woning te koop Moraira Alicante Spanje te kopen

Denkt u dat het kopen van een onroerend goed te koop Moraira Alicante Spanje een ingewikkelde en zware taak is? Met de hulp van ons makelaarskantoor SELECT VILLAS zult u aangenaam verrast worden. Ons belangrijkste doel is om van de aankoop van een woning een plezierige en bevredigende ervaring te maken. Om deze reden hebben we het meest efficiënte en flexibele systeem op de Spaanse vastgoedmarkt ontworpen. We leggen in detail uit hoe we u zullen helpen of eventuele vragen over uw favoriete eigendommen in Moraira zullen oplossen.

 • vragen@select-villas.es
 • +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search