Fabulous Moderne luxe villa met zeezicht
Benissa Costa - Alicante

M2 265m2 camas5 baños3

Details

Referentie: 01478B

Gebouwd: 265m2

Plot: 800m2

Slaapkamers: 5

Badkamers: 3

Toiletten: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 10 x 4m Rectangle

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open to Sea

Afstand naar het strand: 4 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 4 mins. Drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Aluminium Dubbele beglazing
 •   BBQ
 •   haard
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Jacuzzi
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Solarium
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken
 •   Vloerverwarming

Beschrijving

Luxe villa te koop in Benissa Costa, Montemar.

Gelegen in een rustige cul-de-sac, verhoogde zuid-gelegen, deze ruime en lichte villa heeft een indrukwekkend uitzicht over de vallei naar de zee en
Calpe emblematische Ifach Rock, de gehele villa zijn georiënteerd op het zuiden voor zowel de standpunten en de beschikbare zon te maximaliseren!

Een hoge, gerenderd en tegel bedekt voorwand wordt ingevoerd via een op afstand bedienbare schuifpoort, de toegang tot een glooiend, geplaveide oprit met aangrenzende voetgangers treden naar beneden naar de parkeerplaats. Een stenen trap verder naar beneden naar de overdekte veranda, en een deel glazen veiligheidsdeur opent in de hal. Vanaf hier zijn een gastentoilet en de master suite   (1) bestaande uit: slaapkamer met tweepersoonsbed met Franse deuren naar een Juliet balkon en een tweede paar met uitzicht op de naya, een boog komt men in de dressing lobby, dan in de en-suite badkamer met een Italiaans marmeren blad badmeubel. Een grote steen bekleed boog leidt vanuit de hal in de L-vormige woon / eetkamer met open haard en twee paar van de Franse openslaande deuren naar het verhoogde naya en balkon terras. Een andere grote boog uitkomt in de volledig ingerichte, luxe keuken van ivoor eenheden met diepe granieten werkblad, en uitgerust met een volledig aanbod van hoogwaardige apparatuur, daarnaast bevindt zich een aparte ruimte met een kom gevestigd in een granieten werkblad, wasserij apparatuur en koel / vriezer, en een externe deur. Vanuit de woonkamer, een boog en een brede trap leidt naar een groot solarium / dakterras deel geopend, een deel pergola stijl met een ingebouwde zomerkeuken en barbecue complex met een schoorsteen, RVS spoelbak en betegelde werkbladen met opslag onder , zijn er ook twee gesloten winkel-eenheden. Nog meer spectaculair uitzicht worden genoten op dit niveau!

Er is een aangrenzende poort en verder trap naar het lagere niveau passage. Vanaf hier is een boog en de glazen deur naar de volledig glazen lagere naya die op zijn beurt heeft openslaande deuren direct op het terras bij het zwembad. De passage toegang ook aan de oostkant: een studie / hobbyruimte, slaapkamer (3) met Franse deuren naar een balustrade balkon, slaapkamer (2) met Franse deuren in de naya en het terras bij het zwembad, die elk het delen van een aangrenzende badkamer, om de westelijke vleugel zijn dubbele slaapkamers (4), en slaapkamer (5), die Franse deuren die uitkomen op een balkon heeft, tussen de slaapkamers is een Jack en Jill badkamer met dubbele wastafel in een Italiaans marmer bedekt badmeubel, met gedeelde toegang tussen de beide slaapkamers (en-suite van slaapkamer 5).

Buiten, in het zuiden, is de bijzonder grote, boven-en balustrade terras bij het zwembad met een prachtig, rock-stijl zwembad 10 meter zwembad te nemen plant bedden en een rots cascade. Ook een zwembad douche, Al Fresco eethoek met vaste tafel en banken, twee opslagruimten en stappen tot aan de parkeerplaats. Op de onderste verdieping is een patio met een toegangspoort tot een charmante, omsloten binnenplaats met een Jacuzzi / hot tub.

Deze hoogwaardige, weinig onderhoud luxe villa is klaar om in te trekken en als een duurzaam tehuis, vakantie basis of fantastische verhuur investering te genieten, en vertegenwoordigt uitstekende waarde.

Deze eigenschap kan in aanmerking komen voor onze 20 weken gegarandeerd huurcontract. Vraag voor meer informatie.

Specificatie omvat: Verschillende magazijnen, Dakterras, Verschillende balkon terrassen, BBQ / zomer keuken, jacuzzi, vloerverwarming (gas), open haard, H & C Airconditioning, aluminium dubbele beglazing, Persiana jaloezieën, Mosquitera schermen, satelliet-tv, ADSL. , Beveiliging verlichting.

Luxe villa te koop in Benissa Costa, Montemar.

Gelegen in een rustige cul-de-sac, verhoogde zuid-gelegen, deze ruime en lichte villa heeft een indrukwekkend uitzicht over de vallei naar de zee en Calpes emblematische Ifach Rock, de gehele villa wordt georiënteerd naar het zuiden te maximaliseren zowel het uitzicht en de beschikbare zon!

ALLE DETAILS
Een hoge, gerenderd en tegels bedekte voorwand wordt ingevoerd via een op afstand bedienbare schuifpoort, toegang tot een hellend, stenen verharde oprit met aangrenzende voetgangers treden naar beneden naar de parkeerplaats. Stenen trap verder naar beneden naar de overdekte veranda, en een deel glazen security deur opent naar de hal. Vanaf hier zijn een gastentoilet en de master-suite (1) bestaande uit: dubbele slaapkamer met openslaande deuren naar een Juliet balkon en een tweede paar met uitzicht op de naya, een boog leidt naar de dressing lobby, dan in de en-suite badkamer met een Italiaans marmeren blad badmeubel. Een grote steen bekleed boog leidt vanuit de hal naar de L-vormige woon / eetkamer met open haard en twee paar openslaande deuren naar het verhoogde naya en balkon terras heeft. Een verdere grote boog komt uit in de volledig ingerichte, luxe keuken van ivoor units met diepe granieten werkbladen, en uitgerust met een volledig assortiment van hoogwaardige apparatuur, aangrenzend is een aparte bijkeuken met een kom ligt in een granieten werkblad, wasserette apparaten en koelkast / vriezer, en een buitendeur. Vanuit de woonkamer, een boog en een brede trap leidt naar een groot solarium / dakterras deels open, deels pergola stijl met een ingebouwde zomerkeuken en barbecue complex met een schoorsteen, RVS spoelbak, en een betegelde werkbladen met opslag onder Er zijn ook twee gesloten store units. Nog meer spectaculair uitzicht worden genoten op dit niveau! Er is een aangrenzende poort en verder trap naar beneden naar het lagere niveau passage. Vanaf hier is een boog en glazen deur naar de volledig beglaasd lagere naya die op zijn beurt heeft openslaande deuren direct op het terras bij het zwembad. De passage ook toegang tot aan de oostkant: een studie / hobbyruimte, slaapkamer (3) met openslaande deuren naar een balkon balustrade, slaapkamer (2) met openslaande deuren naar de naya en het zwembad terras, elk het delen van een aangrenzende badkamer, om de westelijke vleugel zijn tweepersoons slaapkamers (4), en slaapkamer (5), die openslaande deuren die uitkomen op een balkon heeft; tussen deze slaapkamers is een Jack en Jill badkamer met een dubbele wastafel in een Italiaans marmeren blad meubel, met gedeelde toegang tussen de beide slaapkamers (en-suite van slaapkamer 5). Buiten, in het zuiden, is de bijzonder grote, boven-en balustrade terras bij het zwembad met een prachtig, rock-zwembad stijl 10 meter zwembad waarin planten bedden en een rots cascade. Ook een zwembad douchecabine, Al Fresco eethoek met vaste tafel en banken, twee bergingen en stappen tot aan de parkeerplaats. Op het lagere niveau is een patio met een toegangspoort tot een charmante, omsloten binnenplaats met een jacuzzi / bubbelbad. Deze hoogwaardige, lage onderhoudskosten luxe villa is klaar om in te trekken en als een permanente woning, vakantie basis of het buitengewone verhuur investeringen te genieten, en vertegenwoordigt een uitstekende waarde.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Verschillende magazijnen, Dakterras, Verschillende balkon terrassen, BBQ / zomer keuken, Jacuzzi, Vloerverwarming (gas), open haard, H & C Airconditioning, Aluminium dubbele beglazing, Persiana rolluiken, Mosquitera schermen, satelliet-TV., ADSL, Veiligheidsverlichting .

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 125.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief