Imposante, Luxe Villa, Dicht bij de stad
Moraira - Alicante

Ref: 01692M

Details

Plot 850m2

Gebouwd 320m2

Zwembad 8 x 4m Rectangle

Slaapkamers 6

Badkamers 3

Afstand naar het strand 15 mins. Walk

Bekeken Mountain & Adjacent Vineyards

Afstand aan vrije tijd 2 mins. Walk

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   BBQ
 •   Carport
 •   Plafondventilator
 •   haard
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   Persianas
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Vloerverwarming

Beschrijving

Luxe villa te koop in Moraira, Sol Park. Dit prachtig gepresenteerd, imposante villa heeft accommodatie verdeeld over twee verdiepingen, ontsloten via een interne trap. Op een busroute en binnen een loopafstand van de stad en het strand, de villa ligt direct aan het aangrenzende wijngaarden.

Entree Level: overdekte veranda, inkomhal, salon / eetkamer, aparte keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer, slaapkamer met dressing lobby en en-suite badkamer. Lower Level: Hal, speelzaal, bed / zitkamer 4, gasten douche, slaapkamer 5 met   en-suite dressing / zitkamer, kantoor / studie / slaapkamer 6. Buiten: Parkeerplaats binnenplaats en carport, op te slaan / gymnasium, naya, zomerkeuken met BBQ, zwembad.

FULL DETAILS

Is gevestigd in een hoekperceel geleid door een hoge muur gemaakt, een imposante entree met een op afstand bedienbare schuifpoort komt uit op een steen verharde parkeerplaats voorplein en een pergola stijl carport en een aangrenzende poort voetganger met een brede, balustrade stappen tot een overdekte veranda. Een zware grenen deur met een glazen zijpaneel uitkomt in de hal en gaat door in de bijzonder ruime salon / eetkamer met een Tosca stenen open haard en openslaande deuren openen van het zwembad is voorzien van Naya. Vanuit de eetkamer, een deur gaat open in de grote aparte luxe keuken van hi-gloss wit eenheden en granieten werkblad met twee RVS spoelbakken, s / s elektrische oven en vijf-pits gaskookplaat met een bijpassende afzuigkap luifel, koelkast / vriezer, vaatwasser en wasmachine, een glazen deur opent direct op het terras bij het zwembad. Vanuit de hal een doorgang toegang: deur naar trap naar de onderste accommodatie, twee gastenkamers tweepersoons slaapkamers, badkamer voor gasten met een dubbele marmeren blad badmeubel, een master suite met een dressing lobby en en-suite badkamer met een dubbele marmeren blad badmeubel, en het openen van Franse deuren naar het achterste terras.

Op de onderste verdieping is een hal gebied opening in een grote speelkamer voorzien van een full-size snookertafel en een luifel verlichting boven, bed-zitkamer 4, een deur vanuit de hal leidt naar de passage toegang te verschaffen tot: gastenkamer douche, slaapkamer 5 met een en-suite dressing / zitkamer. Aangrenzend aan de speelkamer is slaapkamer 6 of kantoor / studie / hobbyruimte.

Buiten de tuin rond de villa en wordt begrensd door muren en naaldbomen hedging voor privacy en beschutting. De tuin is goed beplant met het monster mediterrane soorten, waaronder palmbomen, sint, nespero, cica en cactussen, heeft volledige auto-irrigatie, en is ontworpen voor minimaal onderhoud. De beschutte zwembad is geplaveid met terracotta stijl tegels en hout planken die leidt tot een klein gebied van gazon. Aangrenzend is een grote naya voorzien van een zomerkeuken met een ingebouwde barbecue, ook een zwembad douche.

Specificatie Inclusief: Riolering, Carport, Spelkamer, Gymnasium / Winkel, Office / Bed 6, zomerkeuken met barbecue, Open haard, H & C Air-Con, Gas Vloerverwarming, plafondventilatoren, Alarm, ADSL, SatTV, veiligheidsverlichting, Perzisch. Blinds, Auto-irrigatie.

Luxe villa te koop in Moraira, Sol Park. Dit prachtig gepresenteerd, imposante villa heeft accommodatie verdeeld over twee verdiepingen, bereikbaar via een interne trap. Op een busroute en binnen een loopafstand van de stad en het strand, de villa ligt direct aan de aangrenzende wijngaarden.

Entree Level: overdekte veranda, hal, woonkamer / eetkamer, aparte keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer, grote slaapkamer met dressing lobby en en-suite badkamer. Lower Level: Hall, speelzaal, bed / zitkamer 4, gasten douche, slaapkamer 5 met en-suite dressing / zitkamer, kantoor / studie / slaapkamer 6. Buiten: parkeerplaats binnenplaats en carport, op te slaan / gymnasium, naya, zomerkeuken met BBQ, zwembad.

ALLE DETAILS
Gevestigd in een hoekperceel fronted door een hoge muur gemaakt, een imposante entree met een op afstand bediende schuifpoort komt uit op een steen verharde parkeerplaats voorplein en een pergola stijl carport, en een aangrenzende voetgangers poort met brede, balustrade stappen naar een overdekte veranda. Een zware grenen deur met een glazen zijpaneel opent de hal in en gaat door tot in de bijzonder ruime lounge / eetkamer met een Tosca stenen open haard en openslaande deuren het zwembad naya heeft. Vanuit de eetkamer, een deur opent naar de grote, aparte luxe keuken van hi-gloss wit eenheden en granieten werkbladen met dubbele rvs spoelbakken, s / s elektrische oven en vijf pits gaskookplaat met een bijpassende afzuigkap luifel, koelkast / vriezer, vaatwasser en wasmachine, een glazen deur opent direct op het zwembad terras. Vanuit de hal een passage toegang: deur naar trap naar de onderste accommodatie, twee gastenkamers tweepersoons slaapkamers, gasten badkamer met een dubbele marmeren blad meubel, een master suite met een dressing lobby en en-suite badkamer met een dubbele marmeren blad meubel, en het openen van openslaande deuren naar de patio aan de achterzijde. Op het lagere niveau is een hal die uitkomt in een grote speelkamer voorzien van een full-size snookertafel en luifel verlichting boven, bed-zitkamer 4, een deur vanuit de hal leidt naar de passage toegang zoeken tot: gasten douche, slaapkamer 5 met een en-suite dressing / zitkamer. Aangrenzend aan de speelkamer is slaapkamer 6 of kantoor / studie / hobbyruimte. Buiten, in de tuin rond de villa en wordt begrensd door muren en coniferen hedging voor privacy en beschutting. De tuin is goed beplant met een specimen van mediterrane soorten, waaronder palmbomen, johannesbrood, nespero, cica en cactussen, heeft volledige automatische irrigatie, en is ontworpen voor minimaal onderhoud. De beschutte zwembad is geplaveid met terracotta stijl tegels en hout vloerafwerking die leidt tot een klein gebied van gazon. Aangrenzend is een grote naya waarin een zomerkeuken met een ingebouwde barbecue, ook een buitendouche.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Riolering, Carport, Speelkamer, Gymnasium / Winkel, Kantoor / Bed 6, zomerkeuken met barbecue, open haard, H & C Air-Con., Gas Vloerverwarming, plafondventilatoren, Alarm, ADSL, SatTV, Veiligheid Verlichting, Perzisch Blinds, Auto -irrigatie.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief