Prachtige luxe villa in Frontline Locatie
Javea - Alicante

Ref: 02026J

Details

Plot 2.060m2

Gebouwd 1.560m2

Zwembad 80m2 Infinity & Indoor

Slaapkamers 5

Badkamers 5

Toiletten 2

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Panoramic Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Beschrijving

Deze prachtige luxe villa ligt op een geweldige frontline, verhoogde ligging en biedt een adembenemend uitzicht op zowel de voorzijde van de villa naar de Middellandse Zee en van de achterkant aspect naar de baai van Granadella, waar de Costa Blanca aan het azuurblauwe water.

Accommodatie: Begane LEVEL: Main vermakelijk niveau, volledig ingerichte keuken, bijkeuken, garderobe, eetkamer, salon. Eerste verdieping: slaapkamer, twee slaapkamers, allen met en-suite badkamers en terrassen. LOWER LEVEL: Vier-auto kelder parkeren, bijkeuken, lift verbinden alle verdiepingen. LOWER LEVEL 2: Een ruimte van 283m2. BUITEN: 30m zwembad, veranda, uitgebreide terrassen, zomerkeuken, buiten te eten en chill-out zones, aangelegde tuinen.

ALLE DETAILS
De eigen frontlinie 2000m2 perceel is 115m boven de zeespiegel, zal terrasvormige tuinen, grote infinity zwembad met semi ondergedompeld eethoek en ruime exterieur ontspannen en eetgedeelte. De villa zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 960m2, zal worden gebouwd op vier niveaus en omvat: Lower Level: 321m2: Hoofdingang leidt naar een vier-auto kelder parkeerplaats, bijkeuken en lift aan te sluiten op alle niveaus Lower Level 2: 283m2 Begane grond: 190m2 plus meer dan 400m2 van terrassen: De belangrijkste onderhoudende niveau is open-plan met volledig ingerichte keuken, bijkeuken, garderobe, een eethoek en een zithoek. De ramen van vloer tot plafond zal de volledige lengte van de villa lopen, biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en leiden naar de 125m2 (30m lang) infinity zwembad met strand effect, veranda, uitgebreide terrassen, zomerkeuken, buiten te eten en chill-out ruimte. De grote uitgestrektheid van glas zorgt voor een zeer open sfeer, de integratie van de villa met het uitzicht en landschapsarchitectuur. Eerste verdieping: 166m2 plus 31m2 Terras: Promotor slaapkamer plus twee kamers, allen met en-suite faciliteiten, zal elke slaapkamer ramen van vloer tot plafond en terrassen moeten het adembenemende uitzicht te maximaliseren.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: De Villa is een uitzonderlijk voorbeeld van de hedendaagse Spaanse architectuur ontworpen door het prestigieuze Ramon Esteve Design Studio en zal alleen de beste kwaliteit materialen en vakmanschap te gebruiken.

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief