Modern, Prachtig ontworpen, Nieuwbouw Villa
Javea - Alicante

Ref: 02270J
Zeezicht

Details

Bouwgrond 1.400m2

Gebouwd 290m2

Zwembad 10 x 5m

Slaapkamers 5

Badkamers 5

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Sea View

Afstand naar vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Villa Ilitia zal worden ingebed in perfecte infrastructuur op de Monte Olimpo Residencial, Javea.

WONING: Volledig ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een fitnessruimte, een 10 x 5m zwembad, weinig onderhoud aangelegde tuinen

ALLE DETAILS
Nieuwbouw eigenschappen van ongebruikelijke ontwerp en de opmerkelijke kwaliteit zijn te wijten aan ontstaan in een woonwijk gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, temidden van een van de beste infrastructuur. Vast venster gevels zorgen voor lichte en open kamers bieden de innovatieve vloer-plannen extra ruimte. Een veeleisende build-kwaliteit en eigentijdse inrichting, evenals de indrukwekkende locatie maken dit project een moderne oase van welzijn, en nergens anders is de kust diversiteit zo prachtig uitgedrukt als het hier is. Trouwens, het kan ook van belang zijn dat je kunt natuurlijk verwerven double-plots en niet alleen dat, het spreekt voor zich dat het huis krijg je zeer uniek zal zijn en, bovenal, op een geschikt prijs, en gebouwd volgens uw wensen, zodat geen wens blijft onvervuld. Afronding is ongeveer 10 maanden vanaf de aanvang van de bouw. Een modern design, hoogwaardige materialen en een onberispelijke kwaliteit van de afwerking van gebouwen en afwerking, die wordt ontvangen van onvoorwaardelijke waardering, evenals een voorbeeldige infrastructuur en een ongerepte, panoramisch uitzicht op de Montgó en de Kaap San Antonio zijn gegarandeerd. Een prachtig uitzicht op zee en een zeer goede locatie niet ver van van Javea zijn verder duidelijke voordelen; en dat is niet alles echt een innovatief team heeft ons heel won met zijn aansprekende plannen en ontwerpen. Geen huis zal gaan lijken, zodat elke klant iets uniek verwerft, en elk zal worden ingebed in de plot één tegelijk. We verwachten een aantrekkelijke urbanisatie om hier te materialiseren, niets als de vele onaantrekkelijk, over-blown ontwikkelingen te vinden op vele plaatsen.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Vloerverwarming, H & C Air-Conditioning, Domotica systeem, Alarm, fitness ruimte,Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief