Modern, Prachtig ontworpen, Nieuwbouw Villa
Javea - Alicante

Ref: 02270J

Details

Plot 1.400m2

Gebouwd 290m2

Zwembad 10 x 5m

Slaapkamers 5

Badkamers 5

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Sea View

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Villa Ilitia zal worden ingebed in perfecte infrastructuur op de Monte Olimpo Residencial, Javea.

WONING: Volledig ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een fitnessruimte, een 10 x 5m zwembad, weinig onderhoud aangelegde tuinen

ALLE DETAILS
Nieuwbouw eigenschappen van ongebruikelijke ontwerp en de opmerkelijke kwaliteit zijn te wijten aan ontstaan in een woonwijk gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, temidden van een van de beste infrastructuur. Vast venster gevels zorgen voor lichte en open kamers bieden de innovatieve vloer-plannen extra ruimte. Een veeleisende build-kwaliteit en eigentijdse inrichting, evenals de indrukwekkende locatie maken dit project een moderne oase van welzijn, en nergens anders is de kust diversiteit zo prachtig uitgedrukt als het hier is. Trouwens, het kan ook van belang zijn dat je kunt natuurlijk verwerven double-plots en niet alleen dat, het spreekt voor zich dat het huis krijg je zeer uniek zal zijn en, bovenal, op een geschikt prijs, en gebouwd volgens uw wensen, zodat geen wens blijft onvervuld. Afronding is ongeveer 10 maanden vanaf de aanvang van de bouw. Een modern design, hoogwaardige materialen en een onberispelijke kwaliteit van de afwerking van gebouwen en afwerking, die wordt ontvangen van onvoorwaardelijke waardering, evenals een voorbeeldige infrastructuur en een ongerepte, panoramisch uitzicht op de Montgó en de Kaap San Antonio zijn gegarandeerd. Een prachtig uitzicht op zee en een zeer goede locatie niet ver van van Javea zijn verder duidelijke voordelen; en dat is niet alles echt een innovatief team heeft ons heel won met zijn aansprekende plannen en ontwerpen. Geen huis zal gaan lijken, zodat elke klant iets uniek verwerft, en elk zal worden ingebed in de plot één tegelijk. We verwachten een aantrekkelijke urbanisatie om hier te materialiseren, niets als de vele onaantrekkelijk, over-blown ontwikkelingen te vinden op vele plaatsen.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Vloerverwarming, H & C Air-Conditioning, Domotica systeem, Alarm, fitness ruimte,

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief