Bouwkavel met Valley en de bergen
Moraira - Alicante

Ref: 02296M

Details

Plot 935m2

Gebouwd 0m2

Zwembad None

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 10 mins. Drive

Bekeken Valley & Mountain

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Beschrijving

Bouwgrond te koop in Benimeit, Moraira. Dit 935m2 perceel is gelegen op de top van Benimeit met verreikende uitzicht over de citrus- en olijfgaarden in de richting van de berg Montgo.ALLE DETAILS
Bouwgrond te koop in Moraira, Benimeit. Een westen en het noorden gelegen perceel van 935m2 is beschikbaar op de top van Benimeit, met prachtig uitzicht over de vallei naar de bergen. Dit perceel kan worden gekocht in combinatie met onze referentie 02295M, dat is het aangrenzende perceel van 1083m2. De prijs voor de twee percelen zou zijn € 210,000.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF:

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief