Eigen restaurant met woonruimte
Moraira - Alicante

Ref: 02331M

Details

Bouwgrond 0m2

Gebouwd 390m2

Zwembad No

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Toiletten 3

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Open

Afstand naar vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   Plafondventilator
  •   Centrale verwarming
  •   haard
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Eigen restaurant en bar te koop in Pla del Mar, Moraira. Dit ruime restaurant ligt dicht bij het strand van El Portet en op loopafstand van het dorp Moraira. Met enige renovatie zou dit ook kunnen worden omgebouwd tot een mooie grote villa.

ACCOMMODATIE: Bar / restaurant, 80 couverts binnen, 100 buiten, volledig ingerichte commerciële keuken, dames-, heren- en invalidentoilet. BOVEN NIVEAU: privé appartement, volledig ingerichte keuken, familiebadkamer, twee tweepersoonsslaapkamers. BUITEN: parkeerplaats voor klanten, eetterrassen, grote onderbouw, geschikt voor conversie onder voorbehoud van de nodige toestemmingen.

ALLE DETAILS
Eigen restaurant en bar te koop in Moraira, Pla del Mar. Een geweldige kans om een eigen restaurant / bar met woonruimte erboven te kopen.

Het restaurant heeft 80 couverts aan de binnenkant en biedt plaats aan 100 couverts op de grote buitenterrassen met voldoende off-road parking. Er is een grote volledig ingerichte commerciële keuken met inloopkoeler (momenteel in gebruik als droogruimte), dames-, heren- en invalidentoiletten.

Alle ramen van het restaurant hebben dubbele beglazing en er zijn plafondventilatoren en een centrale kachel met meerdere brandstoffen die alle radiatoren voor het restaurant en de woonruimte erboven verwarmt. Er is een grote speelruimte met pooltafel en dartbord en alle voorraad is bij de verkoop inbegrepen.

Het bovenappartement bestaat uit een grote woonkamer, keuken met wasmachine, gaskookplaat, roestvrijstalen gootsteen en afdruiprek en koel-vriescombinatie, familiebadkamer met ligbad met douchehulpstuk, wastafel en toilet en 2 tweepersoonskamers. De ramen in het appartement zijn voorzien van enkel glas. Er is een groot open terras met prachtig vrij uitzicht over de vallei naar de bergen.

Het pand heeft ook een grote onderbouw die, onder voorbehoud van de relevante vergunningen, kan worden omgebouwd tot extra accommodatie.

Een fantastische kans om een bedrijf te kopen op een geweldige locatie, of anders een mooie grote luxe villa.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS