Verkoop Restaurant met Leven Huisvesting
Moraira - Alicante

Ref: 02331M

Details

Plot 0m2

Gebouwd 390m2

Zwembad No

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Toiletten 3

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Open

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   Plafondventilator
  •   Centrale verwarming
  •   haard
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Freehold restaurant en de bar te koop in Pla del Mar, Moraira. Deze ruime restaurant ligt dicht bij El Portet strand en een wandeling naar het dorp van Moraira.

INRICHTING: Bar / restaurant, 80 covers binnen, 100 buiten, volledig ingerichte commerciële keuken, dames, heren en gehandicapten toilet. HOOG NIVEAU: Privé appartement, volledig ingerichte keuken, badkamer, twee slaapkamers. BUITEN: Klanten parkeerplaats, eetkamer terrassen, grote onderbouw, geschikt voor conversie mits de nodige toestemmingen.

ALLE DETAILS
Freehold restaurant en bar te koop in Moraira, Pla del Mar. Een mooie gelegenheid om een eigendom restaurant / bar met woonruimte boven te schaffen. Het restaurant heeft 80 covers binnen en is geschikt voor 100 covers op de grote terrassen met voldoende parkeergelegenheid off-road. Er is een grote volledig ingerichte commerciële keuken met walk-in koeler (momenteel gebruikt als een droge winkel), dames, heren en gehandicapten toiletten. Alle van het restaurant ramen zijn voorzien van dubbel glas en er zijn plafond ventilatoren en een centrale multi-fuel kachel die warmte levert aan alle radiatoren voor het restaurant en de woonruimte boven. Er is een grote speelhoek met een pooltafel en een dartbord en al het materieel is opgenomen in de verkoop. De bovenwoning bestaat uit een grote woonkamer, keuken met wasmachine, gaskookplaat, rvs spoelbak en afdruiprek en koel-vriescombinatie, badkamer met bad met douche gehechtheid, wastafel en toilet en 2 slaapkamers. De ramen in het appartement zijn enkel glas. Er is een groot open terras met een prachtig open uitzicht over de vallei naar de bergen. Het pand heeft ook een grote onderbouw die, onder de toepasselijke toestemmingen, kan worden omgezet in extra accommodatie te bieden. Een fantastische gelegenheid om een gevestigde bedrijf te kopen met een goede reputatie, klaar om te gaan en beginnen met de handel. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) en Basura (afval)

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Centrale verwarming, plafondventilatoren, Multi-Fuel Stove, PVC dubbele beglazing (restaurant / bar), Twee slaapkamer appartement, volledig ingerichte Commerciële keuken.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief