Ruime tandkliniek in Central Teulada
Teulada - Alicante

Ref: 02346T

Details

Plot 0m2

Gebouwd 120m2

Zwembad None

Slaapkamers 0

Badkamers 2

Afstand naar het strand 15 mins. Drive

Bekeken Plaza

Oriëntering Noordoosten

Afstand aan vrije tijd 2 mins. Walk

Kenmerken

  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   ADSL
  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Garage
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Persianas
  •   Solarium

Beschrijving

Tandheelkundige kliniek op de eerste verdieping te koop in het centrum van Teulada. Deze ruime tandheelkundige kliniek bevindt zich in het centrum van Teulada, met uitzicht op het plein waar de wekelijkse markt wordt gehouden, en het is een korte wandeling naar alle voorzieningen van de stad. & Nbsp; Hoewel het appartement is gebruikt als een tandheelkundige kliniek, kan de accommodatie gemakkelijk worden omgebouwd naar een mooi appartement met twee slaapkamers. ACOMMODATIE: Entreehal, receptie / lounge, volledig ingerichte keuken, twee oefenruimtes / slaapkamers, familiebadkamer, doucheruimte , balkonterras binnen, groot buitenterras met balkon, ondergrondse parkeergarage. VOLLEDIGE DETAILS Appartement op de eerste verdieping in het centrum van Teulada. Gelegen in het centrum van deze bruisende stad, dit prachtig onderhouden appartement op de eerste verdieping is gebruikt als een bloeiende tandheelkundige bedrijf in de afgelopen jaren, maar zou ook zorgen voor een uitstekende, ruime woonruimte.
De hoofdingangsfoyer van dit flatgebouw heeft een personenlift en een trap naar alle verdiepingen.
Gelegen op de eerste verdieping, een beveiligde deur opent naar een entreehal. Verderop is een ruime receptie / woonkamer met openslaande terrasdeuren die uitkomen op een balkonterras met uitzicht op het plein. De kamer is licht en zeer mooi ingericht en is momenteel uitgerust met een lange receptie, met Silestone-werkblad.
Vanuit de ontvangstruimte is er toegang tot de keuken, uitgerust met twee roestvrijstalen spoelbakken en afdruiprek, elektrische kookplaat met oven eronder en afzuigkap erboven, granieten werkblad met een paar ingebouwde kasten eronder. Een glazen deur vanaf hier opent naar een balkon-terras, gebruikt als een bijkeuken, met ingerichte butler's gootsteen. Grenzend aan de keuken is een doucheruimte met douchehoek, toilet en wastafel met verlichte spiegel boven.
Ook vanuit de ontvangstruimte is de eerste behandelkamer (die als slaapkamer kan worden gebruikt) met openslaande deuren naar een binnenterras en een centraal verbindingsgedeelte dat kan worden gebruikt als een kleedkamer die leidt naar de grotere behandelkamer (of tweede slaapkamer), met openslaande deuren naar een terras op het westen en momenteel uitgerust met een roestvrijstalen spoelbak en Silestone-werkblad met onderliggende eenheden.
Naast de grootste behandelkamer bevindt zich de familiebadkamer met bad met douche, toilet, bidet en wastafel met spiegel en verlichte spiegel erboven.
Er is een ondergrondse, beveiligde parkeerplaats inbegrepen bij de vraagprijs van dit appartement.
Het appartement is prachtig ingericht en gepresenteerd en zal een uitstekende bedrijfsinvestering vormen, waarbij alle tandheelkundige apparatuur wordt opgenomen binnen de prijs van 160.000 euro.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 390
Basura (vuilnis): 365
Gemeenschapsvergoedingen: 720

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief