Goed ingerichte villa in goede locatie
Moraira - Alicante

M2 191m2 camas3 baños3

Details

Referentie: 02408M

Gebouwd: 191m2

Plot: 884m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Toiletten: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 5 Freeform

Jaar van constructie: 1975

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open, partial sea

Afstand naar het strand: 8 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 389.89
Basura (vuilnis): 165.00

Beschrijving

Moraira Deze villa gelegen in Benimeit, heeft drie slaapkamers allen met en-suites, en een ruime eigen zwembad en een creatief gevormd zwembad.

INRICHTING: Keuken, lounge / eetkamer, slaapkamer 1 met ingebouwde kasten en en-suite, hal, slaapkamer 2 met en-suite, een garderobe, slaapkamer 3 met en-suite. BUITEN: Garage, oprit, geglazuurde Naya, 8 x 5m zwembad, bbq, opslag, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Omgeven door een makkelijk te onderhouden grind tuin, is dit goed ingerichte woning fronted door een kleine muur en een haag en heeft een ijzeren poort die leidt naar de oprit en de garage. Aan de zijkant van de garage is een onderbouw berging. Vanaf de oprit, treden leiden naar de glazen in naya en verder naar het terras rond het zwembad. De geglazuurde Naya ligt op het zuiden met vrij uitzicht en een klein uitzicht op zee. Rejas verdelen de naya vanuit de ruime lounge / eetkamer met een marmeren vloer, een balkenplafond en een ventilator aan het plafond heeft. Verder door een boog is de eerste grote slaapkamer met balken, een ventilator aan het plafond en inbouwkasten met Castiliaanse deuren. De en-suite heeft een bidet, wc, bad met een douche boven en een ingerichte unit met een wastafel en spiegel met ingebouwde verlichting. Vanuit de woonkamer is een gedeeltelijk glazen deur die leidt naar de innerlijke hal en de overige slaapkamers. Aan de linkerzijde is de tweede slaapkamer, die heeft ook een balkenplafond en ventilator aan het plafond en een volledig betegelde badkamer met wc, douche hoek en een voetstuk wastafel met een spiegel boven en voorzien van verlichting. Naast deze slaapkamer is de garderobe met een toilet en wastafel. De derde slaapkamer is aan de rechterkant en heeft een eigen badkamer met wc, een douche en een voetstuk wastafel met een spiegel boven en voorzien van verlichting ook. De keuken is toegankelijk via een deur van de woonkamer en heeft ook een buitendeur. Het is volledig uitgerust met een geïntegreerde vaatwasser, elektrische oven, magnetron en een gaskookplaat met een afzuigkap. Er is ruimte voor een wasmachine en een koelkast / vriezer. De buitendeur van de keuken komt uit op het overdekte terras met uitzicht op het mooie freeform zwembad met een bbq aan de kant. Stappen leiden uit dit gebied aan de achterkant tuin die is beplant met fruitbomen. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 389,89 en basura (afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., Hot & Cold Air Conditioning (slaapkamers), Gas Centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, mosquiteras, Rejas, Utility / berging, veiligheidsverlichting, 8 x 5m prive zwembad, barbecue, Garage, Oprit.

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief