Traditionele villa met prachtig uitzicht
Benissa Costa - Alicante

M2 133m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02493B

Gebouwd: 133m2

Plot: 742m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Westen

Zwembad: 8 x 4m Rectangle

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open Valley

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Beschrijving

Op een verhoogde perceel in Montemar, Benissa Costa is deze drie slaapkamer traditionele villa die profiteert van het hebben van al haar woonruimte op een niveau.

INRICHTING: Lounge / eetkamer, keuken, drie slaapkamers met ingebouwde kasten, ruime badkamer, doucheruimte, hal, innerlijke hal, onderbouw opslag, geglazuurde Naya. BUITEN: Entree portiek, 8 x 4 m zwembad, BBQ, vijver, terras, oprit, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze drie slaapkamer traditionele villa is gelegen in Montemar, Benissa Costa op een verhoogde perceel met een prachtig open uitzicht over de vallei. De oprit en stappen leiden langs het zwembad naar de ingang veranda, die is bedekt en opent in de hal. De eerste slaapkamer is aan de linkerkant en heeft inbouwkasten. Een boog leidt naar de ruime woonkamer met een open haard, een houtkachel en een airconditioning unit heeft. Openslaande deuren open in de gebogen glazen in naya, die momenteel wordt gebruikt als eetkamer en heeft radiale balken aan het plafond en grote gebogen ramen met een panoramisch uitzicht over de vallei. Er is toegang vanaf de naya aan de achterzijde van het pand, naar het zwembad gebied en naar de keuken. De keuken kan ook worden bereikt door middel van een boog van de lounge. De keuken is volledig ingericht met een bereik van witte eenheden en bevat een geïntegreerde elektrische oven, gaskookplaat en afzuigkap. Er is voldoende ruimte voor een koelkast / vriezer, vaatwasser en wasmachine. Vanuit de hal aan de rechterkant is de innerlijke hal en de eerste kamer is de tweede slaapkamer, die inbouwkasten en een airconditioning unit heeft. Naast dit is het volledig betegelde badkamer met een bad en een douche boven met een glazen scherm, wc, bidet en een badmeubel met een wastafel en een spiegel boven met ingebouwde verlichting. De doucheruimte heeft een walk-in douche, wc, en een badmeubel met een wastafel en een spiegel boven met ingebouwde verlichting. Dit is ook volledig betegeld. Aan het einde van de gang is de derde slaapkamer die inbouwkasten heeft. De tuinen zijn terrassen en beplant met een verscheidenheid aan fruitbomen. Er is een vijver en een mooie ruime BBQ terras aan de achterzijde van de villa. Het zwembad is op het lagere niveau. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 628,00 en basura (afval) 150,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Centrale gasverwarming, WB Kachel, Airconditioning, Gedeeltelijk PVC dubbele beglazing, Rejas, Persianas, Utility / berging, 8 x 4m prive zwembad, BBQ, septic tank, oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 628.00
Basura (vuilnis): 150.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief