Immaculate villa met panoramisch uitzicht
Benitachell - Alicante

M2 104m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02497M

Gebouwd: 104m2

Plot: 250m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Noorden

Zwembad: Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Panoramic Valley Views

Afstand naar het strand: 15 Mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 Mins, Drive

Kenmerken

  •   pad
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Gelegen op een verhoogde perceel in Partida Calistros, Benitachell is dit onbevlekte drie slaapkamer villa met zijn belangrijkste accommodatie over twee verdiepingen met elkaar verbonden door een interne trap. De villa commando's een panoramisch uitzicht vanaf de kust Javea over de valleien naar Moraira en heeft toegang tot een gemeenschappelijk zwembad.

INRICHTING: Lounge / keuken, slaapkamer met inbouwkasten, badkamer met douche, innerlijke hal, afgesloten naya, interne trap naar: twee slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer met douche, bijkeuken, BUITEN: Onderbouw opslag, twee terrassen, oprit, front , zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
deze prachtige villa met drie slaapkamers gelegen in Partida Calistros, Benitachell, heeft een accommodatie over twee verdiepingen, met een derde niveau voor de onderbouw opslag. Een glijdende ijzeren poort opent naar de oprit en er is een voetganger poort rechtstreeks naar de voorzijde van het pand. Aan de linkerkant is er een mooi terras bereikbaar via een boog. De belangrijkste security deur opent in de hal, die een balkenplafond en een gedeeltelijk glazen deur naar de woonkamer / keuken heeft. Er is een interne trap aan de linkerkant leidt naar verdere accommodatie. De keuken is volledig betegeld en is prachtig ingericht met een eiland met kasten onder, granieten werkbladen en een geïntegreerde elektrische oven, gaskookplaat, afzuigkap, een RVS spoelbak en koelkast / vriezer. Er is ook ruimte voor een vaatwasser. Vanuit de woonkamer is een boog door naar een afgesloten naya die balken en een prachtig uitzicht over de vallei heeft. Vanuit de keuken het binnenste hal leidt naar een volledig betegelde badkamer met douche en een wc, inloopdouche, twee voetstuk wastafels en een ingerichte unit met ingebouwde verlichting. De doucheruimte is volledig betegeld. Aan de zijkant is er een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kasten en een airco unit. De interne trap leidt naar het lagere niveau en opent in een hal met toegang tot een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar een balustrade terras. De derde slaapkamer heeft ook inbouwkasten en wordt momenteel gebruikt als kantoor. Aan de rechterkant is een zeer grote douche, die een mozaïek tegelvloer heeft walk-in douche met een glazen blok muur, twee voetstuk wastafels en een wc Ook op dit niveau is een L-vormige bijkeuken met een rvs spoelbak, voorzien van rekken en die ook ruimte voor een wasmachine en een koelkast / vriezer. De deur komt uit op het terras met een intrekbare persiana heeft en balustrade. Een steenworp afstand van dit terras leiden naar de onderste onderbouw opslag, die zouden kunnen worden ontwikkeld tot verdere accommodatie. Jaarlijkse kosten: Community Kosten 350,00 IBI (tarieven) 342,00 en basura (afval) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., Elektrische radiatoren, Hot & Cold Air Conditioning, PVC dubbele beglazing, Rejas, mosquiteras, Persianas, Utility / berging, gemeenschappelijk zwembad, oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 342.00
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 350.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief