Traditionele villa met prachtig uitzicht op zee
Benissa Costa - Alicante

M2 291m2 camas4 baños3

Details

Referentie: 02505B

Gebouwd: 291m2

Plot: 632m2

Slaapkamers: 4

Badkamers: 3

Toiletten: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4 Roman

Jaar van constructie: 1976

Energy Rating: In proces

Bekeken: Sea & Calpe Rock

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 480.00
Basura (vuilnis): 160

Beschrijving

Dit traditionele vier slaapkamer villa in Montemar, Benissa Costa is op een verhoogde perceel en biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de Peon de Ifach. Er zijn twee slaapkamers in de belangrijkste accommodatie en een apart appartement met twee slaapkamers.

INRICHTING: Lounge / eetkamer, keuken, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, ruime badkamer, doucheruimte, innerlijke hal, entree veranda, afgesloten Naya. BUITEN: EXTERNE stappen die leiden naar apart appartement; Lounge / eetkamer, keuken, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, ruime badkamer, innerlijke hal. 8 x 4 m zwembad, terras, carport, BBQ, overdekte naya, wc aan het zwembad, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Op een verhoogde perceel in Montemar, Benissa Costa is deze traditionele villa met vier slaapkamers verdeeld in twee appartementen. De villa heeft een prachtig uitzicht over de kustlijn naar de Peon de Ifach. Vanuit de carport trap leidt naar de ingang veranda en via een Castiliaanse stijl deur naar de ruime lounge / eetkamer. De lounge heeft balken en een stenen open haard met houtkachel en een airco unit. Een grote boog scheidt de woonkamer van de eetkamer. Aan de linkerkant van de woonkamer is de keuken die volledig is uitgerust met witte eenheden, wijnopslag en een marmeren werkblad. Er is een geïntegreerde elektrische oven en kookplaat en ruimte voor een koelkast / vriezer. Vanuit de innerlijke hal aan de linkerkant is de badkamer met douche, die volledig is betegeld met een walk-in hydro-massage douche, wc, en een badmeubel met een wastafel en een spiegel boven met ingebouwde verlichting. Er zijn ook opbergkasten. Naast dit is de familie badkamer, die is ook volledig betegeld en voorzien van een bad met een douche boven, wc, bidet en een badmeubel met een wastafel en een ingerichte spiegel boven. Er is een inbouwkast in de gang en toegang tot beide slaapkamers, die kasten hebben gemonteerd. Vanuit de woonkamer is toegang tot een afgesloten naya met vier gebogen ramen framing van het prachtige uitzicht. Een deur opent naar een terras met ijzeren balustrade en een intrekbaar persiana. Stappen leiden naar de onderste appartement. Een overdekte naya uitkomt in de lounge / eetkamer met een marmeren open haard en een airconditioning unit. Door middel van een boog is de kombuis keuken die is volledig betegeld en heeft eenheden met ruimte voor een wasmachine, koelkast / vriezer en een fornuis geplaatst. De innerlijke hal leidt naar de twee slaapkamers met ingebouwde kasten en een volledig betegelde badkamer. De badkamer heeft een bad met een douche boven, wc, en een wastafel en een wastafel en een spiegel boven en voorzien van verlichting. Er is nog een trap die leidt naar het zwembad, die een zwembad gast wc heeft en wastafel voetstuk. Aan de rechterkant is een overdekte BBQ met een betegelde werkblad en ruimte voor een koelkast. Er is ook een prachtig versierde zithoek aan de zijkant van het zwembad, die ook op dit niveau. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 480.00 en basura (afval) 160.00

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., ADSL, electrische verwarming, Hot & Cold Air Conditioning, Open Haard, WB Kachel, Rejas, mosquiteras, Utility / berging, BBQ, 8 x 4m prive zwembad, septic tank, auto-poort.

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief