Heerlijke Villa met prachtig uitzicht op de bergen
Moraira - Alicante

Ref: 02510M

Details

Plot 304m2

Gebouwd 81m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 20 mins. Walk

Bekeken Valley & Mountain

Oriëntering Oosten

Afstand aan vrije tijd 20 mins. Walk

Kenmerken

  •   Parkeerplaatsen: 1
  •   Dubbel glas
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Totaal parkeren
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Solarium
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze prachtige villa met twee slaapkamers is gelegen op de rustige Parque La Cala verstedelijking, heeft een prachtig uitzicht op de bergen en biedt de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling.

INRICHTING: Lounge / eetkamer, keuken, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer, innerlijke hal, winkel / bijkeuken, geglazuurde Naya BUITEN: Gemeenschappelijk zwembad, parking baai, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze mooie villa is gelegen op het kleine Parque La Cala verstedelijking in Arnella en heeft een prachtig uitzicht op de bergen in de richting van Fishermans Cove vallei. Vanaf de parkeerplaats baai, stappen leiden naar de betegelde tuin en de hoofdingang. De beveiligde deur opent in de keuken die is volledig betegeld en heeft een bereik van wand-en onderkasten met een geïntegreerde elektrische oven, gaskookplaat en een keramische wastafel. Er is een grote gebogen doorgeefluik met een houten teller scheiden van de keuken van de lounge / eetkamer. De lounge is ruim en heeft een hoek open haard met houtkachel en een airco unit. Openslaande deuren openen naar de bijgevoegde naya, die een balkenplafond, toegang tot het lagere niveau, tuin en gemeenschappelijk zwembad heeft en ook stappen in de aanloop naar het dak solarium. Vanuit de woonkamer is de innerlijke hal met de eerste dubbele slaapkamer die aan de linkerkant en de tweede aan de rechterkant. Beide slaapkamers hebben inbouwkasten. De volledig betegelde badkamer is in-tussen de slaapkamers en heeft een bidet, wc., Voetstuk wastafel en een bad met een douche scherm. De onderbouw wordt momenteel gebruikt als een berging / bijkeuken, maar dit kan worden ontwikkeld tot extra woonruimte. De villa heeft een eigen tuin en kijkt uit op de goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) TBC.00 en basura (afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., Open haard, WB Kachel, Gedeeltelijk PVC dubbele beglazing, Rejas, 1 Hot & Cold Air Conditioning Unit, Utility / berging, Parking Bay, dakterras.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief