Prachtig Nieuwbouw Villa
Moraira - Alicante

Ref: 02523M

Details

Plot 817m2

Gebouwd 560m2

Zwembad 8 x 4 Roman

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Toiletten 1

Afstand naar het strand 10 mins. Drive

Bekeken Open to Sea

Oriëntering Noordoosten

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Beschrijving

Deze prachtige drie slaapkamer villa is gelegen in Benimeit, Moraira en wordt gebouwd met behulp van de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen.

INRICHTING: Lounge, eetkamer, keuken, twee slaapkamers, gang, badkamer met douche, gastentoilet, trap naar bovenste niveau: Master slaapkamer met eigen badkamer en een zonneterras. BUITEN: Ruim solarium, 8 x 4m zwembad, carport. Onderbouw: Garage, bijkeuken.

ALLE DETAILS
Gelegen in Benimeit, Moraira heeft deze nieuwbouw villa is zorgvuldig ontworpen om de meest van de 817m2 plot te maken en wordt gebouwd met behulp van de beste kwaliteit materialen. Het heeft twee slaapkamers op de begane grond met een master bedroom suite op de bovenste verdieping. Het wordt gebouwd met een garage en een 8 x 4m zwembad. De koper zal in staat zijn om zowel de binnen- (badkamer en keuken) en outdoor keramische vloertegels en wandtegels kiezen. Het heeft een zonne-installatie voor het warme water en vloerverwarming en is vooraf geïnstalleerd voor airconditioning. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) TBC.00 en basura (afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Aluminium dubbel glas, Gas vloerverwarming, vooraf geïnstalleerde airconditioning, zonne-energie voor warm water, 8 x 4m zwembad, Waterreservoir, Door Entry System, Garage, Onderbouw opslag.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief