Vrijstaande villa in Pinar De L`Advocat
Moraira - Alicante

M2 140m2 camas4 baños2

Details

Referentie: 02545M

Gebouwd: 140m2

Plot: 800m2

Slaapkamers: 4

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4 Kidney

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley Views

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Beschrijving

Vrijstaande villa te koop in Pinar de LADVOCAT, Moraira. De vier slaapkamers, twee badkamers villa beschikt over de belangrijkste accommodatie op twee niveaus, met een extra slaapkamer of een studio boven, aan het eind van een doodlopende straat in een zeer rustige locatie, met een open uitzicht op de vallei.

INRICHTING: Lounge / eethoek met geventileerde pellet kachel, volledig ingerichte moderne diner keuken, twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, een met een ventilator aan het plafond, een moderne badkamer, naya, terras, innerlijke hal. BUITEN: EXTERNE stappen naar; Dubbele slaapkamer met en-suite en een aparte ingang. Studio of vierde slaapkamer van externe trap, 8x4 zwembad, zonneterras, side terrassen, oprit, volwassen weinig onderhoud tuinen.

ALLE DETAILS
Gelegen aan de linkerkant aan het einde van een rustige doodlopende straat brengt u naar een schuifdeur die toegang geeft tot het grind oprit groot genoeg voor twee tot drie voertuigen en een overdekte veranda en twee stappen tot aan de gedeeltelijk glazen houten voordeur biedt. De voordeur komt uit op een hal met balkenplafonds en de lounge is één stap naar rechts gelegen, de lounge heeft mooie balkenplafonds en een pellet brandende kachel. Grote intrekbare ramen bieden directe toegang uit op de overdekte naya en uitzicht op de onderstaande boomgaard en de vallei daarbuiten. De lounge profiteert ook van warme en koude air-conditioning. Twee dubbele slaapkamers bevinden zich beneden twee stappen naar rechts, beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en een slaapkamer heeft warme en koude lucht-conditioning beide slaapkamers hebben muur gemonteerde radiatoren. Aan de rechterkant van de twee slaapkamers is een volledig gemoderniseerd familie badkamer is geheel betegeld met pin verlichting in het plafond en bestaat uit wc moderne wastafel met grote spiegel met verlichting, een handdoek radiator en een grote inloopdouche. Tegenover de twee slaapkamers is een integraal trap naar de lagere accommodatie, bestaande uit een tweepersoons slaapkamer, bergruimte en en-suite badkamer, bestaande uit wc voetstuk en wastafel en een grote inloopdouche. De derde slaapkamer profiteert ook van een deur die rechtstreeks uit op het zwembad dek. De onderste slaapkamer heeft ook warme en koude air-conditioning. De hal geeft direct toegang tot de volledig gemoderniseerde diner keuken met traditionele balkenplafonds, bestaande uit rvs spoelbak en afdruiprek met mengkraan, gas oven en kookplaat met afzuigkap. Dubbele deur koelkast met vriesvak, wasmachine en twee dubbele ramen bieden een mooi uitzicht op de tuin. Er is ruimte in de keuken van een ontbijttafel en stoelen indien nodig. Aan het eind van de keuken is een kleine eethoek met balkenplafonds en een gedeeltelijk glazen houten deur die toegang geeft tot het zwembad in een paar stappen. BUITEN: Een externe trap vanuit de naya leidt de zijkant van de villa naar een houten balken studio die gemakkelijk kan worden gebruikt als een vierde slaapkamer. De 8x4m niervormige zwembad heeft een schaduwrijke plek ideaal voor al fresco dineren en een ingebouwde barbecue. Het zwembad dek heeft voldoende ruimte voor een aantal ligstoelen en een paar stappen van het zwembad dek jongens om een heerlijk groot zonneterras met een balustrade surround ideaal om te ontspannen met een boek of een glas wijn. Het zonneterras heeft voetgangers toegang rond de villa terug naar de stenen oprit. De tuinen en goed onderhouden en zijn gemakkelijk weinig onderhoud. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) TBC en Basura (afval) TBC.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv, ADSL, Open haard met Fan-Assisted Pellet-kachel, H & C Air-Conditioning, plafond ventilator, Reja roosters, Privé 8x4 zwembad, zonneterrassen, Side Terras, weinig onderhoud tuinen, Gravel oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief