10 Residentieel Staanplaatsen met zee en uitzicht op de vallei
Calpe - Alicante

Ref: 02555C

Details

Plot 800m2

Gebouwd 0m2

Zwembad No

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 10 mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 10 mins. Walk

Beschrijving

Meerdere woongebouw kavels te koop in de wijk La Canuta aan de westkant van Calpe, met een prachtig uitzicht op zee en de vallei.



ALLE DETAILS
Dit is een uitstekende gelegenheid om een Bouwgrond te beveiligen in de rustige woonwijk van La Canuta in Calpe. Alle kavels zijn niveau, op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht op zee en de vallei. De kavels zijn zeer goed gelegen in een rustige woonwijk, slechts enkele minuten van het centrum van de stad en een korte wandeling naar het pittoreske Puerto Blanco jachthaven met een mooie kleine zanderige baai en twee super restaurants met een prachtig uitzicht op zee. De kavels grootte variëren van 800 tot 850 m2 en zijn voorzien van elektrische en drinkbaar water infrastructuur aangesloten op de perceelgrens van de plots samen met gebouwd trottoirs. De percelen zijn beschikbaar voor verkoop op individuele basis of kan worden verkocht als een pakket van 6 percelen die een uitstekende investering kans om een kleine urbanisatie van 14 bungalows te bouwen met een gemeenschappelijk zwembad zou aanbieden. Supermarkt 0. 4 km Strand 0.5 Km centrum van de stad 0.7 Km N332 0.9 Km

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF:

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief