10 Residentiële percelen met uitzichten op zee en vallei, verkocht als één pakket
Calpe - Alicante

Ref: 02555C

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 0m2

Zwembad No

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 10 mins. Walk

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 10 mins. Walk

Beschrijving

Tien residentiële bouwkavels te koop als één perceel in de wijk La Canuta aan de westkant van Calpe, met een prachtig uitzicht op zee en de vallei VOLLEDIGE DETAILSTit is een uitstekende gelegenheid om een perceel van 10 gebouwen te beveiligen in de rustige woonwijk La Canuta in Calpe .
Alle kavels zijn vlak, op het zuiden gericht en bieden een prachtig uitzicht op zee en de vallei.
Het perceel percelen is zeer goed gelegen in een rustige woonwijk op slechts enkele minuten van het stadscentrum en op korte loopafstand van de pittoreske jachthaven van Puerto Blanco met een prachtige kleine baai met zanderige baaien en twee superrestaurants met een prachtig uitzicht op zee.
De afmetingen van de percelen variëren van 800 tot 850 m2 en hebben een elektrische en drinkwaterinfrastructuur die is verbonden met de perceelsgrens van de percelen, samen met aangelegde trottoirs.
De percelen zijn te koop als één perceel dat een uitstekende investeringsmogelijkheid zou bieden om een kleine urbanisatie van maximaal 14 bungalows met een gemeenschappelijk zwembad te bouwen.
Supermarkt 0.4 Km
Strand 0,5 km
Stadscentrum 0.7 Km
N332 0.9 kmEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief