Gemoderniseerd Charmant Linked Villa
Moraira - Alicante

Ref: 02576M

Details

Plot 66m2

Gebouwd 66m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Valley

Oriëntering Southwest

Afstand aan vrije tijd 12 mins. Walk

Kenmerken

  •   haard
  •   Totaal parkeren
  •   Rejas

Beschrijving

Geschakelde villa te koop in El Alcasar, Moraira. Dit gezellige appartement met twee slaapkamers, een badkamer, geschakelde villa, toegankelijk vanuit twee verschillende straten, heeft het s accommodatie allemaal op een niveau, met een grote solarium terras, gelegen in een zeer rustige omgeving, en slechts een minuut en lopen naar een groot prachtig gemeenschappelijk zwembad .

Geschakelde villa te koop in El Alcasar, Moraira. Dit gezellige appartement met twee slaapkamers, een badkamer, geschakelde villa, toegankelijk vanuit twee verschillende straten, heeft het s accommodatie allemaal op een niveau, met een grote solarium terras, gelegen in een zeer rustige omgeving, en slechts een minuut en lopen naar een groot prachtig gemeenschappelijk zwembad .

ALLE DETAILS
Geschakelde villa te koop in El Alcasar, Moraira. Dit charmante Spaanse stijl geschakelde villa is situatie in een rustige en aangename gemeenschap slechts een paar minuten rijden van het strand en voorzieningen. Vanaf de voorzijde een pad een ijzeren poort opent in een mooie onderhoudsvriendelijke tuin en gaat verder naar beneden een paar stappen naar de voordeur, die uitkomt in de open woonruimte. De villa heeft een gemoderniseerde keuken bestaande uit een marmeren ontbijt teller, koelkast met vriesvak gas oven en kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De gehele villa is voorzien van een terracotta betegelde vloer en de lounge heeft een traditionele open haard met kenmerk open haard, een innerlijke hal leidt naar twee slaapkamers met ingebouwde kasten gescheiden door een volledig betegelde familie badkamer bestaande uit een bad, modern washand wastafel, spiegel met verlichting en een toilet een handige bergkast zich op de binnenste gang. Een externe schuifdeur grenzend aan de woonkamer komt uit op een ruime eigen terras op het zuiden met gemeenschappelijk gras tuinen daarbuiten. Aan de voorzijde van het pand is een verdere terras heeft een gateway voor toegang tot zowel de straat en toegewezen parkeerplaats voor de bewoners. Slechts een minuut s lopen is het onlangs gerenoveerde zwembad en aangelegde tuin met een zonneterras en aan het zwembad douches. Deze eigenschap zou een ideale vakantiehuis of een zeer lucratieve verhuur investeringen te maken. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 151, Gemeenschap kosten TBC en Basura (afval) TBC.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Open haard, Reja roosters, Buiten Utility, voor en achter terrassen, gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuinen, terrassen & Pool-Side Douches, toegewezen parkeerplaatsen.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 165
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: 800

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief