Gekoppelde Bungalow Op Gewenste Verstedelijking
Moraira - Alicante

Ref: 02587M

Details

Plot 46m2

Gebouwd 74m2

Zwembad Communal x 2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Garden Views

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 10 mins Walk

Beschrijving

Gekoppelde bungalow te koop in Moraira Park, Moraira. Deze gezellige twee slaapkamer, een badkamer verbonden bungalow op twee aparte niveaus is toegankelijk vanaf het straatniveau met een groot zonneterras, gelegen in een zeer rustige omgeving en dicht bij het grote en mooie gemeenschappelijke zwembad.

ACCOMMODATIE: Entree veranda, salon / eetkamer met open haard, open keuken, binnen hal, twee slaapkamers, familie badkamer. BUITEN: Boven zonneterras, Onderterras, lagere grote verharde overdekte patio, parkeerplaats, toegang tot gemeenschappelijk zwembad met landschapsparken.

ALLE DETAILS
Deze charmante spaanse bungalow in Spaanse stijl is gelegen in Moraira Park, Moraira, in een zeer rustige en aangename urbanisatie gemeenschap op slechts een paar minuten rijden van stranden en alle voorzieningen. Van de voorzijde van het pand biedt de parkeergarage toegang tot vier stappen die leiden tot de reja en dubbele beglazing. De voordeur wordt geopend in een kleine entree veranda met traditionele balkenplafonds en stappen naar links naar de bovenverdieping bestaande uit een open eetkamer met eethoek met open keuken met fornuis, koelkast met vriesvak en wastafel met afzuigkap, een raam van de Keukenhoek biedt prachtig uitzicht op de vallei. Een deur uit de eetkamer biedt toegang tot de achterste bovenste patio met uitzicht op de vallei en de gemeenschappelijke tuinen hieronder. De lounge heeft een traditionele open haard en beschikt over een schoorsteen en aangrenzend is een aangenaam zonneterras aan de voorzijde van het pand dat wordt geopend via schuifdeuren met dubbele beglazing. Stappen vanaf de voordeur leiden naar de binnenhal en de onderste slaapverblijf bestaande uit twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en een centrale badkamer met wastafel, bad- en douchegordijn. De bungalow heeft toegang tot het gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuinen met zonneterras en douches aan het zwembad. Met een kleine investering zou zijn eigendom een ideale vakantie of permanente woning maken of een goed financieel rendement van vakantieverhuur bieden. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 151, Gemeenschapsgelden 500 en Basura (Afval) 165.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Log Burning Fireplace,, Reja Grilles, PVC Dubbele Beglazing, Buitenkant & Achter Terrassen, en Gemeenschappelijk zwembad met aangelegde tuinen, Terrassen & Pool-Side Douches, en toegewezen parkeerplaatsen.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 151
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 500

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief