Gekoppeld bezit op populaire urbanisatie
Moraira - Alicante

Ref: 02600M

Details

Plot 70m2

Gebouwd 70m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 3

Badkamers 1

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Communal Gardens

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 10 mins. Walk

Kenmerken

  •   haard
  •   Totaal parkeren
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas

Beschrijving

Gekoppelde bovenste flat te koop in Moraira Park, Moraira. Deze gezellige drie slaapkamer, een badkamer verbonden eigenschap is toegankelijk vanaf vier stappen en heeft alle accommodatie op een niveau, gelegen in een zeer rustige omgeving grenzend aan het grote gemeenschappelijk zwembad en tuinen.

ACCOMMODATIE: Ingang naya, woonkamer / eetkamer met open haard, open keuken, eenpersoons slaapkamer, binnenhal, twee dubbele slaapkamers, familie badkamer. BUITEN: Terras, parkeerplaats aan de wegzijde, toegang tot gemeenschappelijk zwembad met landschapsparken.

ALLE DETAILS
Deze charmante Spaanse stijl gekoppelde bovenste flat is gelegen in Moraira Park, Moraira, een zeer rustige en aangename urbanisatie gemeenschap op slechts een paar minuten rijden van stranden en voorzieningen. Vanuit de voorportaal parkeerplaats leidt een pad naar vier stappen naar de voorzijde naya en het zonneterras en de dubbele rejadeuren openen naar gedeeltelijk glazen dubbele Franse deuren. De Naya heeft wandlampen en een handig muurkragpunt. De voordeur wordt geopend in een open woonkamer met balkenplafonds en plafondventilator, eetkamer, keukenhoek met open haard. De keuken bestaat uit gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven, roestvrij stalen wastafel en koelkast. Een boog door de keuken leidt naar een enkele slaapkamer met een dubbel raam met uitzicht op de gemeenschapsweg. Een boog van de lounge leidt naar een binnenhal en naar links een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten plafondventilator en dubbel raam met gemeenschappelijk uitzicht op de tuin. Aan de rechterkant is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, plafondventilator en dubbel raam met gemeenschappelijk uitzicht op de weg. Het verdelen van de dubbele slaapkamers is een centrale badkamer bestaande uit een bad met douchegordijn, toilet wastafel met grote spiegel, elektrische wandverwarming en wasmachine. Aangrenzend aan het pand ligt het gemeenschappelijk zwembad en de aangelegde tuin met ligweide en douches aan het zwembad. Deze eigenschap zou een ideale vakantiewoning of een zeer lucratieve huurinvestering maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 133, Gemeenschapsgelden 500 en Basura (Afval) 165.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Log Burning Open haard, Reja Grilles, Achter Terras, en Gemeenschappelijk zwembad met aangelegde tuinen, Terrassen & Pool-Side Douches, en parkeerplaatsen.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 133
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 500

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief