Moderne Appartement Stad Locatie
Teulada - Alicante

M2 108m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02608T

Gebouwd: 108m2

Plot: 108m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: No

Jaar van constructie: 2004

Energy Rating: In proces

Bekeken: Town Centre

Afstand naar het strand: 15 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Walk

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 283.00
Basura (vuilnis): 150
Gemeenschapsvergoedingen: 700.00

Beschrijving

Modern appartement te koop in het centrum van Teulada. Deze eerste verdieping, drie slaapkamer, twee badkamer appartement heeft alle accommodatie op een niveau met het extra voordeel van een speciale ondergrondse garage voor auto parkeren.

ACCOMMODATIE: Entreehal met bergkast, binnenhal, woon / eetkamer, volledig ingerichte moderne keuken, slaapkamer met eigen badkamer, twee dubbele slaapkamers, familie badkamer en bijkeuken. BUITEN: Balkon-terras, Binnenplaats, ondergrondse parkeergarage.

ALLE DETAILS
Appartement te koop in Teulada. Een modern, licht en ruim, goed gepresenteerd eerste verdieping appartement met zonnig balkon terras in het hart van Teulada. De woning is toegankelijk vanaf het straatniveau via een beveiligingsdeur met een toegangssysteem. Een passagierslift of een korte traptreden leidt naar de eerste verdieping waar het appartement aan het einde van een lichte gang ligt. Er zijn hellingen bij de ingang en op elke verdieping maakt dit appartement makkelijk toegankelijk voor iedereen met mobiliteitsvraagstukken. Een beveiligingsdeur komt uit in een charmante entreehal met ingebouwde kasten en opvallende geschilderde hal, rechts is de eerste slaapkamer met een extreem helder aspect door middel van dubbele beglazing, die naar de binnenplaats leiden. Deze kamer wordt momenteel door de huidige eigenaren gebruikt als studiekantoor. Verder langs de gang naar rechts is de volledig betegelde familie badkamer bestaande uit een toilet, wastafel met spiegel, inloopdouche, radiator, elektrische wandverwarming en raamopening naar de binnenplaats. Verder langs de gang is de slaapkamer met raam met uitzicht op de straat en ingebouwde kasten. De master heeft een badkamer met een hydra bad met douche, wastafel, toiletspiegel, winkelkast, plafondlamp en raamopening op Naar de binnenplaats. Aan het einde van de binnenhal is de derde dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, een raam met uitzicht op de straat en een plafondlicht. Links van de binnenhal is een gedeeltelijk glazen deur die leidt naar de grote en ruime woon- en eetkamer met balkon met uitzicht op de stadstuinen. Aan de linkerkant van de eetkamer is een deur die leidt naar de volledig betegelde moderne keuken met koelkastvriezer, vaatwasser, elektrische oven, afzuigkap, dubbele wastafel en ontbijttel. Een glazen deur uit de keuken leidt naar de bijkeuken met een wastafel en wasmachine en een raam met uitzicht op de stadstuinen. Dak toegang tot kleding droog gebied. Een prachtig mooi appartement in het hart van Teulada. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 283,00, Gemeenschapsgeld 700,00 en Basura (Afval) 150,00

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet TV, ADSL, Airconditioning, Centrale verwarming, Dubbele beglazing, Opslagruimte, Ondergrondse parkeergarage.

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Koud Airconditioning
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Totaal parkeren
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief