Moderne Appartement Stad Locatie
Teulada - Alicante

Ref: 02608T

Details

Plot 108m2

Gebouwd 108m2

Zwembad No

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 15 mins. Drive

Bekeken Town Centre

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 2 mins. Walk

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Koud Airconditioning
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Totaal parkeren
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Modern appartement te koop in het centrum van Teulada. Deze eerste verdieping, drie slaapkamer, twee badkamer appartement heeft alle accommodatie op een niveau met het extra voordeel van een speciale ondergrondse garage voor auto parkeren.

ACCOMMODATIE: Entreehal met bergkast, binnenhal, woon / eetkamer, volledig ingerichte moderne keuken, slaapkamer met eigen badkamer, twee dubbele slaapkamers, familie badkamer en bijkeuken. BUITEN: Balkon-terras, Binnenplaats, ondergrondse parkeergarage.

ALLE DETAILS
Appartement te koop in Teulada. Een modern, licht en ruim, goed gepresenteerd eerste verdieping appartement met zonnig balkon terras in het hart van Teulada. De woning is toegankelijk vanaf het straatniveau via een beveiligingsdeur met een toegangssysteem. Een passagierslift of een korte traptreden leidt naar de eerste verdieping waar het appartement aan het einde van een lichte gang ligt. Er zijn hellingen bij de ingang en op elke verdieping maakt dit appartement makkelijk toegankelijk voor iedereen met mobiliteitsvraagstukken. Een beveiligingsdeur komt uit in een charmante entreehal met ingebouwde kasten en opvallende geschilderde hal, rechts is de eerste slaapkamer met een extreem helder aspect door middel van dubbele beglazing, die naar de binnenplaats leiden. Deze kamer wordt momenteel door de huidige eigenaren gebruikt als studiekantoor. Verder langs de gang naar rechts is de volledig betegelde familie badkamer bestaande uit een toilet, wastafel met spiegel, inloopdouche, radiator, elektrische wandverwarming en raamopening naar de binnenplaats. Verder langs de gang is de slaapkamer met raam met uitzicht op de straat en ingebouwde kasten. De master heeft een badkamer met een hydra bad met douche, wastafel, toiletspiegel, winkelkast, plafondlamp en raamopening op Naar de binnenplaats. Aan het einde van de binnenhal is de derde dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, een raam met uitzicht op de straat en een plafondlicht. Links van de binnenhal is een gedeeltelijk glazen deur die leidt naar de grote en ruime woon- en eetkamer met balkon met uitzicht op de stadstuinen. Aan de linkerkant van de eetkamer is een deur die leidt naar de volledig betegelde moderne keuken met koelkastvriezer, vaatwasser, elektrische oven, afzuigkap, dubbele wastafel en ontbijttel. Een glazen deur uit de keuken leidt naar de bijkeuken met een wastafel en wasmachine en een raam met uitzicht op de stadstuinen. Dak toegang tot kleding droog gebied. Een prachtig mooi appartement in het hart van Teulada. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 283,00, Gemeenschapsgeld 700,00 en Basura (Afval) 150,00

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet TV, ADSL, Airconditioning, Centrale verwarming, Dubbele beglazing, Opslagruimte, Ondergrondse parkeergarage.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 283.00
Basura (vuilnis): 150
Gemeenschapsvergoedingen: 700.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief