Heerlijke Villa in Buenavista
Benissa Costa - Alicante

M2 104m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02606B

Gebouwd: 104m2

Plot: 924m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuidoosten

Zwembad: 8 x 4 Roman

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Carport
  •   Plafondventilator
  •   pad
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   Beveiliging Verlichting
  •   Septic tank

Beschrijving

Vrijstaande villa te koop in Buenavista, Benissa Costa. Deze drie slaapkamers, twee badkamer villa heeft alle accommodatie op een niveau, geen stappen met een heerlijk privé zwembad en makkelijke onderhoudstuinen.

ACCOMMODATIE: Salon / eetkamer met open haard, volledig ingerichte keuken, drie dubbele slaapkamers, elk met ingebouwde kasten, slaapkamer met airco en badkamer, familie badkamer, overdekt terras, terras en binnenhal. BUITEN: 8x4 meter zwembad, zonneterras, zij terrassen, grote oprijlaan, twee autohavens, volwassen, onderhoudsvriendelijke tuinen.

ALLE DETAILS
Een prachtige villa in goede decoratieve staat op een compleet plot in Buenavista, met een makkelijk lage onderhoudstuin, gelegen op een zeer rustige locatie, niet veruit gekeken, minder dan vijf minuten rijden van alle voorzieningen in Benissa Costa. Dubbele ijzeren poorten openen op een grote verharde oprit die voldoende is voor vier tot vijf voertuigen en de eerste van twee autohavens. De oprit leidt naar de voorzijde naya, met een extra toldo voor de schaduw van de zon in de zomer. De naya heeft keramische vloertegels, balkenplafond en is gedeeltelijk geglazuurd, gedeeltelijk open en kijkt uit over de tuin en het privé zwembad. Strijkijzer rejas open voor een gedeeltelijk glazen voordeur die opent in een grote open woonkamer, eet- en keukenhoek. De lounge heeft boogvensters aan weerszijden van de open haard met functieplanken, balkenplafond en plafondventilator. De eethoek heeft een balkenplafond, airconditioning en een raam met uitzicht op het zwembad. Een grote boog biedt toegang tot de Amerikaanse stijl, volledig geïntegreerde keuken met basis- en wandblokken, Formica werkbladen en ontbijtteller, elektrische oven, gasfornuis en afzuigkap, koelkast / vriezer. Vanuit de eetkamer komt een gedeeltelijk glazen deur naar een binnenhal met elektrische wandverwarming, direct aan de linkerkant is de eerste van de drie dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en een raam met uitzicht op de zijtuin. Er is ook een deur met directe toegang tot het terras aan de buitenkant. Rechts is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een boogvenster met uitzicht op het privé zwembad. Tegenover de tweede tweepersoons slaapkamer is de familie badkamer voorzien van een wastafel met een grote spiegel en ijdelheidskast met wc douchecabine en raam. Aan het einde van de binnenhal is de slaapkamer met ingebouwde kasten, airco unit, boogvenster met uitzicht op het privé zwembad. De badkamer is voorzien van een bad- en douchegordijn, toilet, wastafel, kast, spiegel, handig ijdelheidskast en overhoofdlamp, wandverwarming en raam die natuurlijk licht biedt. Buiten: Stappen leiden naar een groot zwembadterras en het prive 8x4m zwembad verder stappen bieden toegang tot het onderste terras en toegang tot een grote berging met een aparte garderobe met wc en wastafel. De woning is verpakt met een lage onderhoudstuin met veel volwassen mediterrane soorten waaronder oleander en bougainvillea. Deze villa is klaar voor directe bezetting of een ideale investering of gewoon als een mooie vakantiewoning. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 736.40 en Basura (afval) 125.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Open haard, WB Kachel, Airconditioning naar woonkamer en slaapkamer (warm en koud), Elektrische radiator, Plafondventilatoren, Reja roosters, Mosquitera schermen, Twee autohavens, Veiligheidsverlichting, Septische Tank, Oprit, 8x4 Privé zwembad, Aan het zwembad douche.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 736.40
Basura (vuilnis): 125

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief