Heerlijke goed onderhouden villa
Benitachell - Alicante

M2 118m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02624M

Gebouwd: 118m2

Plot: 516m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Southwest

Zwembad: Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   BBQ
  •   Dubbel glas
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Beveiliging Verlichting
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze prachtige villa met drie slaapkamers is gelegen in Palmeras, Cumbre del Sol, Benitachell en terwijl het gebruik van gemeenschappelijke zwembaden heeft voldoende ruimte voor een eigen zwembad worden gebouwd.ACCOMMODATIE: Lounge / eetkamer, keuken, slaapkamer met airconditioning, uitgerust kasten en badkamer, twee slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten, familie badkamer, hal, hal, berging / bijkeuken, BUITEN: ingang veranda, overdekte naya, parkeerplaats baai, voor-, zij- en achtertuin, onderbouw opslag VOLLEDIGE DETAILSGelegen in de residentiële urbanisatie van Palmeras, Cumbre del Sol, Benitachell, deze goed onderhouden villa heeft drie slaapkamers, twee badkamers en gebruik van de gemeenschappelijke zwembaden in Montecala. De plot is groot genoeg om een privé-zwembad te installeren als dit nodig is.
De parkeerhaven bevindt zich aan de rechterkant van het pand, met een paar treden naar beneden naar de boogvormige, glazen en overdekte entreeportiek met balken. De deur opent naar de hal en aan de rechterkant is een handige berging met ruimte voor de wasmachine. Aan de linkerkant is de slaapkamer met airconditioning, inbouwkasten, tv-aansluiting en een eigen badkamer. De en-suite is volledig betegeld en uitgerust met een voetstuk bekken met een spiegel boven, bidet, w.c., en een bad met een glazen douchescherm en douche erboven. Voortzetting van de ingang en door een boog is het eetgedeelte met een andere boog naar de lounge. De lounge heeft een mooie Tosca stenen open haard en WB fornuis een airconditioning unit en grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De keuken heeft een bar met een marmeren blad en is volledig uitgerust met een geïntegreerde koelkast / vriezer, een elektrische oven en een elektrische kookplaat. Aan de zijkant zijn de Franse deuren naar de rustige overdekte en balken naya die bogen en een balustrade heeft en van waaruit een open uitzicht op de vallei. Een binnengang leidt naar nog twee tweepersoonsslaapkamers, beide met airconditioning en inbouwkasten en een familiebadkamer die volledig betegeld is en is uitgerust met een voetstukgootsteen, en een hoekdouche-eenheid.
Van de naya gebogen betegelde trappen leiden naar de tuin die is onberispelijk en meestal grind met een oleander hedge. Een deur leidt naar een grote ondergelegen opslagruimte met een tegelvloer.
Deze villa is klaar om in te trekken en zou een mooi vakantiehuis zijn.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 477.00
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 600.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief