End Linked Villa met drie afzonderlijke accommodaties
Moraira - Alicante

M2 183m2 camas5 baños3

Details

Referentie: 02625M

Gebouwd: 183m2

Plot: 104m2

Slaapkamers: 5

Badkamers: 3

Oriëntering: Westen

Zwembad: Communal

Kook jij: 3

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand naar vliegveld: 1 hr 15 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Een appartement met drie slaapkamers en ondergelegen winkelruimtes die kunnen worden gebruikt als appartementen met één slaapkamer op drie onafhankelijke niveaus die behoefte hebben aan enige modernisering te koop in Pueblo Alcazar, Moraira. ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU. Drie slaapkamers, familie badkamer, vestiaire, woon / eetkamer, keuken, zonneterras, innerlijke gang. GEMIDDELD NIVEAU. Aparte ingang naar een open opslagruimte met een keuken. LAGER NIVEAU. Aparte ingang naar een open opslagruimte met een keuken. BUITEN: Balkonterras, gemeenschappelijk zwembad met tennisbanen en bar, parkeergelegenheid aan de weg. VOLLEDIGE DETAILSAppartement te koop in Pueblo Alcazar, Moraira. Dit appartement ligt op slechts een korte wandeling van het gemeenschappelijke zwembad en het grote zonneterras, ook met een bar en een zomerterras. Het heeft een balkonterras op het westen.
Een reeks externe treden leidt van de parkeergarage naar de hogere van de drie niveaus en de vooringang naar het appartement op het hoogste niveau.
De voordeur komt direct uit in de open lounge / eetkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon met uitzicht op de vallei. Een innerlijke gang links leidt naar de keuken, met vaatwasser, oven, kookplaat, formica werkbladen en rvs spoelbak en afdruiprek, er is een aangrenzende bijkeuken naar de keuken met wasmachine, koelkast met vriesvak en een achterdeur die externe toegang biedt . Een binnengang leidt naar de slaapaccommodatie van twee tweepersoonsslaapkamers en een eenpersoonskamer, allemaal met ingebouwde kasten en veel natuurlijk licht door ramen met enkel raam in hout. Er is een familiebadkamer met bad, douchegordijn, w.c. bidet, wastafel en een elektrische handdoekhouder. Ook uit de binnenste hal is een gastentoilet bestaande uit een w.c. en was wastafel.
Eén verdieping lager zijn er enkele externe treden en een kort pad dat naar een groot winkelgebied leidt dat kan worden gebruikt als een appartement met een slaapkamer. Een glazen voordeur komt uit in een open ruimte met een keuken met balkenplafonds. De rustieke keuken heeft een ontbijtbar met onderkast en kasten op de muur, een fornuis, een gootsteen en een koelkast. Een deur van de open ruimte komt uit in de doucheruimte met douche en douchegordijn, w.c. en was handbassin met spiegel en licht. Een andere deur leidt een verder winkelgebied dat zou kunnen worden gebruikt als een tweepersoons slaapkamer met een raam met uitzicht op de vallei.
Externe treden leiden naar straatniveau en het onderste winkelgebied dat kan worden gebruikt als een appartement met een slaapkamer. Toegankelijk via deuren met dubbele beglazing in aluminium die uitkomen in de open ruimte en keuken met ontbijthek. Trappen leiden naar een verder winkelgedeelte dat kan worden gebruikt als een tweepersoonsslaapkamer met een kledingkast en een deur naar een doucheruimte met douche met douchegordijn, w.c. wasbak.
Deze unieke woning zou geschikt zijn voor iedereen die in de grotere accommodatie op het hoogste niveau wil wonen, terwijl de lagere niveaus aan huurders worden verhuurd. Het appartement is ideaal gelegen, op slechts een korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembadcomplex met zijn zonneterras en bar, waardoor het een ideale vakantiewoning of verhuurinvestering is.
JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) TBC.00 ?? en Basura (vuilnis) TBC.00 ??. Gemeenschapskosten TBC ?? SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: SPECIFICATIE OMVAT: Reja Grilles, Road Parking, Store Room, Mains drainage, Communal Pool.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief