Drie-niveaus accommodatie binnen gesogte-na-gemeente
Moraira - Alicante

M2 183m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02625M

Gebouwd: 183m2

Plot: 104m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Westen

Zwembad: Communal

Jaar van constructie: 1979

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Beschrijving

Een drie bed appartement met twee verdere appartementen met een slaapkamer op drie onafhankelijke niveaus die nodig zijn voor wat modernisering te koop in Pueblo Alcazar, Moraira.

ACCOMMODATIE: BOVEN LEVEL. Drie slaapkamers, familie badkamer, garderobe, lounge / eetkamer, keuken, zonneterras, binnen hal. GEMIDDELD NIVEAU. Een slaapkamer appartement, open woonkamer, eetkamer, keuken met aparte ingang. Lager niveau. Een slaapkamer appartement, open woonkamer, eetkamer, keuken met aparte ingang. BUITEN: Balkon terras, gemeenschappelijk zwembad met tennisbanen en bar, parkeerplaats op de weg

ALLE DETAILS
Appartement te koop in Pueblo Alcazar, Moraira. Gelegen op slechts een korte loopafstand van het gemeenschappelijk zwembad en het grote zonneterras, ook met een bar en zomercaf, heeft dit appartement een balkon op het westen. Een reeks externe stappen leidt van de weg naar de hogere van de drie niveaus en de vooringang van het bovenste appartement. De voordeur opent direct in de open woonkamer / eetkamer met dubbele deuren op een Juliet balkon met uitzicht op de vallei. Een binnenhal naar links leidt naar de keuken, met vaatwasser, oven, kookplaat, Formica werkvlakken en roestvrij stalen wastafel en afvoerbak, er is een aangrenzende bijkeuken naar de keuken met wasmachine, koelkast met vriesvak en een achterdeur die externe toegang biedt . Een binnenhal leidt tot de slaapverblijf van twee dubbele slaapkamers en een eenpersoons slaapkamer, allemaal met ingebouwde kasten en veel natuurlijk licht door enkelglazen houten geraamde ramen. Er is een familie badkamer met bad, douchegordijn, wc bidet, wastafel en een handdoekenrek. Ook van de binnenhal is een gastentoilet bestaande uit een wc en wastafel. Een niveau daar beneden zijn enkele externe stappen en een korte weg die leidt tot een slaapkamer appartement. Een glazen voordeur opent in een open plan lounge, eethoek en keuken met balkenplafonds. De rustieke keuken heeft een ontbijtteller met basis- en wandunits, fornuis, wastafel en koelkast. Een deur van de open plan lounge komt uit in de doucheruimte met douche en douchegordijn, toilet en wastafel met spiegel en licht. Een andere deur leidt een dubbele slaapkamer met een raam met uitzicht op de vallei. Externe stappen leiden naar straatniveau en het appartement met een slaapkamer. Toegang via dubbele beglazing aluminium deuren openen in open plan lounge, eetkamer keuken met ontbijt balie. Stappen leiden naar een tweepersoons slaapkamer met een kledingkast en deur naar een doucheruimte met douche met douchegordijn, toilet wastafel. Deze unieke woning past bij iedereen die in de grotere bovenverdieping wilt wonen, terwijl hij de lagere eigenschappen van de woning aan huurders verhuurt. Het appartement is ideaal gelegen, op korte loopafstand van het gemeenschappelijk zwembadcomplex met zijn zonneterras en bar, waardoor het een ideale vakantiewoning of huurinvestering is. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) TBC.00 en Basura (afval) TBC.00. Gemeenschapskosten TBC

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: SPECIFICATIE INGESLOTEN: Reja Grilles, Wegparkeren, Winkelruimte, Netspanning, Gemeenschappelijk zwembad.

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief