Prachtige unieke nieuwbouw
Javea - Alicante

M2 360m2 camas4 baños4
Zeezicht

Details

Referentie: 02640J

Gebouwd: 360m2

Plot: 2.000m2

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Toiletten: 1

Oriëntering: Noordoosten

Zwembad: 80m2 Design Pool

Energy Rating: In proces

Bekeken: Panoramic Sea and Mountain

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

ACCOMMODATIE: Zitkamer / eetkamer, Amerikaanse keuken, vier slaapkamers, vier badkamers, gast w.c., carport (2 auto's), volledig aangelegde tuin.
  
ALLE DETAILS
  
Deze nieuw gebouwde villa ligt dicht bij Javea en haalt het beste uit het nieuwste op het gebied van design en technologie. & Nbsp; Er zijn vier slaapkamers, vier badkamers en een gast, een Amerikaanse keuken en een carport voor twee auto's. & Nbsp; De tuinen zijn gemakkelijk te onderhouden. & Nbsp; Naast zijn unieke ontwerp heeft de villa het meest geweldige panoramische uitzicht op zee en de bergen. & Nbsp;
Speciaal ontworpen voor degenen die onverschrokken, anders en uniek zijn. Deze villa brengt het concept van moderne luxe naar een absoluut nieuw niveau. Met de beste kwaliteit constructie en exclusieve afwerkingen, deze unieke eigenschap geniet van een panoramisch uitzicht op de zee en de vallei, gelegen op 8 minuten van het Arenal strand in Javea, het is de perfecte plek om te zijn. Vanaf de indrukwekkende oprijlaan met een carport voor twee auto's is de toegang tot de villa op de bovenverdieping. Hier bevindt zich een gastenkamer met een eigen badkamer en de unieke hoofdslaapkamer met een kleedkamer en een ingebouwde badkamer. Het ronde ontwerp maakt het speciaal en biedt een spectaculair 180º uitzicht op de zee, de berg Montgo en het dorp Benitatchell. Via een speciaal ontworpen trap is de toegang tot het hoofdniveau dat is ontworpen met twee gastenkamers met bad en-suite, een gastentoilet en de enorme open ruimte van de keuken en woonkamer, alleen gescheiden door 3 gebogen treden. Deze lounge is een echt hoogtepunt van de villa en volgt de ronde lijnen vanaf de bovenverdieping om het uitzicht te openen. Op dit niveau vinden we de grote terrassen en het echte hoogtepunt van de villa, is het grote overloopzwembad van 15m x 4m met zijn ronde vorm en ongewoon lichtconcept. De onderbouw van deze villa is de echte luxe van deze woning met een modern ontworpen wijnkelder en de complete spa en fitnessruimte gymnasium, bestaande uit een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een stoombad en een mooi terras met chill-out.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief