Heerlijk Restaurant inclusief accommodatie
Javea - Alicante

Ref: 02644J

Details

Plot 3.324m2

Gebouwd 309m2

Zwembad 12 x 6m

Slaapkamers 6

Badkamers 3

Toiletten 3

Afstand naar het strand 15 mins. Drive

Bekeken El Campo & Montgo

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   mosquiteras
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas

Beschrijving

Freehold restaurant en bar te koop in Javea. Dit ruime restaurant en woonhuis is ideaal gelegen langs een hoofdweg tussen Javea en Benitachell.

ACCOMMODATIE: Restaurant, 70 deksels binnen, 200 buitenkant, volledig uitgeruste keuken, dames, heren en gehandicapten toiletten, opslagruimte / droogwinkels. Bovenverdieping: privé appartement, woon / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, vier dubbele slaapkamers, doucheruimte, glazen naya, open zonneterras. Casita; lounge / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, twee dubbele slaapkamers, 12x6 prive zwembad met zonneterras. BUITEN: Twee grote parkeerplaatsen van klantenauto parkeren, eetterrassen met waterfonteinen, twee grote bergruimtes.

ALLE DETAILS
Een groot restaurant te koop op de Javea-Benitatchellweg in Javea. Een geweldige kans om een groot vrijetijdsrestaurant met bovenstaande woonruimte te kopen en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad aan de achterkant van de site. Deze commerciele eigenschap kan 70-75 deksels in het restaurant opnemen in een gebied van ongeveer 200 vierkante meter en tot 200 deksels op een groot buitenterras in een gebied van ongeveer 500 vierkante meter met voldoende parkeergelegenheid, zowel voor als achter van het restaurant. Het restaurant is toegankelijk via twee grote houten deuren, aan de voorkant van het pand, op een steenworp afstand van de voorste parkeerplaats. Het restaurant heeft terracotta betegelde vloeren overal, met volledige beglazing aan het rechter bewijs van het terras op het terras. Binnen, links van de ingang zijn dames, heren en gehandicapten toiletten. Aan de linkerkant is een servicebar en bodega en aan de achterkant van het restaurant dat via dubbele deuren wordt geopend is de grote commerciële keuken met een geschatte grootte van 50 vierkante meter. De keuken is volledig uitgerust met een gas kookbereik, grote industriële afzuigkappen, roestvrijstalen voedselbereiding en wasruimte. Er is ook een grote inloopdroger van de keuken aan de achterdeur, ideaal voor afleveringen enz. Direct boven het restaurant is een onafhankelijk vier slaapkamer appartement toegankelijk via een deur van het straatniveau en op een trap die tot het appartement voordeur. De voordeur komt uit in een grote woonkamer met open haard, overdekte naya, links is de keuken met wasmachine, oven, kookplaat, roestvrij stalen wastafel en afzuigkap en koelkast met vriezer. Rechts van de lounge is een binnenhal die leidt tot drie dubbele slaapkamers en een volledig betegelde familie badkamer met zijn en haar wasbakken met grote spiegel boven, wc hoek douchecabine, radiator en winkelkast. Trappen vanuit de keuken leiden tot een extra niveau met een extra tweepersoons slaapkamer die momenteel door de eigenaar wordt gebruikt als een speelkamer en een aparte doucheruimte, met hoek douchecabine, wastafel en wc Een volledig glazen deur van de doucheruimte leidt naar een dakterras met prachtig open uitzicht over de vallei naar de Montgo. Achter de woning, buiten de achterzijde van de parkeerplaats, is een aparte Casita voorzien van extra accommodatie bestaande uit een lounge / eetkamer, keuken, binnenhal, twee tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kasten en een betegelde familie badkamer. Dit is een fantastische kans om grote, grote commerciele ruimten te kopen met een appartement met vier slaapkamers boven die kan worden gebruikt als personeel accommodatie en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad dat de accommodatie van de eigenaar kan zijn. De woning wordt verkocht om alle meubels, uitrusting en uitrusting te omvatten en is klaar om in te gaan en direct met de handel te beginnen. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 1500.00 en Basura (weigeren) TBC

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Restaurant: Alle meubels, uitrusting en uitrusting, Volledig ingerichte keuken, Bar, Airconditioning. Appartement: Centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, Open haard, Rejas, Mosquiteras. Casita: 12 x 6 meter privé zwembad Persianas, Mosquiteras, Gas centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, twee grote bergruimtes. Septic tank.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1500.00
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief