Heerlijk Restaurant inclusief accommodatie
Javea - Alicante

M2 309m2 camas6 baños3

Details

Referentie: 02644J

Gebouwd: 309m2

Plot: 3.324m2

Slaapkamers: 6

Badkamers: 3

Toiletten: 3

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 12 x 6m

Energy Rating: In proces

Bekeken: El Campo & Montgo

Afstand naar het strand: 15 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   mosquiteras
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas

Beschrijving

Freehold restaurant en bar te koop in Javea. Dit ruime restaurant en woonhuis is ideaal gelegen langs een hoofdweg tussen Javea en Benitachell.

ACCOMMODATIE: Restaurant, 70 deksels binnen, 200 buitenkant, volledig uitgeruste keuken, dames, heren en gehandicapten toiletten, opslagruimte / droogwinkels. Bovenverdieping: privé appartement, woon / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, vier dubbele slaapkamers, doucheruimte, glazen naya, open zonneterras. Casita; lounge / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, twee dubbele slaapkamers, 12x6 prive zwembad met zonneterras. BUITEN: Twee grote parkeerplaatsen van klantenauto parkeren, eetterrassen met waterfonteinen, twee grote bergruimtes.

ALLE DETAILS
Een groot restaurant te koop op de Javea-Benitatchellweg in Javea. Een geweldige kans om een groot vrijetijdsrestaurant met bovenstaande woonruimte te kopen en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad aan de achterkant van de site. Deze commerciele eigenschap kan 70-75 deksels in het restaurant opnemen in een gebied van ongeveer 200 vierkante meter en tot 200 deksels op een groot buitenterras in een gebied van ongeveer 500 vierkante meter met voldoende parkeergelegenheid, zowel voor als achter van het restaurant. Het restaurant is toegankelijk via twee grote houten deuren, aan de voorkant van het pand, op een steenworp afstand van de voorste parkeerplaats. Het restaurant heeft terracotta betegelde vloeren overal, met volledige beglazing aan het rechter bewijs van het terras op het terras. Binnen, links van de ingang zijn dames, heren en gehandicapten toiletten. Aan de linkerkant is een servicebar en bodega en aan de achterkant van het restaurant dat via dubbele deuren wordt geopend is de grote commerciële keuken met een geschatte grootte van 50 vierkante meter. De keuken is volledig uitgerust met een gas kookbereik, grote industriële afzuigkappen, roestvrijstalen voedselbereiding en wasruimte. Er is ook een grote inloopdroger van de keuken aan de achterdeur, ideaal voor afleveringen enz. Direct boven het restaurant is een onafhankelijk vier slaapkamer appartement toegankelijk via een deur van het straatniveau en op een trap die tot het appartement voordeur. De voordeur komt uit in een grote woonkamer met open haard, overdekte naya, links is de keuken met wasmachine, oven, kookplaat, roestvrij stalen wastafel en afzuigkap en koelkast met vriezer. Rechts van de lounge is een binnenhal die leidt tot drie dubbele slaapkamers en een volledig betegelde familie badkamer met zijn en haar wasbakken met grote spiegel boven, wc hoek douchecabine, radiator en winkelkast. Trappen vanuit de keuken leiden tot een extra niveau met een extra tweepersoons slaapkamer die momenteel door de eigenaar wordt gebruikt als een speelkamer en een aparte doucheruimte, met hoek douchecabine, wastafel en wc Een volledig glazen deur van de doucheruimte leidt naar een dakterras met prachtig open uitzicht over de vallei naar de Montgo. Achter de woning, buiten de achterzijde van de parkeerplaats, is een aparte Casita voorzien van extra accommodatie bestaande uit een lounge / eetkamer, keuken, binnenhal, twee tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kasten en een betegelde familie badkamer. Dit is een fantastische kans om grote, grote commerciele ruimten te kopen met een appartement met vier slaapkamers boven die kan worden gebruikt als personeel accommodatie en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad dat de accommodatie van de eigenaar kan zijn. De woning wordt verkocht om alle meubels, uitrusting en uitrusting te omvatten en is klaar om in te gaan en direct met de handel te beginnen. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 1500.00 en Basura (weigeren) TBC

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Restaurant: Alle meubels, uitrusting en uitrusting, Volledig ingerichte keuken, Bar, Airconditioning. Appartement: Centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, Open haard, Rejas, Mosquiteras. Casita: 12 x 6 meter privé zwembad Persianas, Mosquiteras, Gas centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, twee grote bergruimtes. Septic tank.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1500.00
Basura (vuilnis): TBC

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief