Heerlijk Restaurant inclusief accommodatie
Javea - Alicante

Ref: 02644J

Details

Bouwgrond 3.324m2

Gebouwd 650m2

Zwembad 12 x 6m

Slaapkamers 6

Badkamers 3

Toiletten 3

Afstand naar het strand 15 mins. Drive

Bekeken El Campo & Montgo

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   Terras: 440m2
  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   mosquiteras
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas

Beschrijving

Freehold restaurant en bar te koop in Javea. Dit ruime restaurant en woonhuis is ideaal gelegen langs een hoofdweg tussen Javea en Benitachell.

ACCOMMODATIE: Restaurant, 70 deksels binnen, 200 buitenkant, volledig uitgeruste keuken, dames, heren en gehandicapten toiletten, opslagruimte / droogwinkels. Bovenverdieping: privé appartement, woon / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, vier dubbele slaapkamers, doucheruimte, glazen naya, open zonneterras. Casita; lounge / eetkamer, volledig ingerichte keuken, familie badkamer, twee dubbele slaapkamers, 12x6 prive zwembad met zonneterras. BUITEN: Twee grote parkeerplaatsen van klantenauto parkeren, eetterrassen met waterfonteinen, twee grote bergruimtes.

ALLE DETAILS
Een groot restaurant te koop op de Javea-Benitatchellweg in Javea. Een geweldige kans om een groot vrijetijdsrestaurant met bovenstaande woonruimte te kopen en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad aan de achterkant van de site. Deze commerciele eigenschap kan 70-75 deksels in het restaurant opnemen in een gebied van ongeveer 200 vierkante meter en tot 200 deksels op een groot buitenterras in een gebied van ongeveer 500 vierkante meter met voldoende parkeergelegenheid, zowel voor als achter van het restaurant. Het restaurant is toegankelijk via twee grote houten deuren, aan de voorkant van het pand, op een steenworp afstand van de voorste parkeerplaats. Het restaurant heeft terracotta betegelde vloeren overal, met volledige beglazing aan het rechter bewijs van het terras op het terras. Binnen, links van de ingang zijn dames, heren en gehandicapten toiletten. Aan de linkerkant is een servicebar en bodega en aan de achterkant van het restaurant dat via dubbele deuren wordt geopend is de grote commerciële keuken met een geschatte grootte van 50 vierkante meter. De keuken is volledig uitgerust met een gas kookbereik, grote industriële afzuigkappen, roestvrijstalen voedselbereiding en wasruimte. Er is ook een grote inloopdroger van de keuken aan de achterdeur, ideaal voor afleveringen enz. Direct boven het restaurant is een onafhankelijk vier slaapkamer appartement toegankelijk via een deur van het straatniveau en op een trap die tot het appartement voordeur. De voordeur komt uit in een grote woonkamer met open haard, overdekte naya, links is de keuken met wasmachine, oven, kookplaat, roestvrij stalen wastafel en afzuigkap en koelkast met vriezer. Rechts van de lounge is een binnenhal die leidt tot drie dubbele slaapkamers en een volledig betegelde familie badkamer met zijn en haar wasbakken met grote spiegel boven, wc hoek douchecabine, radiator en winkelkast. Trappen vanuit de keuken leiden tot een extra niveau met een extra tweepersoons slaapkamer die momenteel door de eigenaar wordt gebruikt als een speelkamer en een aparte doucheruimte, met hoek douchecabine, wastafel en wc Een volledig glazen deur van de doucheruimte leidt naar een dakterras met prachtig open uitzicht over de vallei naar de Montgo. Achter de woning, buiten de achterzijde van de parkeerplaats, is een aparte Casita voorzien van extra accommodatie bestaande uit een lounge / eetkamer, keuken, binnenhal, twee tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kasten en een betegelde familie badkamer. Dit is een fantastische kans om grote, grote commerciele ruimten te kopen met een appartement met vier slaapkamers boven die kan worden gebruikt als personeel accommodatie en een aparte twee slaapkamer casita met prive zwembad dat de accommodatie van de eigenaar kan zijn. De woning wordt verkocht om alle meubels, uitrusting en uitrusting te omvatten en is klaar om in te gaan en direct met de handel te beginnen. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 1500.00 en Basura (weigeren) TBC

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Restaurant: Alle meubels, uitrusting en uitrusting, Volledig ingerichte keuken, Bar, Airconditioning. Appartement: Centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, Open haard, Rejas, Mosquiteras. Casita: 12 x 6 meter privé zwembad Persianas, Mosquiteras, Gas centrale verwarming, PVC dubbele beglazing, twee grote bergruimtes. Septic tank.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1500.00
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS