Einde Bungalow in Rustige Locatie
Benissa Costa - Alicante

M2 76m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 02647B

Gebouwd: 76m2

Plot: 76m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: No

Jaar van constructie: 1974

Energy Rating: In proces

Bekeken: Small Sea

Afstand naar het strand: 7 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Walk

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 256.00
Basura (vuilnis): 150.00
Gemeenschapsvergoedingen: 38.00

Beschrijving

Een bungalow met twee slaapkamers, gelegen op de zeer gewilde urbanisatie van San Jaime in Benissa Costa. Naast de Ifach Golf Club.

ACCOMMODATIE: Front naya, Open woonkamer / eetkamer, keuken, bijkeuken, binnenhal twee tweepersoons slaapkamers, familie badkamer, entreehal buiten: winkelruimte, kelder, off-road toegewijde parkeerplaats op de oprit, lager terras, gemeenschappelijke tuinen.

ALLE DETAILS
Gelegen in de zeer rustige gemeenschap van San Jaime in Benissa Costa is deze gezellige bungalow met twee slaapkamers verbonden. Er is buiten parkeerplaats buiten het pand op een gemeentelijk grind parkeerterrein en vlak voor dit is de betegelde weg die leidt naar de voorkant van de eindverbonden bungalow. Enkele stappen leiden naar de voorzijde naya met straalbodem en een klein uitzicht op zee. Aan de linkerkant is een handige winkelkast voor stofzuiger en schoonmaakmaterialen. Dubbele ijzeren rejaspoorten beschermen een voorglazen schuifdeur die opent in een open woonkamer / eethoek met hoog bebouwd plafond, open haard, elektrische radiatoren en een air- conditioning unit. Een boog van de woonkamer eetkamer leidt naar een binnenhal waar aan de linkerkant de volledig ingerichte keuken is met balkenplafond en koelkast met vriesvak, oven, gasfornuis, afzuigkap, tegelplaten, veel basis- en wandunits, roestvrij staal wastafel met drainer, raam naar achter en marmeren werkoppervlakken. Een boog naar rechts leidt naar de slaapverblijf bestaande uit twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, ramen met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, elektrische radiatoren en airco units. De twee dubbele slaapkamers zijn gescheiden door een volledig betegelde familie badkamer bestaande uit een bad met douchegordijn, wastafel en voetstuk, spiegel, wc elektrische wandverwarming en raam voor natuurlijk licht. Bij de keuken is een achterdeur die opent in een handige bijkeuken met een wasmachine en een dubbele beglazing en deur met toegang tot de achterweg. BUITEN: De woning heeft een mooie voorzijde naya met een winkelkast en een aantal trappen die leiden naar een verder lager zonneterras ideaal voor al fresco dineren. Er zijn prachtige gemeenschappelijke tuinen met sinaasappel-, citroen- en nisperobomen. Er is een grote kelder die een ideale Bodega zou maken! Deze eigenschap kan een mooie vakantiewoning maken en heeft ook een grote kans op investering voor vakantieverhuur. De golfbaan van San Jaime van 9 holes ligt op slechts 100 meter van het hotel, met een exclusief restaurant en een zwembad, tennisbanen en natuurlijk het restaurant van de golfclub en het is gemakkelijk te bereiken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI 256.00, Basura (vuilnis) 150,00, Gemeenschapsgeld 38,00, Onderhoudsfonds van de eigenaar 450,00 (het onderhoudsfonds van de Eigenaar wordt gebruikt om de kosten van tuinieren en adhoc-onderhoud te dekken, bijvoorbeeld schoonmaak van septische tanken, boomchirurg, enz.)

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Open haard, Satelliet-tv, ADSL, Rejas, Mosquiteras, Parkeerterrein buiten, Kelder, Bijkeuken, Gemeenschappelijke tuinen.

Kenmerken

  •   ADSL
  •   haard/Houtkachel
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief