Mooie Villa In Rustige Locatie
Benitachell - Alicante

Ref: 02633M

Details

Plot 850m2

Gebouwd 180m2

Zwembad 8 x 4m Rectangle

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 mins. Drive

Bekeken Valley & Benitachell Town

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Dubbel glas
  •   pad
  •   haard
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Leiding Drainage
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Benitachell ligt in Les Fonts, deze goed ingerichte drie slaapkamer villa met prachtig uitzicht op de vallei en heeft de voordelen van het nabijzijn van de stad Benitatchell.

ACCOMMODATIE: Salon en eetkamer, keuken, slaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite, twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, familie badkamer, entree en binnenhal. Buiten: stappen naar 8x4m zwembad, entree veranda, naya, oprit, berging en voorzijde, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze villa is gelegen in het rustige woonwijk van Les Fonts, Benitachell. Het heeft een rustige oriëntatie en beschikt over drie dubbele slaapkamers en twee badkamers, allemaal op een niveau. Deze villa is bereikbaar vanaf de kant van de weg via een weg die leidt naar een open Naya met balkenplafond aan de linkerkant van het pand. De naya heeft uitzicht op de vallei en kijkt uit over het privé zwembad van 8x4 meter. De voordeur opent in de lichte en ruime woonkamer met een balkenplafond, radiator en een log-open haard. Rechts is een grote boog en de eetkamer met ingebouwde verlichting en radiator. Een houten deur rechts biedt directe toegang tot de goed uitgeruste keuken met roestvrij stalen wastafel met afvoerplaat, raam met uitzicht op de vallei, radiator, koelkast met vriesvak, magnetron, elektrische oven en gasfornuis en veel marmeren werkoppervlakken. Een deur uit de keuken biedt toegang tot de open naya. Links van de eetkamer is een boog die toegang geeft tot de binnenhal. Vanuit de binnenhal zijn er twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en gescheiden door een grote betegelde familie badkamer bestaande uit een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en bad met douche scherm. Rechts van de binnenhal is de slaapkamer met radiator, raam en ingebouwde kasten. De slaapkamer heeft ook een volledig betegelde badkamer met een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en hoek douchecabine. Vanuit de weg is er een aflopende oprit die toegang biedt tot de oprijlaan en de integrale garage met grote onderbouwde opslagruimte die de mogelijkheid heeft om te omzetten naar een hobbykamer, grot of verdere slaapruimte, indien nodig, er is voldoende parkeerplaats voor tenminste 3 voertuigen, vanaf de oprit loopt een pad rond het pand en leidt u naar de kant van het pand en het zwembadterras. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 827.00 en basura (weigeren) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: ADSL, Vloerverwarming, Logglijbaan, Gas Centrale Verwarming, Dubbele Glazen, Rejas, Mosquiteras, Persiana Gordijnen, Hulpmiddel / Opslagruimte, 8x4 meter rechthoekig zwembad met romeinse trappen en verlichting, Groot zwembadzitje, Grote oprijlaan, Integrale garage met onderbouw . Nieuwe combi ketel met garantie.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 538.57
Basura (vuilnis): 110.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief