Mooie Villa In Rustige Locatie
Benitachell - Alicante

M2 180m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02633M

Gebouwd: 180m2

Plot: 850m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4m Rectangle

Jaar van constructie: 1999

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley & Benitachell Town

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 538.57
Basura (vuilnis): 110.00

Beschrijving

Benitachell ligt in Les Fonts, deze goed ingerichte drie slaapkamer villa met prachtig uitzicht op de vallei en heeft de voordelen van het nabijzijn van de stad Benitatchell.

ACCOMMODATIE: Salon en eetkamer, keuken, slaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite, twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, familie badkamer, entree en binnenhal. Buiten: stappen naar 8x4m zwembad, entree veranda, naya, oprit, berging en voorzijde, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze villa is gelegen in het rustige woonwijk van Les Fonts, Benitachell. Het heeft een rustige oriëntatie en beschikt over drie dubbele slaapkamers en twee badkamers, allemaal op een niveau. Deze villa is bereikbaar vanaf de kant van de weg via een weg die leidt naar een open Naya met balkenplafond aan de linkerkant van het pand. De naya heeft uitzicht op de vallei en kijkt uit over het privé zwembad van 8x4 meter. De voordeur opent in de lichte en ruime woonkamer met een balkenplafond, radiator en een log-open haard. Rechts is een grote boog en de eetkamer met ingebouwde verlichting en radiator. Een houten deur rechts biedt directe toegang tot de goed uitgeruste keuken met roestvrij stalen wastafel met afvoerplaat, raam met uitzicht op de vallei, radiator, koelkast met vriesvak, magnetron, elektrische oven en gasfornuis en veel marmeren werkoppervlakken. Een deur uit de keuken biedt toegang tot de open naya. Links van de eetkamer is een boog die toegang geeft tot de binnenhal. Vanuit de binnenhal zijn er twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en gescheiden door een grote betegelde familie badkamer bestaande uit een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en bad met douche scherm. Rechts van de binnenhal is de slaapkamer met radiator, raam en ingebouwde kasten. De slaapkamer heeft ook een volledig betegelde badkamer met een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en hoek douchecabine. Vanuit de weg is er een aflopende oprit die toegang biedt tot de oprijlaan en de integrale garage met grote onderbouwde opslagruimte die de mogelijkheid heeft om te omzetten naar een hobbykamer, grot of verdere slaapruimte, indien nodig, er is voldoende parkeerplaats voor tenminste 3 voertuigen, vanaf de oprit loopt een pad rond het pand en leidt u naar de kant van het pand en het zwembadterras. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 827.00 en basura (weigeren) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: ADSL, Vloerverwarming, Logglijbaan, Gas Centrale Verwarming, Dubbele Glazen, Rejas, Mosquiteras, Persiana Gordijnen, Hulpmiddel / Opslagruimte, 8x4 meter rechthoekig zwembad met romeinse trappen en verlichting, Groot zwembadzitje, Grote oprijlaan, Integrale garage met onderbouw . Nieuwe combi ketel met garantie.

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Dubbel glas
  •   pad
  •   haard/Houtkachel
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Leiding Drainage
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief