Mooie Villa In Rustige Locatie
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: 02633M

Details

Bouwgrond 850m2

Gebouwd 180m2

Zwembad 8 x 4m Rectangle

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 mins. Drive

Bekeken Valley & Benitachell Town

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Dubbel glas
  •   pad
  •   haard
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Leiding Drainage
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Benitachell ligt in Les Fonts, deze goed ingerichte drie slaapkamer villa met prachtig uitzicht op de vallei en heeft de voordelen van het nabijzijn van de stad Benitatchell.

ACCOMMODATIE: Salon en eetkamer, keuken, slaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite, twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, familie badkamer, entree en binnenhal. Buiten: stappen naar 8x4m zwembad, entree veranda, naya, oprit, berging en voorzijde, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze villa is gelegen in het rustige woonwijk van Les Fonts, Benitachell. Het heeft een rustige oriëntatie en beschikt over drie dubbele slaapkamers en twee badkamers, allemaal op een niveau. Deze villa is bereikbaar vanaf de kant van de weg via een weg die leidt naar een open Naya met balkenplafond aan de linkerkant van het pand. De naya heeft uitzicht op de vallei en kijkt uit over het privé zwembad van 8x4 meter. De voordeur opent in de lichte en ruime woonkamer met een balkenplafond, radiator en een log-open haard. Rechts is een grote boog en de eetkamer met ingebouwde verlichting en radiator. Een houten deur rechts biedt directe toegang tot de goed uitgeruste keuken met roestvrij stalen wastafel met afvoerplaat, raam met uitzicht op de vallei, radiator, koelkast met vriesvak, magnetron, elektrische oven en gasfornuis en veel marmeren werkoppervlakken. Een deur uit de keuken biedt toegang tot de open naya. Links van de eetkamer is een boog die toegang geeft tot de binnenhal. Vanuit de binnenhal zijn er twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en gescheiden door een grote betegelde familie badkamer bestaande uit een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en bad met douche scherm. Rechts van de binnenhal is de slaapkamer met radiator, raam en ingebouwde kasten. De slaapkamer heeft ook een volledig betegelde badkamer met een wastafel, spiegel, plafondlamp, wc bidet en hoek douchecabine. Vanuit de weg is er een aflopende oprit die toegang biedt tot de oprijlaan en de integrale garage met grote onderbouwde opslagruimte die de mogelijkheid heeft om te omzetten naar een hobbykamer, grot of verdere slaapruimte, indien nodig, er is voldoende parkeerplaats voor tenminste 3 voertuigen, vanaf de oprit loopt een pad rond het pand en leidt u naar de kant van het pand en het zwembadterras. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 827.00 en basura (weigeren) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: ADSL, Vloerverwarming, Logglijbaan, Gas Centrale Verwarming, Dubbele Glazen, Rejas, Mosquiteras, Persiana Gordijnen, Hulpmiddel / Opslagruimte, 8x4 meter rechthoekig zwembad met romeinse trappen en verlichting, Groot zwembadzitje, Grote oprijlaan, Integrale garage met onderbouw . Nieuwe combi ketel met garantie.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 538.57
Basura (vuilnis): 110.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief