Appartement in het centrum van Moraira
Moraira - Alicante

Ref: 02665M

Details

Plot 0m2

Gebouwd 64m2

Zwembad No

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 2 mins walk

Bekeken Town Centre

Oriëntering Noordoosten

Afstand aan vrije tijd 1 mins walk

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

APPARTEMENT IN CENTRUM VAN MORAIRA

ACCOMMODATIE: Salon / eetkamer, keuken, bijkeuken, twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, familie badkamer, hal, binnen hal, buiten: grote glazen in balkon terras.

ALLE DETAILS
Dit appartement is centraal gelegen in het hart van Moraira, met directe toegang tot alle lokale voorzieningen en stranden van Moraira. Het appartement is toegankelijk vanaf het straatniveau via een voordeur met intercom-communicatie die leidt naar een entreehal met een gemeenschappelijke trap of via de lift naar de derde verdieping. De voorste beveiligingsdeur komt uit in de entreehal met een wandlicht en een matte halfglazen deur naar rechts, die leidt naar de buitengewoon grote, volledig betegelde keuken, bestaande uit een gasfornuis, afzuigkap, koelkast en veel basis- en wandunits met marmerwerk oppervlakken. Een dubbele beglazing leidt van de keuken naar een externe bijkeuken met wasmachine en ruimte voor een droger en grote koelkast. Een gedeeltelijk glazen deur van de entree leidt naar de lichte en ruime L-vormige woon- en eetkamer met dubbele deuren naar een balkon dat door de huidige eigenaars is ingelegd. Een gedeeltelijk glazen deur leiding van de lichte en ruime L-vormige woonkamer en eethoek met witte keramische tegelvloeren leidt naar een binnenhal. Aan de linkerkant is de volledig betegelde familie badkamer met bidet, wc, wastafel met wastafel met spiegel met modern licht boven, bad met douchecabine en wandverwarming. Aan het einde van de binnenhal bevinden zich twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en moderne wandlampen en upvc dubbele beglazing met uitzicht op de straat. Dit appartement zou een ideale vakantiewoning of investeringskans voor vakantieverhuur maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 000, Gemeenschapsgelden 000 en Basura (afval) 165.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Intercom deur ingang, Hoofdafvoer. Upvc dubbele beglazing, bijkeuken.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 196.60€
Basura (vuilnis): 90.00€
Gemeenschapsvergoedingen: 5-600

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief