Gekoppelde Bungalow op prachtige urbanisatie
Moraira - Alicante

Ref: 02661M

Details

Plot 84m2

Gebouwd 84m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 3

Badkamers 1

Afstand naar het strand 5 mins drive

Bekeken Open

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 15 mins walk

Kenmerken

  •   pad
  •   Gas vuur
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Septic tank

Beschrijving

Gekoppelde duplex bungalow te koop in Els Pins, San Jaime, Moraira. Deze gezellige drie slaapkamer, een badkamer gekoppelde bungalow heeft de accommodatie op twee niveaus in een zeer rustige omgeving en dicht bij het grote en mooie gemeenschappelijke zwembad, tennisbaan en gemeenschappelijke tuinen.

ACCOMMODATIE: Entree veranda, dubbele slaapkamer, woonkamer / eetkamer met gas echte vlam effect Brand, open keuken, trap naar binnenhal, twee dubbele slaapkamers, familie badkamer. BUITEN: Boven zonneterras, Laag terras, grote verharde vooroprijlaan, parkeerplaats, toegang tot gemeenschappelijk zwembad, tennisbaan met landschapsparken.

ALLE DETAILS
Deze charmante spaanse stijl bungalow is gelegen in Els Pins, San Jaime, Moraira, in een zeer rustige en aangename urbanisatie gemeenschap op slechts een paar minuten rijden van de stranden en alle lokale voorzieningen. Van de voorzijde van het pand is de geperfde parkeerplaats toegang tot de reja-poort die de Castiliaanse voordeur beschermt. De voordeur opent in een kleine entree veranda met traditionele balkenplafonds en een dubbele slaapkamer aan de rechterkant met ingebouwde kasten. Steeds naar rechts leiden naar de bovenverdieping bestaande uit een open eetkamer met eethoek met ontbijtbar en open keuken met fornuis, koelkast, dubbele wastafel, basis- en wandunits en veel werkoppervlakken. Glazen dubbele deuren van de eethoek bieden toegang tot de achterste bovenste patio met uitzicht op de vallei en de gemeenschappelijke tuinen hieronder. De patio is voorzien van een extra groot tello voor schaduw van de zon in de hete zomermaanden. De lounge heeft een traditioneel hoogstralen plafond en is voorzien van echte vlam effect gas brand en feature schoorsteen. Stappen vanaf de voordeur leiden naar de binnenhal en de onderste slaapverblijf bestaande uit twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en een centrale badkamer met wastafel, bad- en douchegordijn. Een handige hulpprogramma bevindt zich onder de trap en herbergt de wasmachine en biedt extra opslag. De duplex bungalow heeft toegang tot het gemeenschappelijk zwembad, tennisbaan en aangelegde tuinen met zonneterras en douches aan het zwembad. De woning is gelegen in een zeer gevestigde urbanisatie en ligt dicht bij alle winkels, bars en restaurants. Met een kleine investering zou deze woning een ideale vakantie of permanent huis maken of een goed financieel rendement van vakantieverhuur bieden. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 151,35, Gemeenschapsgelden TBC en Basura (Afval) 165.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Gas echte vlam effect Brand, Reja Grilles, Toegewezen Offroad Parking Space, Sat TV, Mosquiteras, Septic Tank.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 151.35
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief