Fantastisch uitzicht op zee
Calpe - Alicante

Ref: 02667C

Details

Plot 85m2

Gebouwd 85m2

Zwembad No

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 3 mins. Walk

Bekeken Sea, Calpe, Ifach & Beach

Oriëntering Zuiden

Afstand aan vrije tijd 2 mins. Walk

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Dit appartement op de vijfde verdieping bevindt zich aan de noordkant van Calpe en heeft het voordeel van een groot glazuur balkon met twee slaapkamers en een fantastisch uitzicht op zee en Pe on de Ifach verderop.

ACCOMMODATIE: L-vormige Salon / eetkamer, keuken, bijkeuken, twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, familie badkamer, hal, binnen hal, groot geglasuurd in het balkon.

ALLE DETAILS
Dit appartement is ideaal gelegen aan de noordkant van Calpe, met directe toegang tot alle lokale bars, restaurants en stranden die Calpe te bieden heeft. Het appartement is toegankelijk vanaf het straatniveau via een voordeur met intercom-communicatie die leidt naar een entreehal met een gemeenschappelijke trap of via een van de twee liften naar de vijfde verdieping. De voorste beveiligingsdeur komt uit in de entreehal met een wandlicht en een deur rechts naar de eerste van twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en veel natuurlijk licht vormen een dubbelglas. Verder langs de gang rechts is de tweede dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een groot raam met prachtig uitzicht op zee. Naast de tweede dubbele is de betegelde familie badkamer met wc, wastafel met spiegel met spiegel met licht boven, bad met douche scherm. Aan de linkerkant van de familie is de badkamer voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en veel basis- en wandunits met marmeren werkoppervlakken. Aan het einde van de keuken is een wasruimte met ruimte voor een wasmachine, droger en koelkast. Aan het einde van de binnenhal is de lichte en ruime L-vormige woonkamer en eetkamer met een groot glazen balkon met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en Pe on de Ifach, buiten het prachtige uitzicht op de vista. Dit appartement zou een ideale vakantiewoning of investeringskans voor vakantieverhuur maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 319, Gemeenschapsgelden 720 en Basura (afval) 54.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Intercom deur ingang, Hoofdafvoer. Upvc dubbele beglazing, bijkeuken. Toegewijde oppervlakte parkeerplaats in het blok parkeren.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 319
Basura (vuilnis): 54
Gemeenschapsvergoedingen: 720

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief