Fantastisch uitzicht op zee
Calpe - Alicante

M2 85m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 02667C

Gebouwd: 85m2

Plot: 85m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: No

Energy Rating: In proces

Bekeken: Sea, Calpe, Ifach & Beach

Afstand naar het strand: 3 mins. Walk

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Walk

Kenmerken

  •   Leiding Drainage
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Dit appartement op de vijfde verdieping bevindt zich aan de noordkant van Calpe en heeft het voordeel van een groot glazuur balkon met twee slaapkamers en een fantastisch uitzicht op zee en Pe on de Ifach verderop.

ACCOMMODATIE: L-vormige Salon / eetkamer, keuken, bijkeuken, twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, familie badkamer, hal, binnen hal, groot geglasuurd in het balkon.

ALLE DETAILS
Dit appartement is ideaal gelegen aan de noordkant van Calpe, met directe toegang tot alle lokale bars, restaurants en stranden die Calpe te bieden heeft. Het appartement is toegankelijk vanaf het straatniveau via een voordeur met intercom-communicatie die leidt naar een entreehal met een gemeenschappelijke trap of via een van de twee liften naar de vijfde verdieping. De voorste beveiligingsdeur komt uit in de entreehal met een wandlicht en een deur rechts naar de eerste van twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en veel natuurlijk licht vormen een dubbelglas. Verder langs de gang rechts is de tweede dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een groot raam met prachtig uitzicht op zee. Naast de tweede dubbele is de betegelde familie badkamer met wc, wastafel met spiegel met spiegel met licht boven, bad met douche scherm. Aan de linkerkant van de familie is de badkamer voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en veel basis- en wandunits met marmeren werkoppervlakken. Aan het einde van de keuken is een wasruimte met ruimte voor een wasmachine, droger en koelkast. Aan het einde van de binnenhal is de lichte en ruime L-vormige woonkamer en eetkamer met een groot glazen balkon met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en Pe on de Ifach, buiten het prachtige uitzicht op de vista. Dit appartement zou een ideale vakantiewoning of investeringskans voor vakantieverhuur maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 319, Gemeenschapsgelden 720 en Basura (afval) 54.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Intercom deur ingang, Hoofdafvoer. Upvc dubbele beglazing, bijkeuken. Toegewijde oppervlakte parkeerplaats in het blok parkeren.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 319
Basura (vuilnis): 54
Gemeenschapsvergoedingen: 720

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief