Twee slaapkamer appartement in Sought-After Community
Moraira - Alicante

M2 0m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 02669M

Gebouwd: 0m2

Plot: 0m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Noord West

Zwembad: Communal

Jaar van constructie: TBC

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 10 mins. Walk

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 315.42
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Beschrijving

Een mooi appartement te koop in Villotel, Moraira. Dit goed onderhouden tweepersoonsbed, een badkamer appartement heeft de accommodatie op een niveau, met een prachtig achter zonneterras, gelegen in de gewilde gemeenschap van Villotel, met open uitzicht over de vallei.

ACCOMMODATIE: Lounge / diner, Amerikaanse keuken, slaapkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, familie badkamer. BUITEN: Balkon terras, gemeenschappelijk zwembad met tennisbanen, overdekte garage, utility cum winkel kamer.

ALLE DETAILS
Appartement te koop in Villotel, Moraira. Gelegen op slechts een korte loopafstand van het prachtige gemeenschappelijke zwembad met groot zonneterras en tennisbanen. Dit appartement is uitzonderlijk goed gepresenteerd en heeft een ruim balkon op het westen. Een reeks stappen leidt van de parkeerplaats naar de voorkant van dit gezellige appartement met twee slaapkamers. Een gedeeltelijk glazen voordeur beschermd door een ijzeren Reja opent direct in een entreehal waar rechts de eerste van twee slaapkamers is. De slaapkamer heeft een helder en luchtig gevoel met een plafondventilator en een dubbel raam met zijaanzichten. De tweede slaapkamer heeft ingebouwde kasten, een plafondventilator en een dubbel raam met zijaanzichten. Rechts van de binnenhal is de kombuis keuken uitgerust met elektrische oven, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, roestvrij wasbak met afzuigkap en veel wand- en basisunits met werkbladen. Er is een kleine ontbijtbar in de keuken, die ook als portier in de lounge diner gebied fungeert. Aan het einde van de binnenhal is een boog die leidt tot een gezellige lounge eetkamer, die zeer helder is van het natuurlijke licht door de dubbele openslaande deuren naar het westelijk gelegen balkon. Vanuit de lounge komt een deur naar de familie badkamer, bestaande uit een hoek douche, toilet, wastafel met winkelkast en spiegel met licht, raam, afzuigkap, raam met matglas en plafondlamp. Een externe weg van de voordeur leidt door een gemeenschappelijke ruimte en naar de overdekte garage onder het appartement met een deur in de garage naar een bijkeuken kamer. De bijkeuken heeft water, afvoer en elektrisch en is voorzien van een wasmachine, met veel bergruimte. Dit traditionele appartement is in uitstekende staat en is ideaal gelegen, op korte loopafstand van het gemeenschappelijk zwembadcomplex met zijn zonneterras en tennisbanen, waardoor het een ideale vakantiewoning of huurinvestering is. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 315,42 en Basura (weigeren) 110,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Reja Grilles, Schermen, Garage Parking, Winkelruimte, Net drainage.

Kenmerken

  •   Garage
  •   Leiding Drainage
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief