Heerlijke villa met groot potentieel
Benissa Costa - Alicante

M2 109m2 camas2 baños2

Details

Referentie: 02679B

Gebouwd: 109m2

Plot: 980m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Oriëntering: Southwest

Zwembad: Space for Pool

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

 •   BBQ
 •   Carport
 •   Plafondventilator
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   haard
 •   Centrale verwarming op olie
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Septic tank
 •   Store / Onderbouw
 •   Telefoon

Beschrijving

Dit is een heerlijke villa met twee slaapkamers in Montemar, Benissa Costa, gebouwd op een relatief vlak perceel en biedt een groot potentieel voor verdere ontwikkeling.

INRICHTING: Woonkamer, eethoek / keuken, slaapkamer met inbouwkasten en badkamer, slaapkamer met inbouwkasten, familie badkamer, hal, hal, afgesloten naya. EXTERNE STAPPEN NAAR BENEDEN OM: Onderbouw / Opslag / Donkere Kamer klaar voor ontwikkeling. BUITEN: Carport, oprit, terrassen, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Gelegen in Montemar, Benissa Costa, heeft dit substantiële pand met twee slaapkamers momenteel alle accommodatie op een niveau, maar er is voldoende gelegenheid om de onderbouw te ontwikkelen voor verdere accommodatie. Dubbele poorten openen naar deze mooie woning en op een lange grind oprijlaan leidt naar de carport en de hoofdingang. De oprit is groot genoeg om nog eens vier auto's te parkeren en de tuinen aan weerszijden zijn grind voor eenvoudig onderhoud en beplant met een verscheidenheid aan Orange, Satsuma en Clementine bomen. Een overbrugd pad leidt naar een terras en hoofdingang van het pand. De hal heeft een bergkast aan de linkerkant en door de boog aan de rechterkant is de lounge met een traditioneel balkenplafond en plafondventilator en een hoek open haard met WB-fornuis. Een verdere boog leidt naar de ruime eetkamer / keuken. De keuken heeft een reeks volledig ingerichte eenheden met een roestvrijstalen gootsteen, een gasfornuis en een afzuigkap. Onder de ontbijtbar bevinden zich kasten en dit scheidt de keuken van de cirkelvormige eethoek. Vanuit de woonkamer openen dubbele openslaande deuren naar de omsloten naya met vrij uitzicht over de vallei. Vanuit de hal en links de binnenste gang leidt naar een badkamer met een voetstuk bekken en een spiegelkast boven, wc, inloopdouche en een elektrische kachel. De slaapkamer is tegenover en heeft inbouwkasten met de slaapkamer aan het einde van de gang. De slaapkamer heeft inbouwkasten en een volledig betegelde badkamer met een voetstuk wastafel en spiegelkast boven, wc, bidet en een bad met een douche erboven. Langs de externe trappen zijn verdere terrastuinen, een bbq-ruimte met een verhard pagodeterras aan de zijkant en een pad dat rond de villa leidt naar een verdere gated ingang en verder parkeren. De grote onderbouw heeft elektriciteits- en wateraansluitingen en is klaar voor verdere ontwikkeling. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een zwembad als dit gewenst is. Deze villa zou een prachtig huis voor permanente bewoning of als een tweede vakantiehuis voor vakantie. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 1026.00 en basura (afval) 125.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., Telefoon, Centrale verwarming op olie, WB-fornuis, Gedeeltelijk PVC, Dubbele beglazing (Naya), Rejas, plafondventilator, Septische put, BBQ, Bijkeuken / winkelruimte, Carport, Oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 1026.00
Basura (vuilnis): 125.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief