Mooie geschakelde bungalow op populaire urbanisatie
Moraira - Alicante

M2 66m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 02677M

Gebouwd: 66m2

Plot: 66m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Garden

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 10 mins. Walk

Kenmerken

  •   Plafondventilator
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas
  •   Septic tank
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Deze mooie geschakelde bungalow is gelegen in Moraira Park, Moraira een populaire urbanisatie met een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Alle accommodatie ligt op een niveau, er is parkeergelegenheid in de buurt en het profiteert van een kleine privétuin.

ACCOMMODATIE: Woon / eetkamer, keuken, twee slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten, familie badkamer, binnenste gang. BUITEN: Entree veranda, opslag, achter geplaveide tuin, gemeenschappelijke parkeerplaats.

ALLE DETAILS
Deze mooie bungalow met twee slaapkamers ligt in Moraira Park, Moraira, dicht bij lokale voorzieningen en op slechts een klein eindje rijden van de stranden. Er is een gemeenschappelijke parkeerplaats en een pad leidt naar de entree en de hoofdingang van de accommodatie. Als u de open lounge / eetkamer binnenkomt, is de keuken aan de rechterkant. De keuken heeft een reeks gemonteerde muur- en onderkasten, met een loop plafond en traditionele balken. Er is een geïntegreerde gaskookplaat, een elektrische oven en een koelkast met vriesvak en er is een gewelfd doorgeefluik naar de lounge. Het gewelfde en balkenplafond loopt verder naar de woonkamer, die ook een plafondventilator en een open haard heeft. Grote Franse deuren openen naar de achtertuin die geplaveid is en een volwassen heg heeft, ideaal om buiten te dineren of te zonnebaden. Aan de linkerkant van de woonkamer is de binnenste hal die leidt naar twee slaapkamers, beide hebben ingebouwde kasten en airconditioning. De familiebadkamer bevindt zich tussen de slaapkamers en is voorzien van een badmeubel met een wastafel en een spiegel erboven met gemonteerde verlichting, wc en een bad met een douche erboven. Deze gunstig gelegen geschakelde bungalow zou een prachtig vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid zijn. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 129,00, gemeenschapstaksen 500,00 en basura (vuilnis) 165,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Open haard, Warm en koud airconditioning, Plafondventilatoren, PVC dubbele beglazing, Rejas, Septische put, Bijkeuken / berging, Gemeenschappelijk zwembad, Gemeenschappelijke parkeerplaats,

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 129.00
Basura (vuilnis): 165.00
Gemeenschapsvergoedingen: 500.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief