Substantiële welbekende restaurant
Moraira - Alicante

Ref: 02680M

Details

Plot 243m2

Gebouwd 243m2

Slaapkamers 0

Badkamers 3

Afstand naar het strand 5 mins Walk

Afstand aan vrije tijd 1 min Walk

Kenmerken

  •   Koud Airconditioning

Beschrijving

Traspaso beschikbaar in het centrum van Moraira. Dit ruime restaurant is ideaal gelegen aan een drukke weg in het stadscentrum. Met voldoende parkeergelegenheid rondom dit restaurant, is het bekend en is het populair bij de lokale bevolking en toeristen.

ACCOMMODATIE: Restaurant, 100 overdekt binnen, 16 buiten, volledig ingerichte commerciële keuken, dames, heren en gehandicapte toiletten, berging / droge winkels.

ALLE DETAILS
Een geweldige kans om de traspaso te kopen voor dit grote, gevestigde restaurant met een flinke voetval in het centrum van Moraira. Dit restaurant heeft met succes geruild vanuit deze lokalen met sterke lunch- en dinerverenigingen voor locals en vakantiegangers voor vele jaren. Deze commerciële accommodatie biedt plaats aan 100 covers in het restaurant op een oppervlakte van 243 vierkante meter en maximaal 16 covers buiten op de loopbrug. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de wegkant beschikbaar en met de belangrijkste parkeerplaats van Moraira op slechts een korte wandeling van het restaurant is parkeren geen probleem. Het restaurant is toegankelijk vanaf de straatkant naar een grote eetkamer met glazen ramen aan de zijkant met uitzicht op de straat en het speelpark. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, grote industriële afzuigkappen, roestvrijstalen voedselbereiding en afwasgebieden. Er zijn ook twee inloop-opslagruimten naast de keuken bij de achterdeur, ideaal voor leveringen enz. Dit is een fantastische kans om een ​​traspaso te verwerven in een hoogwaardig groot commercieel pand van hoge kwaliteit. De huidige huurovereenkomst loopt af op 31 december 2020, maar kan met nog eens 5 jaar worden verlengd, afhankelijk van wederzijdse overeenstemming. Het pand wordt verkocht om alle meubels, armaturen en apparatuur te omvatten en is klaar om direct te beginnen en te handelen. Voorraad bij waardering. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) TBC, traspaso 42.000 + iva en Basura (afval) TBC

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Restaurant: Alle meubels, Wedstrijden en uitrusting, Volledig ingerichte commerciële keuken, Air-conditioning. Voorraad bij waardering.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief