Villa in wenselijk gebied met uitzicht op zee
Moraira - Alicante

M2 168m2 camas3 baños3

Details

Referentie: 02684M

Gebouwd: 168m2

Plot: 1.288m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: 8 x 4m Rectangle

Energy Rating: In proces

Bekeken: Sea

Afstand naar het strand: 7 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Beschrijving

Een geweldige kans om een villa met drie slaapkamers te kopen met uitzicht op zee in de populaire wijk Moravit, in Moraira.

ACCOMMODATIE: Keuken, woonkamer en eetkamer, slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer, LAGER NIVEAU: nog twee slaapkamers, beide met inbouwkasten, familie badkamer en hal. BUITEN: 8 x 4 m privé-zwembad, open naya, overdekte naya, zonneterras, oprit, voor-, zij- en achtertuinen.

ALLE DETAILS
Deze villa met drie slaapkamers is gelegen in de zeer aantrekkelijke woonwijk Moravit en op loopafstand van de stad Moraira. Het pand is goed onderhouden en beschikt over drie tweepersoons slaapkamers, twee badkamers, split-level woonkamer en eetkamer, volledig ingerichte keuken, allemaal op twee niveaus. Een schuifhek opent naar de oprijlaan in grind die leidt naar een verdere verharde rit met voldoende parkeergelegenheid voor twee voertuigen naast de voordeur. Een reja-poort beschermt de houten voordeur die uitkomt in een splitlevel lounge en eetkamer met air-conditioning unit en radiatoren voor verwarming. De eetkamer op het hoogste niveau heeft een aantal openslaande deuren die uitkomen op de tuin. Twee treden naar beneden naar het lagere lounge-niveau met een open openhaard en dubbele openslaande deuren die uitkomen op de overdekte naya met een geweldig uitzicht op zee. De overdekte naya is een ideale plek om buiten te dineren en grenst aan een open naya met barbecue. Een deur vanuit de woonkamer leidt naar de grote slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning, radiator en een raam en openslaande deuren bieden directe toegang tot de overdekte naya. De master bedroom heeft een en-suite badkamer met douche die is gemoderniseerd en is volledig betegeld met moderne wastafel met spiegel wc chroom handdoekradiator en in de hoek douchecabine wandelen. Een interne trap leidt naar het lagere niveau en verdere slaapgelegenheid bestaande uit twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, airconditioning, radiator en een raam met uitzicht op het zwembad en de tuin. Het scheiden van de twee slaapkamers is de familie badkamer met douche die is gemoderniseerd en is volledig betegeld met moderne wastafel met spiegel, wc chroom handdoekradiator en inloop in douchecabine. BUITEN. Het privézwembad van 8 x 4 m is omgeven door terrassen met een barbecue en er zijn volgroeide goed gevulde tuinen die totale privacy rondom het gehele pand bieden. Dit is een uitstekende gelegenheid om een kwaliteitsvol vakantiehuis te kopen of zou ideaal zijn voor permanente bewoning op een superlocatie in Moraira. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) TBC en Basura (weigeren) 165,00

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: SPECIFICATIE OMVAT: Open haard, centrale verwarming op olie, Rejas, airconditioning, oprit, 8 x 4m prive zwembad, voertuig toegangspoort.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief