Project met panoramisch uitzicht op zee
Benissa Costa - Alicante

Ref: 02690B
Zeezicht

Details

Bouwgrond 1.565m2

Gebouwd 450m2

Zwembad 10 x 3m Private

Slaapkamers 3

Badkamers 4

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Sea Views

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   BBQ
  •   Geleid airconditioning
  •   haard
  •   gymnastiekzaal
  •   Store / Onderbouw
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Dit is een fantastisch project op een groot perceel te koop in Pedramala, Benissa Costa met spectaculair uitzicht op zee van Calpe tot Moraira. De villa zal worden gebouwd over twee niveaus volgens de hoogste normen om optimaal van het uitzicht te genieten.

INRICHTING: Begane grond: woonkamer / eetkamer / keuken, tweepersoonsslaapkamer met en-suite, aparte wc INTERNE TRAP / LIFT TOT: Twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite. LIFT NAAR BOVENVERDIEPING: dubbele garage, entree. BEGANE GROND: Gymnasium, bioscoop, wasruimte, aparte wc

ALLE DETAILS
Te koop in Benissa Costa is dit fantastische perceel en project.

De woning is toegankelijk via de weg naar de dubbele garage. Er is een lift naar beneden naar het niveau met twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite en dan ofwel via een interne trap of een lift naar de benedenverdieping. Op dit niveau is een prachtige open lounge / eetkamer / keuken en een derde tweepersoonsslaapkamer met en-suite en aparte wc. Op de begane grond is een gymzaal, bioscoop, wasruimte en nog een wc.

De villa wordt gebouwd volgens een zeer hoge standaard en exclusief ontwerp. Het ontwerp kan aan uw wensen worden aangepast. Als alternatief kan het perceel zonder het project worden verkocht.

Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op om een bezichtiging te regelen.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS